Braun IS5043WH Care Style Easy Lock

De beste deal van vandaag

fonQ

219,99

Beschikbaar

Braun IS5043WH Care Style Easy Lock actuele prijzen. Kieskeurig Best Reviewed - Altijd veel wasgoed te strijken? Dan biedt de Braun Carestyle 5 IS5043WH Easy Lock uitkomst. Door de iCare technologie,

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 18 juni 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 219,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 219,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Braun IS5043WH Care Style Easy Lock

Algemeen

Merk Braun
Fabrikantcode (sku) IS5043WH easy lock
Release datum 2015
EAN code 8021098280022
Top Product

Kenmerken

Type strijkijzer Stoomgenerator
Strijkbehoefte Wekelijks, kleine was, Wekelijks, grote was, Dagelijks, kleine was, Dagelijks, grote was
Inhoud waterreservoir (liter) 1,4
Regelbare stoomhoeveelheid
Continue stoomproductie (gram per minuut) 120
Stoomproductie stoomstoot (gram per minuut) 340
Maximale stoomdruk 6
Antikalksysteem Kalkverzamelaar
Gewicht strijkijzer (kilogram ) 1,1
Opwarmtijd (minuten) 2

Gebruik

Afneembaar waterreservoir
Hervulbaar tijdens gebruik
Stoomtip
Temperatuur- en stoomkeuze Automatisch
Verticaal stomen

Fysieke kenmerken

Diepte (centimer) 36
Breedte (centimer) 28
Hoogte (centimer) 18
Gewicht (kilogram) 4,8
Kleur Paars, Wit
Type stroomvoorziening Netstroom
Kabellengte (meter) 1,8
Vermogen (watt) 2400
Braun IS5043WH Care Style Easy Lock kopen?
Actuele prijs: € 219,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Braun IS5043WH Care Style Easy Lock heeft de volgende EAN code 8021098280022. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen stoomgeneratoren en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Braun IS5043WH Care Style Easy Lock het predicaat "Top Product" gegeven.

Kieskeurig Best Reviewed - Altijd veel wasgoed te strijken? Dan biedt de Braun Carestyle 5 IS5043WH Easy Lock uitkomst. Door de iCare technologie, 1 temperatuurinstelling geschikt voor alle soorten stoffen, kost het strijken je veel minder tijd. Schakelen tussen verschillende temperaturen is niet meer nodig. De afgeronde strijkzool maakt van elke strijkklus een fluitje van een cent; je glijdt er zelfs mee over knopen en ritsen. Zowel voor- als achteruit. En maak je geen zorgen als je het strijkijzer lang op je kleding laat rusten; de safe rest functie voorkomt beschadiging van je kleding. Als je klaar bent klik je hem gemakkelijk vast en berg je hem veilig vergrendeld op.

Let op: bij aanschaf van een stoomgenerator is het belangrijk rekening te houden met het feit dat een stoomgenerator niet op een reguliere strijkplank past. Gebruik je een stoomgenerator, dan heb je een strijkplank nodig die speciaal geschikt is voor strijken met een stoomgenerator.

De Braun IS5043WH Care Style Easy Lock stoomgenerator heeft een waterreservoir van 1,4 liter. Een stoomstoot van 340 gram per minuut rekent snel af met hardnekkige kreukels. Daarnaast heeft de Braun IS5043WH Care Style Easy Lock stoomgenerator een continue stoomproductie van 120 gram per minuut. Deze stoomgenerator is geschikt voor Wekelijks, kleine was, Wekelijks, grote was, Dagelijks, kleine was, Dagelijks, grote was. Deze stoomgenerator heeft een maximale stoomdruk van 6 bar.

Braun IS5043WH Care Style Easy Lock

Als je twijfelt of deze stoomgenerator IS5043WH easy lock met een waterreservoir van 1,4 liter wel je beste keuze is? Gebruik onze keuzehulp met handige filters.

Inhoud waterreservoir

Wanneer je regelmatig veel wasgoed moet strijken, is de grootte van het waterreservoir erg belangrijk. Met een groot waterreservoir strijk je meer wasgoed voordat het weer tijd is om bij te vullen. De Braun IS5043WH Care Style Easy Lock stoomgenerator heeft een waterreservoir van 1,4 liter.

Stoomproductie

De Braun IS5043WH Care Style Easy Lock stoomgenerator heeft een continue stoomproductie van 120 gram per minuut. De continue stoomproductie geeft de basis stoomproductie van een strijkijzer of stoomgenerator aan. Met een stoomstoot kan je extra hardnekkige kreukels verwijderen. Als stoomstoot heeft de Braun IS5043WH Care Style Easy Lock een stoomproductie van 340 gram per minuut.

Uniek nummer

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is. Kijk dan naar de EAN code. Ook wel de gtin13 code genoemd. Deze strijkijzer Braun IS5043WH Care Style Easy Lock heeft de volgende EAN code 8021098280022. Een EAN code zorgt voor een unieke identificatie tussen stoom-generatoren en wordt maar éen keer uitgegeven.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Braun IS5043WH Care Style Easy Lock of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stoomgeneratoren keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je stoomgeneratoren? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze stoomgeneratoren keuzehulp.

Prijzen vergelijken Braun IS5043WH Care Style Easy Lock. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen