3D-Scanner review

Review XYZprinting 3D Scanner; 3D-scannen voor onder 200 euro

Door site-redactie - Prijs-update: 22 september 2021 -

De XYZprinting 3D Scanner is voorzien van de Intel RealSense ingebouwde 3D-camera-technologie. Je kunt objecten van elke vorm of grootte, snel, eenvoudig, nauwkeurig en in full colour scannen. De XYZprinting 3D Scanner is compact en licht en hierdoor kun je gemakkelijk rond een object of persoon lopen om deze in 3D te scannen. De handheld 3D-scanner is voorzien van een geavanceerde dieptesensor wat garant staat voor haarscherp 3D-scans.

Snel
De XYZprinting 3D Scanner maakt gebruik van Intel's RealSense technologie en is daarom snel in zowel het scannen als het verwerken van de informatie. De XYZprinting 3D Scanner scant met een resolutie van 640 x 480 met 30 frames per second (fps).

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Alphr:
Review XYZprinting 3D scanner
In some ways, the XYZprinting 3D scanner is hugely impressive. Itís cheap but surprisingly effective at picking out detail in objects for passable, if not exceptional, 3D scans. For under £150, thatís really something. On the other hand, it was an absolute pain to get working, and the software is at times plain awkward. A cautious thumbs up, overall, if this is the kind of thing that would be useful for your school, or if it matches your hobbies.
Score: 4.0
PC Magazine:
Review XYZprinting 3D scanner
XYZ verrast ons met de betaalbaarheid en het gebruiksgemak van de draagbare 3D-scanner, zelfs al zijn we een beetje teleurgesteld over de resultaten. Voorlopig is de scanner een leuk gadget voor de hobbyist, maar wanneer je echt nauwkeurige scans van mensen of voorwerpen wilt maken, volstaat dit toestel niet. Grote scans lukken niet altijd, software mag nog wat gepolijst worden, er gaat vrij veel detail verloren.
Score: 6.0


Conclusie

XYZPrinting heeft met deze 3D-scanner wederom een goed product op de markt gezet. De scanner is handzaam, makkelijk te hanteren en heeft verschillende instellingen om het scannen nog eenvoudiger te maken. De scanner is daarnaast zeer gunstig geprijsd.

De XYZ 3D scanner heeft wel een aantal duidelijke minpunten, waarvan de scankwaliteit de belangrijkste is. De kwaliteit is genoeg voor gebruik thuis en op school, maar voor professionele scans is deze scanner veel minder geschikt. Tenslotte zitten er wat rare fouten in de software, maar die zullen hopelijk snel opgelost worden.

5.0
 • Prijs • Licht en draagbaar
 • Kwaliteit van de scans • Software
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  XYZprinting 3D scanner

  XYZprinting 3D scanner is onder andere te koop bij

  Ook voor 3D-printers

  € 199,99

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  3D Scanners

  Maximale snelheid (frames per second (fps)) 30
  Scan resolutie (mm) 1,0 - 2,5

  Fysieke eigenschappen scanner

  Draagbaar
  Afmeting scanner (l x d x h - mm) 41 x 157 x 61

  XYZprinting 3D scanner

  icon: XYZprinting 3D scanner

  XYZprinting - De XYZprinting Handheld 3D Scanner is voorzien van de Intel RealSense 3D-camera-technologie en je kunt daarmee objecten van elke vorm of grootte, snel, eenvoudig, nauwkeurig en in full colour inscannen. Portable De scanner heeft een compact en lichte design en het is daarom eenvoudig rond een object of persoon te lopen en deze in 3D te scannen. De handheld 3D scanner is voorzien van een

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen