Tefal FV4981 Smart Protect

De beste deal van vandaag

Media Markt

69,99

69,99

uitverkocht

Tefal FV4981 Smart Protect actuele prijzen. Met de Tefal FV4981 Smart Protect is het niet meer nodig zelf de juiste temperatuur- en stoominstelling te zoeken. Dit stoomstrijkijzer past de

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 25,-
Levertijd: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 7 augustus 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 69,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 69,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Tefal FV4981 Smart Protect

Algemeen

Merk Tefal
Fabrikantcode (sku) FV4981
Release datum Februari 2018
EAN code 3121040068663

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 14
Hoogte (centimeter) 16
Diepte (centimeter) 18
Gewicht (kilogram) 1,3
Materiaal Kunststof
Kleur Blauw, Wit
Kabellengte (meter) 2
Vermogen (watt) 2500

Kenmerken

Type strijkijzer Stoomstrijkijzer
Strijkbehoefte Wekelijks, kleine was, Dagelijks, kleine was
Inhoud waterreservoir (liter) 0,27
Regelbare stoomhoeveelheid
Continue stoomproductie (gram per minuut) 40
Stoomproductie stoomstoot (gram per minuut) 180
Antikalksysteem Reinigingsprogramma
Gewicht strijkijzer (kilogram ) 1,3
Opwarmtijd (minuten) 2

Gebruik

Hervulbaar tijdens gebruik
Stoomtip
Temperatuur- en stoomkeuze Automatisch
Verticaal stomen

Fysieke eigenschappen

Type stroomvoorziening Netstroom
Tefal FV4981 Smart Protect kopen?
Actuele prijs: € 69,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Tefal FV4981 Smart Protect heeft de volgende EAN code 3121040068663. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen stoomstrijkijzers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Met de Tefal FV4981 Smart Protect is het niet meer nodig zelf de juiste temperatuur- en stoominstelling te zoeken. Dit stoomstrijkijzer past de temperatuur en hoeveelheid stoom namelijk automatisch aan op het kledingstuk. Op deze manier heb je nooit de verkeerde temperatuur en beschadig je jouw lievelingstruitje niet. Kom je een hardnekkige kreukel tegen? Gebruik dan de stoomstoot van 180 gram per minuut. De druppelstop voorkomt watervlekken op de kleding en het strijkijzer schakelt automatisch uit als je deze een tijdje niet gebruikt. Handig, want hierdoor is het niet erg als je dit vergeet. Gebruik de ecostand als je minder kracht nodig hebt. Het strijkijzer verbruikt in deze stand namelijk 20% minder energie.

Het Tefal FV4981 Smart Protect stoomstrijkijzer heeft een waterreservoir van 0,27 liter. Een stoomstoot van 180 gram per minuut rekent snel af met hardnekkige kreukels. Daarnaast heeft de Tefal FV4981 Smart Protect strijkbout een continue stoomproductie van 40 gram per minuut. Dit strijkijzer is geschikt voor Wekelijks, kleine was, Dagelijks, kleine was.

Tefal FV4981 Smart Protect

Als je twijfelt of dit stoomstrijkijzer FV4981 met een waterreservoir van 0,27 liter wel je beste keuze is? Gebruik onze handige filter en selecteer Best Getest, vul aan met het gewenste inhoud van het waterreservoir, sorteer eventueel op prijs en je hebt gelijk al een goed begin te pakken. Je kan bij ons ook reviews lezen, video's bekijken en een eventuele alternatief voor de Tefal FV4981 Smart Protect.

Inhoud waterreservoir

Wanneer je regelmatig veel wasgoed moet strijken, is de grootte van het waterreservoir erg belangrijk. Met een groot waterreservoir strijk je meer wasgoed voordat het weer tijd is om bij te vullen. Het Tefal FV4981 Smart Protect strijkijzer heeft een waterreservoir van 0,27 liter.

Stoomproductie

Het Tefal FV4981 Smart Protect strijkijzer heeft een continue stoomproductie van 40 gram per minuut. De continue stoomproductie geeft de basis stoomproductie van een strijkijzer of stoomgenerator aan. Met een stoomstoot kan je extra hardnekkige kreukels verwijderen. Als stoomstoot heeft de Tefal FV4981 Smart Protect een stoomproductie van 180 gram per minuut.

Uniek nummer

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is. Kijk dan naar de EAN code. Ook wel de gtin13 code genoemd. Deze strijkijzer Tefal FV4981 Smart Protect heeft de volgende EAN code 3121040068663. Een EAN code zorgt voor een unieke identificatie tussen stoom-strijkijzers en worden maar éen keer uitgegeven.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Tefal FV4981 Smart Protect of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stoomstrijkijzers keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je stoomstrijkijzers? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze stoomstrijkijzers keuzehulp.

Prijzen vergelijken Tefal FV4981 Smart Protect . Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen