728x90: Stella Ad

Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3

De beste deal van vandaag

fonQ

269,-

212,08

Beschikbaar

Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, consumentenbond Beste uit de Test - De Complete C3 Black Diamond Powerline is

Miele C3 lijn

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 21 mei 2022

Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 aanbiedingen

Eigentijds witgoed webwarenhuis
Beschikbaar
Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
De witgoed winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis
Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Direct leverbaar
Die doet het
3 dagen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 212,08?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 212,08

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3

Algemeen

EAN code 4002515824771
Merk Miele
Fabrikantcode (sku) Complete C3 EcoLine Black Diamond
Release datum 2017
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test

Algemeen

Type stofopvang Met zak
Geschikt voor vloertype Harde vloeren, Laagpolig tapijt
Maximaal geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 76
Regelbare zuigkracht
Capaciteit opvangzak ( Liter ) 6
Telescopische steel
Heruitstoot van stof Laag
Bediening via handgreep
Heruitstootklasse van stof A
Type cycloon Geen

Filters

Uitblaasfilter
Motorfilter
Ander soortig filtersysteem
Type uitblaasfilter Airclean

Fysieke kenmerken

Diameter stofzuigerbuis (mm) 32
Handvat/handgrepen
Zwenkwielen
Materiaal stofzuigerslang Kunststof
Materiaal wielen Rubber
Actieradius (meter) 12

Accessoires

Meegeleverde accessoires Combiborstel, Meubelzuigmond, Kierenzuigmond
Kierenzuigmond
Turboborstel
Meubelzuigmond
Parketborstel
Combiborstel
Mini turboborstel
Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 kopen?
Actuele prijs: € 212,08

REVIEW

8.5
 • Beste uit de Test Consumentenbond • Stille motor • Goede filters
 • Zwaar (7,5kg)
 • Experts

  2 bedrijven die een review hebben geschreven over de Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 geven in totaal een 8.5 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Wil je graag de Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Miele voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 heeft de volgende EAN code 4002515824771. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen traditionele stofzuiger en wordt maar éen keer uitgegeven.

  Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 is van het merk Miele en het merk Miele is een populair merk binnen de productgroep traditionele stofzuiger. Miele traditionele stofzuiger kun je vinden in winkels en webshops. Miele producten behoren tot de topmerken traditionele stofzuiger in Nederland. Koop Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

  Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 - Afbeelding 1Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 - Afbeelding 2Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 - Afbeelding 3Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 - Afbeelding 4
  Een traditionele stofzuiger fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke traditionele stofzuiger producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 van Miele is complete c3 ecoline black diamond. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Miele SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

  Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 is sinds 2017 op de markt. In 2017 is Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 van Miele geïntroduceerd op de markt. Een ouder traditionele stofzuiger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige traditionele stofzuiger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2017 zegt dus niet zoveel over producten, zoals traditionele stofzuiger.

  Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 Best Getest

  Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel traditionele stofzuiger en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

  Met of zonder zak?

  Stofzuigers zijn te verdelen in twee groepen: met of zonder stofzak. De Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 is een traditionele stofzuiger uit de categorie: met zak. De grootste voordelen van een zakloze stofzuiger zijn: energiezuiger, zuigkracht blijft behouden en je hoeft geen stofzakken te kopen. De grootste voordelen van een stofzuiger met zak zijn: grotere capaciteit, minder geluid en schoner. Deze Miele stofzuiger heeft met zak.

  Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 - Afbeelding 5Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 - Afbeelding 6Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 - Afbeelding 7
  De Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 is geschikt voor de volgende vloertypen: harde vloeren, laagpolig tapijt. Je moet er rekening mee houden dat niet iedere steelstofzuiger geschikt is voor alle vloertypen. Controleer of deze Miele stofzuiger geschikt is voor jouw vloer.

  Het maximale geluidsniveau bij het zuigen van de Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 is gemeten tot maximaal 76 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de Miele traditionele stofzuiger is. Traditionele stofzuigers zijn over het algemeen stiller dan steelstofzuigers.

  Op de Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 kun je de zuigkracht handmatig aanpassen. Hiermee pas je de zuigkracht aan de ondergrond aan. Voor harde vloeren heb je minder zuigkracht nodig dan voor bijvoorbeeld tapijt. Ook kan het van pas komen om de zuigkracht te verlagen zodat de Miele stofzuiger geen vacuüm trekt.

  De capaciteit van de stofzuigerzak wordt aangegeven in liters. De Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 heeft een capaciteit van 6 liter. Gemiddeld is de capaciteit van de stofzak 3,5 liter. Hoe groter de capaciteit van de stofzak, hoe minder vaak de stofzuigerzak van je Miele stofzuiger te vervangen hoeft te worden.

  Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 - Afbeelding 8Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 - Afbeelding 9Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 - Afbeelding 10Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 - Afbeelding 11
  Een Miele stofzuiger zuigt stof en vuil via de zuigmond naar binnen maar neemt hier ook veel lucht bij mee. Deze lucht blaast de Miele stofzuifer er via de achterkant weer uit. Vooral als je allergisch bent is het belangrijk dat deze uitblaaslucht zo schoon mogelijk is. Dit wordt weergegeven op een schaal van A tot G, waarbij A de beste prestatie aangeeft. Deze Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 beschikt over heruitstootklasse a.

  Een uitblaasfilter voorkomt dat allerkleinste stofdeeltjes en allergenen van de Miele stofzuiger weer terug in de ruimte worden geblazen. Er zijn verschillende soorten uitblaasfilters en de Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 heeft een airclean uitblaasfilter. Ben je allergisch voor stof, pollen, huisstofmijt of allergenen? Dan is een HEPA filter erg fijn.

  De Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 heeft een actieradius van 12 meter. Met de actieradius wordt het bereik bedoeld van de Miele stofzuiger. Simpel gezegd hoe ver kun je gaan met de Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3, met de stekker in het stopcontact. Met een verlengsnoer kun je het bereik van 12 meter eenvoudig verlengen.

  Bij de Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 wordt een kierenzuigmond meegeleverd. Hiermee kom je heel makkelijk op moeilijk bereikbare plekken in je huis. Denk aan de ruimte tussen de kast en de muur en bijvoorbeeld tussen de kussens op de bank. Dit zijn plekken waar je met een gewone zuigmond niet bij kunt, omdat deze veel te breed is. Bij bijna iedere nieuwe Miele stofzuiger krijg je een kierenzuigmond meegeleverd.

  Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 - Afbeelding 12Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 - Afbeelding 13Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 - Afbeelding 14Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 - Afbeelding 15
  Consumentenbond Beste uit de Test - De Complete C3 Black Diamond Powerline is een stofzuiger uit de topklasse van Miele. De Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond is energiezuinig en voorzien van allerlei slimme trucjes die stofzuigen gemakkelijker maken. Je kunt de accessoires direct onder de kap bewaren, zo heb je ze altijd tijdens het stofzuigen binnen handbereik. Ook is het niet meer nodig om te bukken en de zuigkracht aan te passen, dit kun je doen met je voet op de stofzuiger zelf. Is het tijd om de stofzuigerzak te vervangen? Een klepje sluit de stofzuigerzak automatisch af zodra deze de stofzuiger verlaat. Dit is handig om te voorkomen dat stof weer terug de kamer in dwarrelt. En ben je klaar met stofzuigen, dan rol je het snoer automatisch op door 1 keer op de knop te drukken.

  Verbruik geen onnodige energie
  Miele Complete C3 Black Diamond Powerline stofzuiger met een actieradius van 11 meter en een stofopvang inhoud van 4.5 liter. Dankzij de speciaal door Miele ontwikkelde Powermotor beschik je over een uitstekend zuigvermogen, zonder dat je onnodig veel energie verbruikt. Bijzonder comfortabel is de Automatic-stand, bij deze functie wordt de zuigkracht automatisch aan de ondergrond aangepast. Verder heeft de Complete C3 Black Diamond Powerline stofzuiger onder andere een elektronische zuigkrachtregeling met geleidelijke vermogensopbouw, een vervangbare filter en een stofzakvol indicatie. De stofzuiger is voorzien van een volledig RVS telescopische zuigbuis en luxe zuigmond. Tevens beschikt de stofzuiger over een Air Clean hygiëne filtering systeem, handige accessoires (kierenzuiger, reliëfborstel en meubelzuigmond) in de stofzuiger en een 3 zijdige parkeerstand. Uiteraard is deze Miele stofzuiger voorzien van een stootrand en gaat dus behoedzaam om met meubelen en muren. De Black Diamond EcoLine betekent erg sterke zuigkracht op harde vloeren en niet meer bukken met de elektronische zuigkrachtregeling met voetbediening (+/-). Het Silence System, de stille motor en extra isolatie zorgen voor een aangemaam stille stofzuiger. Het AirClean+-filtersysteem zorgt dat meer dan 99,9% van de stofdeeltjes wordt gefilterd.

  Als beste getest
  De Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline stofzuiger is "Als beste getest" door de consumentenbond in juli en december 2016.

  Miele C3 stofzuiger-lijn
  De Miele Complete C3 EcoLine is door de Consumentenbond als beste getest, maar Miele kent nog meer stofzuigers uit de dezelfde productgroep, maar ieder met een specialiteit.

  Complete C3 Black Diamond EcoLine - SGSP3
  Sledestofzuiger met krachtige motor en voetbediening voor grondig en comfortabel stofzuigen.

  • Power Efficiency Motor met verbeterd rendement
  • Veelzijdig inzetbaar - Universele zuigmond
  • Houdt zelfs de kleinste deeltjes vast - AirClean+-filter
  • Comfortabel en veelzijdig met geïntegreerde 3-delige accessoires.
  • Grote vlakken stofzuigen binnen een actieradius van 12 meter

  Complete C3 Silence EcoLine - SGSK3
  Sledestofzuiger met speciale Silence-motor en EcoTeQ Plus-zuigmond voor stil stofzuigen.

  • Power Efficiency Motor met verbeterd rendement
  • Veelzijdig inzetbaar - Universele zuigmond
  • Houdt zelfs de kleinste deeltjes vast - AirClean+-filter
  • Comfortabel en veelzijdig met geïntegreerde 3-delige accessoires.
  • Grote vlakken stofzuigen binnen een actieradius van 12 meter

  Complete C3 Cat&Dog PowerLine - SGEF3
  Sledestofzuiger die ideaal is voor huisdierbezitters dankzij turboborstel en geurfilter.

  • Power Efficiency Motor met verbeterd rendement
  • Veelzijdig inzetbaar - Universele zuigmond
  • Turboborstel verwijdert alle haren en pluizen
  • Actief-air-clean-filter neutraliseert geurtjes
  • Comfortabel en veelzijdig met geïntegreerde 3-delige accessoires.

  Complete C3 Excellence EcoLine - SGSP3
  Sledestofzuiger met EcoTeQ Plus-zuigmond voor energiezuinig stofzuigen en een goede reiniging.

  • Power Efficiency Motor met verbeterd rendement
  • Veelzijdig inzetbaar - Universele zuigmond
  • Turboborstel verwijdert alle haren en pluizen
  • Actief-air-clean-filter neutraliseert geurtjes
  • Comfortabel en veelzijdig met geïntegreerde 3-delige accessoires.

  Complete C3 Allergy EcoLine - SGJP3
  Sledestofzuiger met HEPA-filter voor hoge eisen op het gebied van hygiëne.

  • Power Efficiency Motor met verbeterd rendement
  • Superieure en efficiënte reiniging door EcoTeQ Plus-zuigmond
  • Maximale luchthygiëne door HEPA-air-clean-filter
  • Eenvoudig onderhoud door Eco Comfort-handgreep met reliëfborstel
  • Grote vlakken stofzuigen binnen een actieradius van 12 meter

  Complete C3 Pure Black EcoLine SGDP3
  Sledestofzuiger met krachtige motor en voetbediening voor grondig en comfortabel stofzuigen.

  • Power Efficiency Motor met verbeterd rendement
  • Veelzijdig inzetbaar - Universele zuigmond
  • Comfortabel en veelzijdig met geïntegreerde 3-delige accessoires.
  • Zeer comfortabel in hoogte verstelbaar met de Comfort-telescoopbuis
  • Grote vlakken stofzuigen binnen een actieradius van 12 meter

  IN DE DOOS
  De Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine - stofzuiger met zak wordt standaard geleverd met een handige combizuigmond voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt, kierenzuigmond voor de moeilijk bereikbare kieren en spleten, een extra meubelborstel, ideaal voor het schoonmaken van meubels of gordijnen en een reliëfborstel met natuurhaar.

  • Handleiding (4,84 MB)
  • Combiborstel
  • Kierenzuigmond
  • Meubelzuigmond
  • Zachte afstofborstel
  • AirClean Plus filter
  • HyClean G/N stofzuigerzak

  MIELE COMPLETE C3 ECOLINE BLACK DIAMOND SGSP3

  • Best Getest: Consumentenbond Beste uit de Test
  • Type stofopvang: Met zak
  • Maximaal geluidsniveau: 76 Decibel (dB)
  • Capaciteit opvangzak: 6 Liter
  • Uitblaasfilter: Ja

  Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze traditionele stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

  Mis je traditionele stofzuiger of staat jouw traditionele stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze traditionele stofzuiger keuzehulp.

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen