728x90: Bol Ad

Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog

De beste deal van vandaag

Bol.com

389,-

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, voor de Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog zijn haren van huisdieren een eitje.

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 19 november 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 389,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 389,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog

Algemeen

Type stofopvang Zonder zak
Geschikt voor vloertype Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt
Maximaal geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 76 dB
Regelbare zuigkracht
Capaciteit opvangzak ( Liter ) 2 l
Telescopische steel
Bediening via handgreep

Filters

Uitblaasfilter
Motorfilter
Type uitblaasfilter HEPA

Fysieke kenmerken

Diameter stofzuigerbuis (mm) 34,15 mm
Zwenkwielen
Materiaal stofzuigerslang Kunststof
Materiaal wielen Rubber
Actieradius ( meter ) 10 m

Accessoires

Kierenzuigmond
Turboborstel
Meubelzuigmond
Parketborstel
Combiborstel
Mini turboborstel
Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog kopen
Actuele prijs: € 389,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Met of zonder zak?

Stofzuigers zijn te verdelen in twee groepen: met of zonder stofzak. De Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog is een stofzuiger uit de categorie: zonder zak. De grootste voordelen van een zakloze stofzuiger zijn: energiezuiger, zuigkracht blijft behouden en je hoeft geen stofzakken te kopen. De grootste voordelen van een stofzuiger met zak zijn: grotere capaciteit, minder geluid en schoner. Deze Miele stofzuiger heeft zonder zak.

De Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog is geschikt voor de volgende vloertypen: harde vloeren, hoogpolig tapijt, laagpolig tapijt. Je moet er rekening mee houden dat niet iedere steelstofzuiger geschikt is voor alle vloertypen. Controleer of deze Miele stofzuiger geschikt is voor jouw vloer.

Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog - Afbeelding 1Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog - Afbeelding 2Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog - Afbeelding 3Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog - Afbeelding 4
Het maximale geluidsniveau bij het zuigen van de Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog is gemeten tot maximaal 76 db decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de Miele stofzuiger is. Traditionele stofzuigers zijn over het algemeen stiller dan steelstofzuigers.

Op de Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog kun je de zuigkracht handmatig aanpassen. Hiermee pas je de zuigkracht aan de ondergrond aan. Voor harde vloeren heb je minder zuigkracht nodig dan voor bijvoorbeeld tapijt. Ook kan het van pas komen om de zuigkracht te verlagen zodat de Miele stofzuiger geen vacuüm trekt.

De capaciteit van de stofzuigerzak wordt aangegeven in liters. De Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog heeft een capaciteit van 2 l liter. Gemiddeld is de capaciteit van de stofzak 3,5 liter. Hoe groter de capaciteit van de stofzak, hoe minder vaak de stofzuigerzak van je Miele stofzuiger te vervangen hoeft te worden.

Een uitblaasfilter voorkomt dat allerkleinste stofdeeltjes en allergenen van de Miele stofzuiger weer terug in de ruimte worden geblazen. Er zijn verschillende soorten uitblaasfilters en de Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog heeft een hepa uitblaasfilter. Ben je allergisch voor stof, pollen, huisstofmijt of allergenen? Dan is een HEPA filter erg fijn.

Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog - Afbeelding 5Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog - Afbeelding 6Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog - Afbeelding 7
De Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog heeft een actieradius van 10 m meter. Met de actieradius wordt het bereik bedoeld van de Miele stofzuiger. Simpel gezegd hoe ver kun je gaan met de Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog, met de stekker in het stopcontact. Met een verlengsnoer kun je het bereik van 10 m meter eenvoudig verlengen.

Bij de Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog wordt een kierenzuigmond meegeleverd. Hiermee kom je heel makkelijk op moeilijk bereikbare plekken in je huis. Denk aan de ruimte tussen de kast en de muur en bijvoorbeeld tussen de kussens op de bank. Dit zijn plekken waar je met een gewone zuigmond niet bij kunt, omdat deze veel te breed is. Bij bijna iedere nieuwe Miele stofzuiger krijg je een kierenzuigmond meegeleverd.

Een turboborstel wordt ook meegeleverd bij de Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog. Een turboborstel is een zuigmond met een ronddraaiende borstel die ervoor zorgt dat je makkelijker dierenharen opzuigt en vuil opzuigt van hoogpolig tapijt. Naast dierenharen, is de Miele stofzuiger met turboborstel ook goed geschikt voor ander vuil dat strakker vastzit op deze zachte ondergronden. Deze accessoire maakt je Miele stofzuiger extra krachtig.

Voor de Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog zijn haren van huisdieren een eitje. De Blizzard CX1 Cat & Dog is speciaal geschikt voor huisdierbezitters. De stofzuiger is ideaal voor een huis met zowel harde als zachte vloeren. De stofzuiger heeft een A-prestatie voor stofopname op harde vloeren, wat staat voor een erg sterke zuigkracht. Zelfs als de haren van jouw huisdieren in het hoogpolig tapijt vastzitten verdwijnt met de ronddraaiende borstels van de turboborstel en de zuigkracht van meer dan 100 kilometer per uur elk haartje probleemloos in de stofbak. De stofzuiger volgt je moeiteloos langs de salontafel dankzij de 360° ronddraaiende wieltjes. De geïntegreerde reliëfborstel pak je er eenvoudig bij als je tijdens het stofzuigen besluit ook gelijk even de boekenkast mee te nemen. Je verwijdert gewoon de steel en schuift de borstel eruit. De stofbak leeg je met 1 druk op de knop zonder in aanraking te komen met het stof. De stofzuiger scheidt de grote stukken vuil namelijk van de kleine stofdeeltjes.

Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog - Afbeelding 8Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog - Afbeelding 9Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog - Afbeelding 10Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog - Afbeelding 11
Krachtige filter
De Miele Blizzard CX1 Powerline heeft een krachtig reinigingsresultaat, maximale luchthygiëne en efficiënte reiniging door de EcoTeQ plus zuigmond. Met een druk op de knop opent het reservoir, zodat u het gemakkelijk en hygiënisch kunt legen. Je kunt de telescopische zuigbuis intuïtief instellen en in de gewenste positie zetten. De snoerlengte is 6,5 meter, waardoor u een totale actieradius krijgt van 10 meter. Heb je een stofallergie? Deze stofzuiger heeft een HEPA 15-filter dat 99,9995% van de stofdeeltjes filtert. Hierdoor is deze stofzuiger erg geschikt voor mensen met een stofallergie. Het HEPA-air-clean-filter neutraliseert geurtjes van dierenharen: ook de kleinste deeltjes, zoals fijnstof en allergenen, worden voor 99,999 % door het systeem gefilterd.

Handige functies
De Vortex-technologie wekt een luchtstroom van meer dan 100 km per uur op. De Blizzard CX1 bereikt deze bijzonder hoge luchtsnelheid dankzij de efficiënte zuigmond, gestroomlijnde luchtstroom en innovatieve motor. Dit garandeert de separate opvang van grove stofdeeltjes en fijnstof. Zo krijgt stof geen schijn van kans. De ComfortClean-functie reinigt automatisch het fijnstoffilter, zodra het nodig is. De ComfortClean-functie kan ook handmatig worden geactiveerd. Na een aantal seconden is de Blizzard CX1 weer klaar voor gebruik. Zo blijft de effectiviteit van het filter tijdens de lange levensduur gegarandeerd. Het gewicht van 8,71 kilogram is voor een stofzuiger aan de zware kant. Houd er rekening mee dat je hem misschien wat minder soepel de trap op tilt. Automatisch Comfort-oprolsnoersysteem: met één druk op de knop rolt het hele snoer op Grote vlakken stofzuigen binnen een actieradius van 11 meter.

Voordelen Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine

 • Ook geschikt voor mensen met een stofallergie vanwege het HEPA 15-filter.
 • Erg sterke zuigkracht op harde en zachte vloeren.
 • Meerdere zuigmonden meegeleverd.
 • Een hygiënisch resultaat doordat grof vuil en fijnstof uitstekend van elkaar gescheiden worden.
 • Niet meer bukken met de elektronische zuigkrachtregeling met voetbediening (+/-) .
 • Geïntegreerde 3-delige accessoires: Ze zijn stofvrij opgeborgen onder de klep en zijn daardoor altijd bij de hand.

IN DE DOOS

 • Handleiding (3,62 MB)
 • Turboborstel
 • Combiborstel
 • Kierenzuigmond
 • Zachte afstofborstel
 • HEPA 13-filter

Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog - Afbeelding 12Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog - Afbeelding 13Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog - Afbeelding 14Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog - Afbeelding 15
MIELE BLIZZARD CX1 POWERLINE CAT&DOG

 • Type stofopvang: Zonder zak
 • Maximaal geluidsniveau: 76 dB Decibel (dB)
 • Capaciteit opvangzak: 2 l Liter
 • Uitblaasfilter: Ja
 • Motorfilter: Ja
 • Type uitblaasfilter: HEPA
 • Actieradius: 10 m meter

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je stofzuiger of staat jouw stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stofzuiger keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog

Prijzen vergelijken Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen