728x90: Bol Ad

AEG VX7-2-EB-C


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..


Ook beschikbaar als


Omschrijving

Wil je graag de AEG VX7-2-EB-C kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG VX7-2-EB-C heeft de volgende EAN code 7332543691142. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen stofzuiger en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De AEG VX7-2-EB-C is van het merk AEG en is een populair merk binnen de productgroep stofzuiger. Het loont om de AEG stofzuiger bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een stofzuiger fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke stofzuiger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor AEG VX7-2-EB-C van AEG is vx7-2-eb-c. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

AEG VX7-2-EB-C is sinds december 2018 op de markt. In december 2018 is AEG VX7-2-EB-C van AEG geÔntroduceerd op de markt. Een ouder stofzuiger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige stofzuiger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in december 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals stofzuiger.

De AEG VX7-2-EB-C heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de AEG VX7-2-EB-C het predicaat "Top Product" gegeven.

Met of zonder zak?

Stofzuigers zijn te verdelen in twee groepen: met of zonder stofzak. De AEG VX7-2-EB-C is een stofzuiger uit de categorie: met zak. De grootste voordelen van een zakloze stofzuiger zijn: energiezuiger, zuigkracht blijft behouden en je hoeft geen stofzakken te kopen. De grootste voordelen van een stofzuiger met zak zijn: grotere capaciteit, minder geluid en schoner. Deze AEG stofzuiger heeft met zak.

De AEG VX7-2-EB-C is geschikt voor de volgende vloertypen: houten vloeren, harde vloeren, hoogpolig tapijt, laagpolig tapijt. Je moet er rekening mee houden dat niet iedere steelstofzuiger geschikt is voor alle vloertypen. Controleer of deze AEG stofzuiger geschikt is voor jouw vloer.

Het maximale geluidsniveau bij het zuigen van de AEG VX7-2-EB-C is gemeten tot maximaal 70 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de AEG stofzuiger is. Traditionele stofzuigers zijn over het algemeen stiller dan steelstofzuigers.

Op de AEG VX7-2-EB-C kun je de zuigkracht handmatig aanpassen. Hiermee pas je de zuigkracht aan de ondergrond aan. Voor harde vloeren heb je minder zuigkracht nodig dan voor bijvoorbeeld tapijt. Ook kan het van pas komen om de zuigkracht te verlagen zodat de AEG stofzuiger geen vacuŁm trekt.

De capaciteit van de stofzuigerzak wordt aangegeven in liters. De AEG VX7-2-EB-C heeft een capaciteit van 3,5 liter. Gemiddeld is de capaciteit van de stofzak 3,5 liter. Hoe groter de capaciteit van de stofzak, hoe minder vaak de stofzuigerzak van je AEG stofzuiger te vervangen hoeft te worden.

Een AEG stofzuiger zuigt stof en vuil via de zuigmond naar binnen maar neemt hier ook veel lucht bij mee. Deze lucht blaast de AEG stofzuifer er via de achterkant weer uit. Vooral als je allergisch bent is het belangrijk dat deze uitblaaslucht zo schoon mogelijk is. Dit wordt weergegeven op een schaal van A tot G, waarbij A de beste prestatie aangeeft. Deze AEG VX7-2-EB-C beschikt over heruitstootklasse a.

Een uitblaasfilter voorkomt dat allerkleinste stofdeeltjes en allergenen van de AEG stofzuiger weer terug in de ruimte worden geblazen. Er zijn verschillende soorten uitblaasfilters en de AEG VX7-2-EB-C heeft een hepa uitblaasfilter. Ben je allergisch voor stof, pollen, huisstofmijt of allergenen? Dan is een HEPA filter erg fijn.

De AEG VX7-2-EB-C heeft een actieradius van 12 meter. Met de actieradius wordt het bereik bedoeld van de AEG stofzuiger. Simpel gezegd hoe ver kun je gaan met de VX7-2-EB-C, met de stekker in het stopcontact. Met een verlengsnoer kun je het bereik van 12 meter eenvoudig verlengen.

Een turboborstel wordt ook meegeleverd bij de AEG VX7-2-EB-C. Een turboborstel is een zuigmond met een ronddraaiende borstel die ervoor zorgt dat je makkelijker dierenharen opzuigt en vuil opzuigt van hoogpolig tapijt. Naast dierenharen, is de AEG stofzuiger met turboborstel ook goed geschikt voor ander vuil dat strakker vastzit op deze zachte ondergronden. Deze accessoire maakt je AEG stofzuiger extra krachtig.

Voor elke schoonmaakklus de juiste opzetborstel? De AEG VX7-2-EB-C heeft het. De turboborstel is perfect voor de haren van jouw huisdier. Zonder moeite zuig je de dierenharen uit het tapijt of het vloerkleed. De stofzuiger beschikt over een parketborstel, deze voorkomt krassen op jouw kwetsbare vloer. Heb je geen zin om het opzetstuk telkens te wisselen? Dan is de combiborstel een goede uitkomst. Hiermee maak je de harde vloer en het laagpolig tapijt zonder problemen schoon. De AEG VX7-2-EB-C is een stofzuiger met zak en beschikt over een stofzakinhoud van maximaal 3.5 liter. Dankzij de stofzakvolaanduiding weet je altijd wanneer de stofzak vervangen moet worden, dankzij een klein scherm op de stofzuiger. Het verbruik van deze stofzuiger heeft een energieklasse van A+, daarnaast heeft het nog geen € 5,- per jaar aan energiekosten. Dat gaat schelen op de energierekening.

De voordelen van de AEG VX7-2-EB-C

 • Vermogensregelaar past de zuigkracht automatisch aan de ondergrond aan
 • Stofzakinhoud van 3.5 liter – stofzakvolaanduiding op de stofzuiger
 • Telescopische buis is vergrendelbaar en in hoogte verstelbaar
 • Handige accessoires – extra borstelset, een kleine zuigmond, een parket- en een turboborstel, een kierenzuiger en een meubel- of textielborstel

Handige vermogensregelaar en telescopische buis met vergrendeling
Maak altijd gebruik van de kracht die je nodig hebt via de vermogensregelaar. Zo kan je stofzuigen met minimaal verbruik. Daarnaast beschikt de VX7-2-EB-L van AEG over een telescopische buis met vergrendeling. De lengte van de buis kan worden aangepast aan jouw lengte. Hierdoor ervaar je optimaal bediengemak en is het eenvoudig om de buis te ontgrendelen. Zo kan je gemakkelijk de slang gebruiken bij bijvoorbeeld het schoonmaken van meubilair.


Parkeerfunctie, handgreep en diverse accessoires om het stofzuigen zo eenvoudig mogelijk te maken
De stofzuiger beschikt over een handig geïntegreerde horizontale en verticale parkeerfunctie, evenals een handgreep vooraan om verplaatsen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ook worden diverse accessoires meegeleverd: een extra borstelset, een kleine zuigmond, een parket- en een turboborstel, een kierenzuiger en een meubel- of textielborstel.


Actieradius van 12 meter, 650W vermogen en een HEPA 12-filter
Het geluidsniveau van de stofzuiger bedraagt 70 dB en de VX7-2—EB-L beschikt over 650W vermogen. Dankzij de HEPA 12-filter wordt 99,5% van al het stof tegengehouden. Daarnaast heeft de stofzuiger een actieradius van 12 meter. Tenslotte heeft de stofzuiger een gewicht van 4,47 kg en afmetingen van: 23,8 cm hoog, 29,3 cm breed en 44,1 cm diep.

Kwaliteit
We onderscheiden 2 soorten specificaties om kwaliteit te beoordelen: bouwkwaliteit en zuigkwaliteit. De bouwkwaliteit heeft veel invloed op de levensduur van de stofzuiger en een goede zuigkwaliteit zorgt ervoor dat je minder vaak over de vloer moet voordat alles schoon is. Deze stofzuiger scoort topklasse op alle kwaliteitsspecificaties, en is dus een stofzuiger met een lange levensduur én een hoge zuigkwaliteit op harde vloeren en tapijt. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt.

AEG VX7-2-EB-C

 • Type stofopvang: Met zak
 • Maximaal geluidsniveau: 70 Decibel (dB)
 • Capaciteit opvangzak: 3,5 Liter
 • Heruitstootklasse van stof: A
 • Hepa-filter: Ja
 • Uitblaasfilter: Ja
 • Motorfilter: Ja
 • Type uitblaasfilter: HEPA
 • Actieradius: 12 meter
 • Meegeleverde accessoires: Combiborstel, Turboborstel, Parketborstel, Meubelzuigmond, Kierenzuigmond

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG VX7-2-EB-C of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je stofzuiger of staat jouw stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stofzuiger keuzehulp.

Specificaties AEG VX7-2-EB-C

Algemeen

EAN code 7332543691142
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) VX7-2-EB-C
Release datum December 2018
Top Product

Algemeen

Type stofopvang Met zak
Geschikt voor vloertype Houten vloeren, Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt
Maximaal geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 70
Regelbare zuigkracht
Capaciteit opvangzak ( Liter ) 3,5
Telescopische steel
Heruitstoot van stof Laag
Bediening via handgreep
Heruitstootklasse van stof A
Type cycloon Geen

Filters

Hepa-filter
Uitblaasfilter
Motorfilter
Ander soortig filtersysteem
Type uitblaasfilter HEPA

Fysieke kenmerken

Diameter stofzuigerbuis (mm) 32
Handvat/handgrepen
Zwenkwielen
Materiaal stofzuigerslang Kunststof
Materiaal wielen Rubber
Actieradius ( meter ) 12

Accessoires

Meegeleverde accessoires Combiborstel, Turboborstel, Parketborstel, Meubelzuigmond, Kierenzuigmond
Turboborstel
Meubelzuigmond
Parketborstel
Combiborstel
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire video voor artikel: AEG VX7-2-EB-C

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen