Whirlpool fscr80428

De beste deal van vandaag

Witgoedhuis

499,-

Bezorging mogelijk vanaf woensdag 06 oktober

Whirlpool fscr80428 actuele prijzen. Wasmachine- Je wast zeer stil en zuinig met de Whirlpool FSCR 80428 wasmachine. Hij heeft energielabel A+++ -40%, dat is nog eens 40% zuiniger dan het meest

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 15 juli 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 499,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 499,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Whirlpool fscr80428

Algemeen

Fabrikantcode fscr80428 Zen
EAN code 8003437263002
Releasedatum April 2017
Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) A+++ 40%

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 8
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 49

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Toerental instelbaar
Droogresultaat B
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 69
Restvochtpercentage (% (Procent)) 53

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Breedte (cm) 59,50
Diepte (cm) 61
Hoogte (cm) 85
Plaatsing Vrijstaand
Koolborstelloze motor
Whirlpool fscr80428 kopen?
Actuele prijs: € 499,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Whirlpool fscr80428 heeft een energieklasse van a+++ 40%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Whirlpool fscr80428 is 8 kilogram.

Wasresultaat

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Whirlpool fscr80428 heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Whirlpool fscr80428 heeft een droogresultaat van b. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Whirlpool fscr80428 gemeten tot maximaal 69 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Wasmachine- Je wast zeer stil en zuinig met de Whirlpool FSCR 80428 wasmachine. Hij heeft energielabel A+++ -40%, dat is nog eens 40% zuiniger dan het meest zuinige energielabel. Daarnaast is dit de meest stille wasmachine op de markt, met een extra laag geluidsniveau tijdens wassen en centrifugeren. Je kunt dus gerust ’s avonds de wasmachine aanzetten, zonder dat je daar last van hebt. De wasmachine gebruikt nooit meer water, energie en tijd dan nodig. Sensoren meten de hoeveelheid en het type wasgoed in de trommel en passen daar het programma automatisch op aan.


Voor- en nadelen van de Whirlpool FSCR 80428

  • Stilste wasmachine op de markt – De wasmachine heeft een geluidsniveau van slechts 49dB tijdens wassen en 69dB tijdens centrifugeren.
  • Gebruikt nooit meer water, energie en tijd dan nodig is doordat hoeveelheid en soort wasgoed worden gemeten.
  • De trommelbeweging wordt afgestemd op het soort wasgoed voor een optimaal wasresultaat.
  • Slijtvaste motor met levenslange garantie van Whirlpool.
  • Zeer zuinige wasmachine met energieklasse A+++ -40%
  • Met 1400 toeren komt de was minder droog uit de trommel dan bij een 1600 toeren wasmachine.

Superstille wasmachine met ZEN-technologie
De Whirpool FSCR80428 is een Supreme Care 1400-toeren wasmachine met ZEN-technologie en energieklasse A+++ (-40%). De Supreme Care technologie levert je de beste zorg voor je kleding en dankzij de ZEN-technologie is dit een van de stilste wasmachine op de markt met een levenslange waarborg op de motor. De wasmachine heeft een geluidsniveau van slechts 49dB tijdens wassen en 69dB tijdens centrifugeren.

Verder heeft deze wasmachine van Whirlpool een vulcapaciteit van 8kg en 8 programma’s waaronder Eco Katoen, Snelwas en speciale programma’s voor wol, synthetische en delicate was. Dankzij Fresh Care blijft je wasgoed na het einde van het programma ook nog fris doordat de wasmachine zachtjes door blijft draaien.

Ook heeft de FSCR80428 Soft Move technologie waarbij de trommelbewegingen voor elk wasprogramma automatisch worden aangepast. Verder is deze wasmachine voorzien van AquaStop waterbeveiliging, resttijd- en pompfilterindicatie, wasmiddeldoseeradvies en Eco Monitor wat je feedback geeft over het energieverbruik. De Whirpool FSCR80428 heeft energieverbruik van slechts 118kWh per jaar.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Whirlpool fscr80428 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Prijzen vergelijken Whirlpool fscr80428 . Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen