728x90: Wehkamp Ad

Miele Blizzard CX1 PowerLine Parquet Zwart


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Met of zonder zak?

Stofzuigers zijn te verdelen in twee groepen: met of zonder stofzak. De Miele Blizzard CX1 PowerLine Parquet Zwart is een stofzuiger uit de categorie: zonder zak. De grootste voordelen van een zakloze stofzuiger zijn: energiezuiger, zuigkracht blijft behouden en je hoeft geen stofzakken te kopen. De grootste voordelen van een stofzuiger met zak zijn: grotere capaciteit, minder geluid en schoner. Deze Miele stofzuiger heeft zonder zak.

De Miele Blizzard CX1 PowerLine Parquet Zwart is geschikt voor de volgende vloertypen: houten vloeren, harde vloeren, laagpolig tapijt. Je moet er rekening mee houden dat niet iedere steelstofzuiger geschikt is voor alle vloertypen. Controleer of deze Miele stofzuiger geschikt is voor jouw vloer.

Het maximale geluidsniveau bij het zuigen van de Miele Blizzard CX1 PowerLine Parquet Zwart is gemeten tot maximaal 76 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de Miele stofzuiger is. Traditionele stofzuigers zijn over het algemeen stiller dan steelstofzuigers.

Op de Miele Blizzard CX1 PowerLine Parquet Zwart kun je de zuigkracht handmatig aanpassen. Hiermee pas je de zuigkracht aan de ondergrond aan. Voor harde vloeren heb je minder zuigkracht nodig dan voor bijvoorbeeld tapijt. Ook kan het van pas komen om de zuigkracht te verlagen zodat de Miele stofzuiger geen vacuŁm trekt.

De capaciteit van de stofzuigerzak wordt aangegeven in liters. De Miele Blizzard CX1 PowerLine Parquet Zwart heeft een capaciteit van 2 liter. Gemiddeld is de capaciteit van de stofzak 3,5 liter. Hoe groter de capaciteit van de stofzak, hoe minder vaak de stofzuigerzak van je Miele stofzuiger te vervangen hoeft te worden.

Een Miele stofzuiger zuigt stof en vuil via de zuigmond naar binnen maar neemt hier ook veel lucht bij mee. Deze lucht blaast de Miele stofzuifer er via de achterkant weer uit. Vooral als je allergisch bent is het belangrijk dat deze uitblaaslucht zo schoon mogelijk is. Dit wordt weergegeven op een schaal van A tot G, waarbij A de beste prestatie aangeeft. Deze Miele Blizzard CX1 PowerLine Parquet Zwart beschikt over heruitstootklasse a.

Een uitblaasfilter voorkomt dat allerkleinste stofdeeltjes en allergenen van de Miele stofzuiger weer terug in de ruimte worden geblazen. Er zijn verschillende soorten uitblaasfilters en de Miele Blizzard CX1 PowerLine Parquet Zwart heeft een hepa uitblaasfilter. Ben je allergisch voor stof, pollen, huisstofmijt of allergenen? Dan is een HEPA filter erg fijn.

De Miele Blizzard CX1 PowerLine Parquet Zwart heeft een actieradius van 11 meter. Met de actieradius wordt het bereik bedoeld van de Miele stofzuiger. Simpel gezegd hoe ver kun je gaan met de Blizzard CX1 PowerLine Parquet Zwart, met de stekker in het stopcontact. Met een verlengsnoer kun je het bereik van 11 meter eenvoudig verlengen.

Bij de Miele Blizzard CX1 PowerLine Parquet Zwart wordt een kierenzuigmond meegeleverd. Hiermee kom je heel makkelijk op moeilijk bereikbare plekken in je huis. Denk aan de ruimte tussen de kast en de muur en bijvoorbeeld tussen de kussens op de bank. Dit zijn plekken waar je met een gewone zuigmond niet bij kunt, omdat deze veel te breed is. Bij bijna iedere nieuwe Miele stofzuiger krijg je een kierenzuigmond meegeleverd.

De Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine is een stofzuiger zonder zak die ideaal is voor een huis met zowel harde als zachte vloeren. De parketborstel heeft namelijk speciaal ontwikkelde zachte haren, dat maakt dat de stofzuiger geen krassen maakt op jouw kwetsbare vloer. Het is een zakloze stofzuiger die je door de parketborstel vooral geschikt voor houten vloeren. Heb je naast een houten vloer ook tapijt of een vloerkleed liggen? Dan is de combiborstel handig om te gebruiken. Dankzij het handvat van de steel en de 360° draaiende wieltjes beweeg je de stofzuiger gemakkelijk door de kamer. Scherpe bochten zonder aan de slang te trekken is dus geen probleem.

Filtert fijne en grote stofdeeltjes
Het grote vuilen en de fijne stofdeeltjes worden door de filter in de stofbak gescheiden, hierdoor ontstaan er geen stofwolken als je de stofbak leegt. De stofzuiger heeft een A-prestatie voor stofopname op harde vloeren, wat staat voor een erg sterke zuigkracht. Heb je een stofallergie? Deze stofzuiger heeft een HEPA 13-filter dat 99,95% van de stofdeeltjes filtert en is daardoor erg geschikt voor mensen met een stofallergie. De Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine heeft een snoerlengte van 7,5 m. Dat is niet extreem lang, maar prima voor een gemiddelde kamer of een kleinere verdieping. De extra meubelborstel is ideaal voor het schoonmaken van meubels of gordijnen en de extra parketborstel voor meer kwetsbare vloersoorten als marmer of onbehandeld hout. Het gewicht van 8,71 kilogram is voor een stofzuiger aan de zware kant. Houd er rekening mee dat je hem misschien wat minder soepel de trap op tilt.

Voordelen Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine

 • Geschikt voor mensen met een stofallergie vanwege het HEPA 13-filter.
 • Sterke zuigkracht op harde vloeren en zachte vloeren.
 • Een hygiënisch resultaat doordat grof vuil en fijnstof uitstekend van elkaar gescheiden worden: het grove vuil belandt in het transparante stofreservoir, het fijnstof in een apart reservoir met fijnstoffilter.
 • Niet meer bukken met de elektronische zuigkrachtregeling met voetbediening (+/-)
 • Geïntegreerde 3-delige accessoires.

IN DE DOOS

 • Handleiding (3,76 MB)
 • Parketborstel
 • Combiborstel
 • Kierenzuigmond
 • Meubelzuigmond
 • HEPA 13-filter

MIELE BLIZZARD CX1 POWERLINE PARQUET ZWART

 • Type stofopvang: Zonder zak
 • Maximaal geluidsniveau: 76 Decibel (dB)
 • Capaciteit opvangzak: 2 Liter
 • Heruitstootklasse van stof: A
 • Hepa-filter: Ja
 • Uitblaasfilter: Ja
 • Motorfilter: Ja
 • Type uitblaasfilter: HEPA
 • Actieradius: 11 meter
 • Meegeleverde accessoires: Combiborstel, Parketborstel, Meubelzuigmond, Kierenzuigmond

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele Blizzard CX1 PowerLine Parquet Zwart of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je stofzuiger of staat jouw stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stofzuiger keuzehulp.

Specificaties Miele Blizzard CX1 PowerLine Parquet Zwart

Algemeen

Type stofopvang Zonder zak
Geschikt voor vloertype Houten vloeren, Harde vloeren, Laagpolig tapijt
Maximaal geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 76
Regelbare zuigkracht
Capaciteit opvangzak ( Liter ) 2
Telescopische steel
Heruitstoot van stof Laag
Bediening via handgreep
Heruitstootklasse van stof A
Type cycloon Enkel

Filters

Hepa-filter
Uitblaasfilter
Motorfilter
Ander soortig filtersysteem
Type uitblaasfilter HEPA

Fysieke kenmerken

Diameter stofzuigerbuis (mm) 34,5
Handvat/handgrepen
Zwenkwielen
Materiaal stofzuigerslang Kunststof
Materiaal wielen Rubber
Actieradius ( meter ) 11

Accessoires

Meegeleverde accessoires Combiborstel, Parketborstel, Meubelzuigmond, Kierenzuigmond
Kierenzuigmond
Turboborstel
Meubelzuigmond
Parketborstel
Combiborstel
Mini turboborstel
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire video voor artikel: Miele Blizzard CX1 PowerLine Parquet Zwart

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen