Bosch waw32642nl i-Dos Serie 8

Prijzen vergelijken januari 2021

BCC

749,-

674,09

3-4 dagen

Bosch waw32642nl i-Dos Serie 8 actuele prijzen. Wasmachine - Kieskeurig Best Reviewed - De Bosch waw32642nl wasmachine heeft een zeer goede energieklasse, het Bosch i-Dos automatisch

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 19 januari 2021

Bosch waw32642nl i-Dos Serie 8 aanbiedingen

Dat is zeker
3-4 dagen
Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Uitverkocht (bekijk alternatief)
Ook voor wassen en drogen
uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 674,09?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 674,09

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Bosch waw32642nl i-Dos Serie 8

Algemeen

Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) waw32642nl
Release datum 2016
EAN code 4242002839660
Top Product

Fysieke kenmerken

Plaatsing apparaat Vrijstaand

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 48
Aantal programma's 14
Kledingbeschermende trommel
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Toerental instelbaar
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++ -30%
Waterbeveiliging
Warmwateraansluiting

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Watersensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 59
Hoogte (cm) 84,5
Plaatsing Vrijstaand
Vulopening (cm) 32
Koolborstelloze motor
Bosch waw32642nl i-Dos Serie 8 kopen?
Actuele prijs: € 674,09
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch waw32642nl i-Dos Serie 8 heeft de volgende EAN code 4242002839660. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Bosch waw32642nl i-Dos Serie 8 het predicaat "Top Product" gegeven.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Bosch waw32642nl i-Dos Serie 8 is 9 kilogram.

Wasresultaat

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Bosch waw32642nl i-Dos Serie 8 heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Bosch waw32642nl i-Dos Serie 8 heeft een droogresultaat van a. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Bosch waw32642nl i-Dos Serie 8 gemeten tot maximaal 74 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Bosch waw32642nl i-Dos Serie 8 heeft een energieklasse van a+++ -30%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Wasmachine - Kieskeurig Best Reviewed - De Bosch waw32642nl wasmachine heeft een zeer goede energieklasse, het Bosch i-Dos automatisch wasmiddeldosering-systeem, 9 kg vulcapaciteit en 1600 toeren en is zeer stil.

Energiezuinig wasmachine kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Bosch waw32642nl kopen, omdat hij 30% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -30%.

Bosch i-Dos automatisch wasmiddeldosering-systeem
Bosch wasmachines met i-Dos doseren het wasmiddel automatisch, met als resultaat een perfect schone was. Door het scannen van het type wasgoed en de mate van vervuiling én het wegen van de hoeveelheid wasgoed, wordt de gewenste dosering door de automaat bepaald. De perfecte hoeveelheid wasmiddel wordt hier automatisch op afgestemd. Het enige wat jij nog hoeft te doen is, eens per 20 wasbeurten, het doseerbakje te vullen met vloeibaar wasmiddel en wasverzachter.

Bij te veel wasmiddel moet de wasmachine extra spoelen om alle zeepresten te verwijderen. Met i-DOS bespaar je dus ook nog eens op je waterverbruik.

Nog meer features om je waterverbruik terug te dringen
Nog meer water bespaar je dankzij de ActiveWater Plus-technologie. De sensorgestuurde beladingsherkenning, geoptimaliseerde wateropwarming en het speciale trommelsysteem helpen om waterverspilling te voorkomen. Een sensor in de trommel stemt het waterverbruik af op het soort en de hoeveelheid was. Het water wordt vervolgens op een milde en zachte manier de trommel in gelaten. Dankzij de VarioSoft-trommel wordt het water beter en sneller verdeeld. Zo wordt er efficiënt met water omgegaan en bespaar je op je hoeveelheid die je per wasbeurt verbruikt.

Stil
Dankzij de EcoSilence Drive is de Bosch waw32642nl zeer stil, zelfs tijdens het centrifugeren.

VarioSoft trommel techniek
Sneller en veiliger wassen door een uniek, gepatenteerd trommelsysteem. Bosch wasmachines met VarioSoft trommel techniek zijn voorzien van druppelstructuur en asymmetrische wasmeenemers met een steile en vlakke kant. Trommelbewegingen over de steile kant van de druppels en meenemers zorgen in normale programma's voor een intensieve wasbeweging. De vlakke kant zorgt voor een extra zachte beweging.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch waw32642nl i-Dos Serie 8 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen