728x90: Wehkamp Ad

Philips PerfectCare Expert Plus GC8940/20


GEEN PRIJZEN BESCHIKBAAR

Op dit moment zijn er geen actuele prijzen bekend voor dit product.

Laatste prijs gevonden:

Ook beschikbaar als

Specificaties Philips PerfectCare Expert Plus GC8940/20

Algemeen

EAN code 8710103874911
Merk Philips
Fabrikantcode (sku) GC8940/20
Release datum Augustus 2018
Top Product

Kenmerken

Type strijkijzer Stoomgenerator
Strijkbehoefte Wekelijks, grote was, Dagelijks, grote was
Inhoud waterreservoir ( liter ) 2
Continue stoomproductie (gram per minuut) 120
Stoomproductie stoomstoot (gram per minuut) 470
Maximale stoomdruk 8

Gebruik

Hervulbaar tijdens gebruik
Stoomtip
Temperatuur- en stoomkeuze Automatisch
Verticaal stomen
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Kieskeurig Best Reviewed - PerfectCare Expert Plus is ontworpen om het je gemakkelijk te maken. Hij is ultralicht en eenvoudig te hanteren maar heeft nog steeds krachtige stoom zodat je sneller geweldige resultaten bereikt. Inclusief OptimalTEMP-technologie zodat er geen brandplekken op strijkbare stoffen komen.

Geen temperatuurinstelling nodig
Strijk alles - van zijde tot spijkerbroek - zonder een andere temperatuur in te stellen. Dankzij OptimalTemp zijn er geen temperatuurregelaar of instellingen nodig zodat je de was niet meer hoeft voor te sorteren en niet meer hoeft te wachten tot het strijkijzer is opgewarmd en weer is afgekoeld. Je bent op elk moment klaar voor elke stof.

Geen brandplekken - gegarandeerd
Wij garanderen dat dit strijkijzer nooit brandplekken zal veroorzaken op welke strijkbare stoffen dan ook. Je kunt het strijkijzer zelfs met de onderkant op je kleren of de strijkplank laten liggen. Geen brandplekken, geen glans. Gegarandeerd.

Uiterst krachtige stoom
Met krachtige en continue stoom kunt je zelfs de dikste stoffen met gemak strijken. Zie hoe hardnekkige kreuken ineens verdwijnen met een extra stoomstoot precies daar waar je het nodig hebt. Deze extra stoom is perfect voor verticaal stomen om al je kleren en ook gordijnen te verfrissen.

Ultralicht strijkijzer
Het strijkijzer is verbluffend licht en aangenaam in gebruik. Het glijdt moeiteloos over je kledingstukken en vermindert de druk op je pols. Door het minimale gewicht is het strijkijzer ook handig en effectief voor het verticaal stomen van gordijnen en hangende kleding.

SteamGlide Advanced-zoolplaat
De SteamGlide Advanced-zoolplaat is onze beste zoolplaat voor ultieme strijkprestaties en maximale krasbestendigheid. De roestvrijstalen voet is twee keer zo hard als een gewone aluminium voet en dankzij onze gepatenteerde 6-laagse coating met geavanceerde titaniumlaag glijdt het apparaat uiterst soepel voor het snelste resultaat.

Easy De-Calc
Regelmatig ontkalken beschermt uw strijkijzer, verlengt de levensduur en zorgt voor de beste stoomprestaties. Het exclusieve Easy De-Calc-systeem verzamelt continu kalkaanslag en is uitgerust met een indicatielampje om je te laten weten wanneer het moet worden geleegd. Haal de stekker uit het stopcontact en laat het water en de kalkdeeltjes wegstromen.

PHILIPS PERFECTCARE EXPERT PLUS GC8940/20

  • Inhoud waterreservoir: 2 liter

Kom je er niet uit bij het kopen van de Philips PerfectCare Expert Plus GC8940/20 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stoomgenerator producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Philips PerfectCare Expert Plus GC8940/20 - Afbeelding 1Philips PerfectCare Expert Plus GC8940/20 - Afbeelding 2Philips PerfectCare Expert Plus GC8940/20 - Afbeelding 3Philips PerfectCare Expert Plus GC8940/20 - Afbeelding 4
Mis je stoomgeneratoren of staat jouw stoomgenerator keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stoomgenerator keuzehulp.

Wil je graag de Philips PerfectCare Expert Plus GC8940/20 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Philips voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Philips PerfectCare Expert Plus GC8940/20 heeft de volgende EAN code 8710103874911. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen stoomgeneratoren en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De Philips PerfectCare Expert Plus GC8940/20 heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Philips PerfectCare Expert Plus GC8940/20 het predicaat "Top Product" gegeven.

De Philips PerfectCare Expert Plus GC8940/20 is een stoomgenerator. Het waterreservoir zit apart van het strijkijzer. Hierdoor is deze lichter om te gebruiken. Kies voor een Philips stoomgenerator als je veel strijkt en de kreukels vaak hardnekkig zijn. Doordat hij een grotere watertank heeft, hoef je minder vaak water bij te vullen.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen