728x90: Bol Ad

Philips GC9640/60 PerfectCare Elite


GEEN PRIJZEN BESCHIKBAAR

Op dit moment zijn er geen actuele prijzen bekend voor dit product.

Laatste prijs gevonden:

Ook beschikbaar als

Specificaties Philips GC9640/60 PerfectCare Elite

Algemeen

EAN code 0871010372612
Merk Philips
Fabrikantcode (sku) GC9640/60
Release datum 2015
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test

Kenmerken

Type strijkijzer Stoomgenerator
Strijkbehoefte Wekelijks, kleine was, Wekelijks, grote was, Dagelijks, kleine was, Dagelijks, grote was
Inhoud waterreservoir ( liter ) 1,8
Regelbare stoomhoeveelheid
Continue stoomproductie (gram per minuut) 140
Stoomproductie stoomstoot (gram per minuut) 480
Maximale stoomdruk 7
Antikalksysteem Kalkverzamelaar
Gewicht strijkijzer ( kilogram ) 0,8
Opwarmtijd (minuten) 2

Gebruik

Afneembaar waterreservoir
Hervulbaar tijdens gebruik
Stoomtip
Temperatuur- en stoomkeuze Automatisch
Verticaal stomen
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Consumentenbond Beste uit de Test - Met de Philips PerfectCare Elite GC9640/60 ga je voor een professioneel strijkresultaat zonder een zwaar strijkijzer te moeten gebruiken. Het lichte gewicht, de hoge stoomkracht én de beste zoolplaat zijn namelijk de voordelen van de Elite lijn binnen de PerfectCare serie. Met een stoomproductie van 140 gram per minuut, stoomdruk van 7 bar en stoomstoot van 480 gram per minuut verdwijnen alle kreukels in een handomdraai. Zelfs als je maar 1 keer over de stof gaat. OptimalTemp-technologie Stoomgeneratoren binnen de PerfectCare lijn hebben een OptimalTemp-technologie. Deze technologie zorgt voor de ideale combinatie van temperatuur en stoom zodat jij dit niet zelf hoeft in te stellen. Daarnaast voorkomt het brandplekken, zelfs als je het strijkijzer op zijn zool laat staan. Ontkalken en uitschakelen Kalk hecht zich aan de kalverzamelaar welke jij eens in de zoveel tijd afspoelt onder de kraan. Een lampje geeft aan wanneer het nodig is dit te doen. Mocht je het strijkijzer vergeten zijn uit te zetten, dan is er nog geen reden tot paniek. Hij schakelt zichzelf namelijk uit wanneer je `m even niet gebruikt.

PHILIPS GC9640/60 PERFECTCARE ELITE

  • Best Getest: Consumentenbond Beste uit de Test
  • Inhoud waterreservoir: 1,8 liter
  • Gewicht strijkijzer: 0,8 kilogram
  • Afneembaar waterreservoir: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Philips GC9640/60 PerfectCare Elite of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stoomgenerator producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Philips GC9640/60 PerfectCare Elite  - Afbeelding 1Philips GC9640/60 PerfectCare Elite  - Afbeelding 2Philips GC9640/60 PerfectCare Elite  - Afbeelding 3Philips GC9640/60 PerfectCare Elite  - Afbeelding 4
Mis je stoomgeneratoren of staat jouw stoomgenerator keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stoomgenerator keuzehulp.

Wil je graag de Philips GC9640/60 PerfectCare Elite kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Philips voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Philips GC9640/60 PerfectCare Elite heeft de volgende EAN code 0871010372612. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen stoomgeneratoren en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Philips GC9640/60 PerfectCare Elite Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel stoomgeneratoren en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Philips GC9640/60 PerfectCare Elite dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

De Philips GC9640/60 PerfectCare Elite is een stoomgenerator. Het waterreservoir zit apart van het strijkijzer. Hierdoor is deze lichter om te gebruiken. Kies voor een Philips stoomgenerator als je veel strijkt en de kreukels vaak hardnekkig zijn. Doordat hij een grotere watertank heeft, hoef je minder vaak water bij te vullen.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen