728x90: Wehkamp Ad

Beko DFN28422W

De beste deal van vandaag

EP

449,-

3 dagen

Beko DFN28422W kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, groot, klein, speciale vormen ... Niet al je pannen en servies zien er hetzelfde uit en passen even

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 17:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 25 juni 2022

Beko DFN28422W aanbiedingen

Begrijpt 't
1-2 werkdagen
Die doet het
3 dagen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 449,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 449,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Beko DFN28422W

Kenmerken

Type vaatwasser Vrijstaand
Maximaal geluidsniveau 43

Indeling

Bestekvoorziening korf/mandje
Aantal couverts 14
Beko DFN28422W kopen?
Actuele prijs: € 449,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wanneer je de vaatwasser in de buurt van je woonkamer hebt staan, vooral bij een open keuken, is het prettig dat je in het bezit bent van een stille Beko vaatwasser. De vaatwassers met een geluidsniveau van minder dan 43 decibel zijn stil. Een gemiddelde Beko vaatwasser heeft een geluidsniveau tussen 44 en 47 decibel. Deze Beko DFN28422W produceert een geluid van 43 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de vaatwasser is.

Er zijn 2 mogelijkheden voor de bestekvoorziening van een Beko vaatwasser, namelijk een besteklade en een bestekmand. Met een besteklade plaats je het bestek in een lade boven in de Beko vaatwasser. Zo houd je meer ruimte over in de onderkorf voor pannen of borden. Een bestekmand zit onder in de Beko vaatwasser. De meeste manden zijn uitneembaar, zodat je makkelijk je bestek plaatst. Wel lever je extra ruimte in de onderkorf in. De DFN28422W beschikt over een korf/mandje.

Maximale capaciteit

De maximale capaciteit van vaatwassers wordt uitgedrukt in couverts. Eén couvert staat gelijk aan een bord, bestek en een glas. Kortom, alles wat 1 persoon nodig heeft voor een avondmaal. In een standaardformaat Beko vaatwasser passen 12 tot 15 couverts, soms 16 of 17. Hij is zo'n 60 cm breed en 80 tot 84 cm hoog. In de Beko DFN28422W passen 14 couverts.

Groot, klein, speciale vormen ... Niet al je pannen en servies zien er hetzelfde uit en passen even gemakkelijk in je vaatwasser. Met de flexibele mandoplossingen van Beko kun je de manden aanpassen, zodat zelfs de ingewikkeldste puzzel van potten en pannen zo in de machine past. De bovenste mand is in de hoogte verstelbaar, zodat je voorwerpen tot 31 cm hoog in de onderste mand kunt zetten. De in de hoogte verstelbare rekken voor glazen en kopjes bieden ook plaats aan jouw bekers. De steunelementen voor borden zijn volledig inklapbaar, zodat je potten met een afwijkende vorm in een speciale 'pottenzone' kwijt kunt. De Fast+-functie in jouw Beko vaatwasser biedt je reinigingsprestaties die een verbazingwekkende 3 maal sneller zijn, dit kan je tot 70% van je kostbare tijd besparen en krijgt je schotels bovendien glanzend schoon.

Comfortabel en efficiënt wassen
De vaatwasser heeft een energieklasse van A++. Een A++ apparaat verbruikt 30% minder energie dan een identiek apparaat met energieklasse A. Als je milieubewust bent maar toch een stillere vaatwasser wilt, kan de vaatwasser de ProSmart Inverter-motor aanbieden. Deze is niet alleen 2 maal stiller dan de meeste andere (dankzij een wrijvingsloze motor) maar helpt je ook water en energie te besparen. Dankzij het auto programma, wordt de bevuilingsgraad van de vaat door sensoren gedecteerd, die op hun beurt automatisch bepalen welke wascyclus het meest geschikt is. De automatische sensor bepaalt de bevuilingsgraad van de vaat en kiest het meest geschikte wasprogramma. Het hogedruk schoonmaakprogramma van TrayWash doet voor jou het zware werk van het schoonmaken van bakvormen. Vooruit nou, maak het beste van je nieuwe vrije tijd. Het ingebouwde SoftTouch-accessoire heeft een speciaal modulair design, waar tot vier glazen van om het even welke grootte tegelijk in passen. Welke vorm je vaat ook heeft, alles kan comfortabel en efficiënt tegelijk in de vaatwasser.

BEKO DFN28422W

  • Maximaal geluidsniveau: 43

Kom je er niet uit bij het kopen van de Beko DFN28422W of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vaatwasser producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je vaatwassers of staat jouw vaatwasser keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze vaatwasser keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen