728x90: Bol Ad

Philips PerfectCare Elite GC9630/20


GEEN PRIJZEN BESCHIKBAAR

Op dit moment zijn er geen actuele prijzen bekend voor dit product.

Laatste prijs gevonden:

Ook beschikbaar als

Specificaties Philips PerfectCare Elite GC9630/20

Kenmerken

Type strijkijzer Stoomgenerator
Strijkbehoefte Wekelijks, grote was, Dagelijks, grote was
Inhoud waterreservoir ( liter ) 1,8
Regelbare stoomhoeveelheid
Continue stoomproductie (gram per minuut) 135
Stoomproductie stoomstoot (gram per minuut) 470
Maximale stoomdruk 6,7
Antikalksysteem Kalkverzamelaar
Gewicht strijkijzer ( kilogram ) 5,1
Opwarmtijd (minuten) 2

Gebruik

Afneembaar waterreservoir
Hervulbaar tijdens gebruik
Stoomtip
Temperatuur- en stoomkeuze Automatisch
Verticaal stomen
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

PerfectCare-Elite is het beste en de meest efficiënte stoomgenerator van Philips. Met de OptimalTEMP-technologie kun je alles van jeans tot zijde strijken zonder temperatuurinstelling. Gegarandeerd geen schroeiplekken op alle strijkbare kleding.

Productvoordelen van de Philips PerfectCare Elite GC9630/20
Strijk alles van jeans tot zijde zonder de temperatuurinstelling aan te hoeven passen. Het is veilig om de hete zoolplaat op de strijkplank te zetten. Krachtige stoom voor de ultieme verwijdering van kreuken

Goed om te weten
Lichtgewicht (0,8kg) en gemakkelijk in gebruik. Groot afneembaar waterreservoir van 1,8 liter voor eenvoudig bijvullen. Automatische uitschakeling voor veiligheid en energiebesparing. Je kunt de stoomgenerator ook verticaal gebruiken.

Specificaties van de Philips GC9630/20
Afneembaar waterreservoir, heeft een extra grote vulopening en geeft een waarschuwing wanneer het water bijna op is, en is geschikt voor kraanwater. Opwarmtijd is 2 minuten Gebruiksklaar: lichtindicator, geluidssignaal Veilig voor alle stoffen: zelfs kwetsbare stoffen zoals zijde De stoomgenerator heeft een automatische uitschakeling. Door middel van een lampje wordt er aangegeven wanneer je de stoomgenerator moet ontkalken.

PHILIPS PERFECTCARE ELITE GC9630/20

  • Inhoud waterreservoir: 1,8 liter
  • Gewicht strijkijzer: 5,1 kilogram
  • Afneembaar waterreservoir: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Philips PerfectCare Elite GC9630/20 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stoomgenerator producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Philips PerfectCare Elite GC9630/20 - Afbeelding 1Philips PerfectCare Elite GC9630/20 - Afbeelding 2Philips PerfectCare Elite GC9630/20 - Afbeelding 3Philips PerfectCare Elite GC9630/20 - Afbeelding 4
Mis je stoomgeneratoren of staat jouw stoomgenerator keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stoomgenerator keuzehulp.

De Philips PerfectCare Elite GC9630/20 is een stoomgenerator. Het waterreservoir zit apart van het strijkijzer. Hierdoor is deze lichter om te gebruiken. Kies voor een Philips stoomgenerator als je veel strijkt en de kreukels vaak hardnekkig zijn. Doordat hij een grotere watertank heeft, hoef je minder vaak water bij te vullen.

Welke type Philips strijkijzer voor jou geschikt is, hangt voornamelijk af van je strijkbehoefte. Heb je een groot gezin en strijk je regelmatig grote hoeveelheden wasgoed of strijk je alleen af en toe een blouse? De Philips PerfectCare Elite GC9630/20 is geschikt voor wekelijks, grote was, dagelijks, grote was.

Wanneer je regelmatig veel wasgoed moet strijken, is de grootte van het waterreservoir erg belangrijk. Met een groot waterreservoir strijk je meer wasgoed voordat het weer tijd is om bij te vullen. De Philips PerfectCare Elite GC9630/20 heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,8 liter. De maximale inhoud van dit waterreservoir verschilt per stoomgenerator en loopt uiteen van ťťn tot ongeveer anderhalve liter.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen