728x90: Bol Ad

Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart

De beste deal van vandaag

fonQ

525,95

Beschikbaar

Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, kieskeurig Best Reviewed - Op zoek naar een robotstofzuiger die je een deel van het

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 17 augustus 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 525,95?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 525,95

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart

Algemeen

Merk Blaupunkt
Fabrikantcode (sku) BPK-VCBB1XS
Release datum Oktober 2017
Top Product

Schoonmaakresultaat

Wijze van stofopname Via zuigmond en middenborstels
Geschikt voor laagpolig tapijt
Geschikt voor hoog polig tapijt
Geschikt voor donkere vloeren
Geschikt voor drempels
Maximale hoogte drempel (centimeter) 2
Tegen dierenharen -nos
Dweilfunctie
Vuildetectie
Vuildetectie methode Echo
Maximale zuigoppervlakte per acculading (vierkante meter) 180
Anti-vastloop functie
Gebruikscomfort Topklasse
Schoonmaakkwaliteit Topklasse

Kenmerken

Volume opvang ( liter ) 0,5
Compatibel met smartphone / apps
Gebruik zonder wifi netwerk
Smart home platform Amazon Alexa
Borstels
Aantal zijborstels 2
Instelbaar tijdschema Programmeerbaar tijdschema via app, Programmeerbaar tijdschema, Startuitstel
Maximaal geluidsniveau (decibel) 59
Turbo Power Functie
Uitblaasfilter
Hepa-filter
Type HEPA-filter HEPA 11: 95% filtering
Ingebouwde camera
Livetracking
Loopt niet vast op kabels
Tegen allergieŽn

Navigatie

Schoonmaakroute Systematisch
Automatische update navigatiekaart
Gebiedsafbakening
Afgrondsensoren
Navigatiemethode GPS-chip
Type gebiedsafbakening Magneetstrip
Touch sensoren
Afstandsensoren
Op afstand bestuurbaar Bestuurbaar via afstandbediening, Bestuurbaar op afstand met mobiel

Accessoires

Afstandsbediening meegeleverd
Extra zijborstel
Extra filter
Borstel reiniger
Accessoires meegeleverd
Aantal meegeleverde accessoires 13

Fysieke eigenschappen

Oplaadtijd accu ( uur ) 4
Accu/batterijspanning (volt) 12
Accu/batterij technologie Lithium-ion
Terugkeer naar laadstation Automatisch
Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart kopen?
Actuele prijs: € 525,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart is van het merk Blaupunkt en het merk Blaupunkt is een populair merk binnen de productgroep robot stofzuiger. Blaupunkt robot stofzuiger kun je vinden in winkels en webshops. Blaupunkt producten behoren tot de topmerken robot stofzuiger in Nederland. Koop Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een robot stofzuiger fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke robot stofzuiger producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart van Blaupunkt is bpk-vcbb1xs. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Blaupunkt SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart - Afbeelding 1Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart - Afbeelding 2Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart - Afbeelding 3Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart - Afbeelding 4
Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart is sinds oktober 2017 op de markt. In oktober 2017 is Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart van Blaupunkt geÔntroduceerd op de markt. Een ouder robot stofzuiger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige robot stofzuiger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in oktober 2017 zegt dus niet zoveel over producten, zoals robot stofzuiger.

De Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart het predicaat "Top Product" gegeven.

De plaatsing van de borstels is belangrijk. Iedere Blaupunkt robotstofzuiger beschikt natuurlijk over een zuigmond die stof, dierenhaar en kruimels opzuigt. Daarnaast zal een goede Blaupunkt stofzuiger meestal ook over borstels beschikken die het vuil opnemen. Een betere Blaupunkt robotstofzuiger beschikt over zijborstels, middenborstels of allebei. De zijborstels pakken stof en vuil mee wat tegen de plinten of in de hoeken zit. De middenborstel zit in de zuigmond en zorgt ervoor dat vuil beter van grove ondergronden komt. De Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart neemt stof op via zuigmond en middenborstels.

Huisdiervriendelijk

Heb jij huisdieren? Dan is deze Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart een goede keuze. De robotstofzuiger ruimt deze haren zonder problemen op. Deze Blaupunkt stofzuiger beschikt over ronddraaiende middenborstels. Deze pakken de haren beter op van de grond dan een zuigmond zonder borstels. Daarnaast zorgen deze er ook voor dat de zuigmond niet verstopt raakt.

Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart - Afbeelding 5Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart - Afbeelding 6Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart - Afbeelding 7
Deze Blaupunkt stofzuigrobot biedt een complete schoonmaakoplossing. Hij beschikt namelijk over een dweilfunctie. Sommige Blaupunkt stofzuigers hebben een droge microvezeldoek die de robot achter zich aan over de vloer haalt. In andere gevallen is deze doek dikker en kun je hem nat maken met sop. De meest uitgebreide dweilfunctie voor Blaupunkt robotstofzuigers bestaat uit een apart waterreservoir die de doek constant opnieuw vochtig maakt met schoon water en sop.

Blaupunkt robotstofzuigers met anti-vastloop systeem zijn ontzettend handig. Heb je kabels op de grond liggen, bijvoorbeeld van een lamp, een computer of van speakers, dan kan een robotstofzuiger daar op vastlopen. Met een anti-vastloop systeem kan de VCBB1XS Bluebot Xsmart zichzelf weer uit de kabel bevrijden. Het systeem herkent wanneer hij vast is gelopen en rijdt dan achteruit terug totdat hij niet meer vast zit.

Het stofreservoir van Blaupunkt robotstofzuigers is over het algemeen klein. Hier is helaas niets aan te doen. Het is aan te raden om deze na elke stofzuigbeurt te legen. Heb je huisdieren, dan raden we een Blaupunkt robotstofzuiger aan met een stofreservoir van meer dan 0,5 liter. Deze Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart heeft een stofopvang van 0,5 liter. Hoe groter het opvangreservoir, hoe minder vaak je deze hoeft te legen.

Smart

Houd jij van de laatste technologische snufjes? Met deze Blaupunkt stofzuiger stel je het schoonmaakgebied in via een applicatie op je smartphone of tablet. Zo kun je vanaf je device de gebiedsafbakening van je huis bepalen. Ook kun je met de applicatie het schoonmaakschema van jouw woning instellen. Tot slot kun je in de app meestal zien hoe lang een schoonmaakprogramma nog duurt, en hoe veel batterij de VCBB1XS Bluebot Xsmart nog heeft.

Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart - Afbeelding 8Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart - Afbeelding 9Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart - Afbeelding 10Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart - Afbeelding 11
Als je de robotstofzuiger vaak gebruikt als je thuis bent, is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille stofzuiger als deze 60 dB of minder geluid maakt. Deze Blaupunkt robot produceert een geluid van 59 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de stofzuiger is.

De VCBB1XS Bluebot Xsmart beschikt over een turbofunctie. Bij robotstofzuigers houdt dat in dat de zuigkracht tijdelijk toeneemt. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je tapijten in huis hebt of wanneer je huisdieren hebt. Er zijn zelfs Blaupunkt robotstofzuigers waarbij dit automatisch gebeurt wanneer ze een tapijt op rijden.

De Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart heeft een HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air) die voorkomt dat fijnstof met de uitblaaslucht weer mee terug de kamer in komt. Als je last hebt van astma of een stofallergie dan is het aan te raden om een Blaupunkt robotstofzuiger met HEPA filter aan te schaffen. Hoe hoger het getal van het HEPA-filter, hoe beter de reiniging. De VCBB1XS Bluebot Xsmart beschikt over een hepa 11: 95% filtering.

Schoonmaakroute

Er zijn 2 manieren waarop een Blaupunkt robotstofzuiger schoonmaakt. Willekeurig: de robotstofzuiger rijdt niet via een vast patroon door de ruimte maar gaat willekeurig te werk. Een nadeel hiervan is dat de kans bestaat dat de stofzuiger delen overslaat of juist dubbel doet. Systematisch: wanneer de Blaupunkt robotstofzuiger systematisch te werk gaat, onthoudt hij precies waar hij gebleven is ťn slaat hij gegarandeerd geen plekje over. De schoonmaakroute van de Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart is systematisch.

Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart - Afbeelding 12Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart - Afbeelding 13Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart - Afbeelding 14Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart - Afbeelding 15
Kieskeurig Best Reviewed - Op zoek naar een robotstofzuiger die je een deel van het stofzuig- en dweilwerk uit handen neemt? Dan is de Blaupunkt Bluebot XSMART Robotstofzuiger geschikt voor jou. De Blaupunkt Bluebot XSmart VCBB1XS zorgt goed voor de vloer, door deze schoon te zuigen én er gelijk een dweil overheen te halen. Het waterreservoir voor de dweilfunctie kan met water en eventueel sop worden gevuld. De reguliere zuigmond kan door een zuigmond met ronddraaiende borstels worden vervangen, dit handig als je huisdieren of veel tapijt in huis hebt, deze haalt eenvoudig dierenharen of ander vuil beter uit het taptijt. De stofzuiger is dan ook geschikt voor zowel harde vloeren als (hoogpolig) tapijt. De stofzuiger heeft een gebruikstijd van maximaal 120 minuten.

Goed tegen stof
Gaat je neus snel kriebelen van stof? Met het speciale HEPA-filter is deze robot geschikt voor mensen met een stofallergie.
Deze stofzuiger maakt je huis op een systematische wijze schoon door middel van een GPS-chip. Je bedient de robot eenvoudig via de app op je telefoon. Op deze app zie je de voortgang van de schoonmaak en stel je het schoonmaakschema in. Met de locatievoorziening en een WIFI-verbinding houdt de robot de route die hij aflegt bij. Baken het schoonmaakgebied af met magnetische strips. De stofzuiger rijdt dan niet verder zodra het apparaat de strip raakt. Let op: als je de robot via de app wilt bedienen, moet je gebruikmaken van een 2,4 GHz Wifi-verbinding. Is de batterij leeg? Dan keert de stofzuiger zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op. Wanneer de batterij halverwege een stofzuigprogramma leeg is, kan deze robotstofzuiger het programma - eenmaal opgeladen - niet uit zichzelf hervatten. Daarnaast beschikt deze robot over een speciale (turbo)borstel, die speciaal geschikt voor (dieren)haren is. Ook beschikt robot over extra zijborstels of heeft een bijzondere vorm, ideaal voor kleine hoekjes. De robot kan naast zuigen ook dweilen. En maakt niet alleen dus schoon, maar ook fris.

Voordelen van de Blaupunkt Bluebot XSMART

 • Deze robotstofzuiger is multi-inzetbaar: naast stofzuigen, kan deze robotstofzuiger ook dweilen.
 • De robotstofzuiger is relatief stil.
 • Programmeerbaar, waardoor hij op de door jou ingestelde dag en tijdstip automatisch van start gaat.
 • Naast harde vloeren kan deze robotstofzuiger ook over laagpolig tapijt en/of vloerkleden.

IN DE DOOS

 • Handleiding (5,91 MB)
 • Zijborstels (4x)
 • HEPA-filter (2x)
 • Stoffilter
 • Reguliere zuigmond
 • Zuigmond met borstel
 • Microvezel doek
 • Waterreservoir
 • Afstandsbediening (inclusief 2 batterijen)
 • Magneetstrip (2x)
 • Laadstation

BLAUPUNKT VCBB1XS BLUEBOT XSMART

 • Volume opvang: 0,5 liter
 • Smart home platform: Amazon Alexa
 • Extra zijborstel: Ja
 • Oplaadtijd accu: 4 uur
 • Terugkeer naar laadstation: Automatisch

Kom je er niet uit bij het kopen van de Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze robot stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je robot stofzuiger of staat jouw robot stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze robot stofzuiger keuzehulp.

Prijzen vergelijken Blaupunkt VCBB1XS Bluebot Xsmart. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen