728x90: Wehkamp Ad

Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+

De beste deal van vandaag

Expert

579,-

1-2 werkdagen

Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasdroger - De Whirlpool FTNL M11 82 warmtepompdroger met energieklasse A++ is geschikt

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 15 november 2021

Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ aanbiedingen

Begrijpt 't
1-2 werkdagen
Ook voor wassen en drogen
uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 579,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 579,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+

Algemeen

EAN code 8003437233951
Merk Whirlpool
Fabrikantcode (sku) FTNL M11 82
Release datum September 2018
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.5
Hoogte (centimeter) 84.9
Diepte (centimeter) 64.9
Gewicht (kilogram) 44
Display

Algemeen

Energieklasse A++
Type droger Warmtepompdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 8
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 64
Aantal programma's 14

Gebruiksgemak

Startuitstel
Zelfreinigende condensor
Antikreukfase
Condenswaterafvoer Opvang in reservoir, Via waterafvoer
Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ kopen?
Actuele prijs: € 579,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Whirlpool voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ heeft de volgende EAN code 8003437233951. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ is van het merk Whirlpool en het merk Whirlpool is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Whirlpool wasdrogers kun je vinden in winkels en webshops. Whirlpool producten behoren tot de topmerken wasdrogers in Nederland. Koop Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ - Afbeelding 1Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ - Afbeelding 2Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ - Afbeelding 3
Een wasdrogers fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdrogers producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ van Whirlpool is ftnl m11 82. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Whirlpool SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ is sinds september 2018 op de markt. In september 2018 is Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ van Whirlpool geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in september 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

De Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ van Whirlpool heeft een gewicht van 44 kilogram. Het gewicht van 44 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van wasdrogers.

Bij wasdrogers is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Energieverbruik van Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Whirlpool wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ heeft een energieklasse van a++. Met een zuinige Whirlpool wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ wasdroger is een warmtepompdroger. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht, omdat ze het zuinigst omgaan met energie.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een Whirlpool wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ is 8 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+

Bij het bepalen hoeveel geluid een Whirlpool wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ heeft een maximaal geluidsniveau van 64 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je Whirlpool droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Whirlpool machine.

14 droogprogramma's op de Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+

De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ heeft 14 programma's. Meer programma's op je nieuwe Whirlpool wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ droger.

Met een startuitstelfunctie op je wasdroger, kun je het drogen van de was uitstellen. Hiermee kun je de was drogen tijdens het daltarief. De Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ beschikt over startuitstel, waarmee je de Whirlpool droger op een later tijdstip kunt laten starten. Dat is een stuk voordeliger!

Met de antikreukfase, die de Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ heeft, wordt het kreukelen van je wasgoed zo veel mogelijk voorkomen. Om kreukels te voorkomen draait de trommel, na het drogen nog even door. Zodra je de deur opent van de Whirlpool wasdroger, stopt de antikreukfase.

Het condenswater van de ftnl m11 82 FreshCare+ kan worden afgevoerd middels een condenswaterafvoer. Niet alle wasdrogers hebben een condenswaterafvoer en vangen het water op in een condensbak. De Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ heeft dit wel en dan hoef je nooit het condenswater te legen.

Wasdroger - De Whirlpool FTNL M11 82 warmtepompdroger met energieklasse A++ is geschikt voor 8 kilogram belading en heeft onder andere een startuitstel functie (tot 24 uur), resttijdindicatie en een digitaal display. Je hebt met deze droger de beschikking over 14 programma's waaronder o.a. Katoen, Synthetisch, Fijne Was, Dekbedden, Jeans en Zijde. De ruime vulopening is erg gemakkelijk voor grote stukken wasgoed. Het bedieningspaneel is van en draaiknop en toetsen voor gemakkelijk programmameren. En aan veiligheid tegen kleine vingertjes is ook gedacht met het kinderslot

Trommelinhoud 8 kg
Ook met een trommelinhoud van 8 kilogram garandeert deze Whirlpool droger WTD 950B BK EU een perfect droogresultaat. Bovendien ben je minder droogbeurten nodig om je kleding te drogen, wat uiteraard een besparing in energie en tijd oplevert.

Startuitstel
Hoe energiezuinig een wasdroger ook is, het kan altijd voordeliger. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de functie startuitstel. Je kunt de timer zo instellen dat de droger automatisch start op een door jou gekozen moment. En als je gebruik maakt van nachttarief kan dat aardig in je portemonnee schelen.

FreshCare+
Je kleding blijft fris in de machine, zelfs tot 6 uur na het einde van de cyclus. Het innovatieve FreshCare+ systeem neemt de zorgen over je kleding weg, dankzij delicate trommelbewegingen en nauwkeurige temperatuurcontrole. [i] De FreshCare+ behandeling remt de verspreiding van de belangrijkste slechte geurbronnen (in de droger) tot 6 uur na het einde van het drogen. Niet compatibel met programma's die zijn ontworpen voor delicate kledingstukken.

WHIRLPOOL FTNL M11 82 FRESHCARE+

  • Energieklasse: A++
  • Type droger: Warmtepompdroger
  • Maximaal drooggewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 64 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+ of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdrogers keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasdrogers keuzehulp.

Prijzen vergelijken Whirlpool ftnl m11 82 FreshCare+. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen