Miele wej135 wps CapDosing


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele wej135 wps CapDosing heeft de volgende EAN code 4002516200161. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste getest ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasmachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Miele wej135 wps CapDosing dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Miele wej135 wps CapDosing is 8 kilogram.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Miele wej135 wps CapDosing gemeten tot maximaal 73 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Miele wej135 wps CapDosing heeft een energieklasse van a+++. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - De Miele WEJ135 WPS is een degelijke wasmachine waar je jarenlang plezier van zal hebben, Miele wasmachines staan bekend om hun lange levensduur. Dankzij de SoftCare trommel gaat de wasmachine zuinig om met je kleding.

Voordelen van product

  • WaterProof Systeem (WPS) – Drievoudige beveiliging tegen lekkage
  • SoftCare trommel - wasgoed glijdt behoedzaam door de wastrommel over een dun laagje water
  • CapDosing – Geschikt voor Miele caps met speciaal wasmiddel of wasverzachter
  • 8 kg trommelinhoud

Intelligent wassen
Alle Miele-wasmachines beschikken over een intelligente automatische beladingsherkenning. Dit systeem analyseert de werkelijke belading en gebruikt precies zo veel water en energie als voor het optimale was resultaat nodig is.

Voorprogrammering en resttijdaanduiding
Met de voorprogrammering kun je zelf instellen wanneer je het volgende wasprogramma wilt laten starten. Het kan heel veel voordeel opleveren als je nachtstroom gebruikt of als het programma precies klaar moet zijn vlak voordat je bijvoorbeeld thuiskomt van je werk, je kunt de start van een programma tot 24 uur van tevoren programmeren. Op het display lees je af hoe laat het programma klaar zal zijn.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele wej135 wps CapDosing of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Specificaties Miele wej135 wps CapDosing

Algemeen

Merk Miele
Fabrikantcode (sku) WEJ135 WPS 8
Release datum 2019
EAN code 4002516200161
Best Getest Consumentenbond Beste Getest

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,6
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 63,6
Gewicht (kilogram) 95
Kleur Wit

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 8
Geluidsniveau wassen (dB) 48

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Breedte (cm) 59,60
Diepte (cm) 63,60
Hoogte (cm) 85
Plaatsing Vrijstaand
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen