728x90: Bol Ad

Whirlpool ftbe m10 72

De beste deal van vandaag

Coolblue

264,-

264,-

We houden je op de hoogte

Whirlpool ftbe m10 72 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasdroger- De Whirlpool FTBE M10 72 is een warmtepompdroger met een vulgewicht van 7 kilo en

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 19 augustus 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 264,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 264,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Whirlpool ftbe m10 72

Algemeen

EAN code 8003437235276
Merk Whirlpool
Fabrikantcode (sku) FTBE M10 72
Release datum December 2018
Top Product

Fysieke kenmerken

Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Type droger warmtepompdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 7
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 65
Aantal programma's 15

Gebruiksgemak

Startuitstel
Antikreukfase
Kledingbeschermende trommel
Whirlpool ftbe m10 72 kopen?
Actuele prijs: € 264,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Whirlpool ftbe m10 72 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Whirlpool voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Whirlpool ftbe m10 72 heeft de volgende EAN code 8003437235276. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Whirlpool ftbe m10 72 is van het merk Whirlpool en het merk Whirlpool is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Whirlpool wasdrogers kun je vinden in winkels en webshops. Whirlpool producten behoren tot de topmerken wasdrogers in Nederland. Koop Whirlpool ftbe m10 72 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Whirlpool ftbe m10 72 - Afbeelding 1Whirlpool ftbe m10 72 - Afbeelding 2Whirlpool ftbe m10 72 - Afbeelding 3Whirlpool ftbe m10 72 - Afbeelding 4
Een wasdrogers fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdrogers producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Whirlpool ftbe m10 72 van Whirlpool is ftbe m10 72. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Whirlpool SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Whirlpool ftbe m10 72 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Whirlpool ftbe m10 72 is sinds december 2018 op de markt. In december 2018 is Whirlpool ftbe m10 72 van Whirlpool geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in december 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

De Whirlpool ftbe m10 72 heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Whirlpool ftbe m10 72 het predicaat "Top Product" gegeven.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasdrogers inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Whirlpool ftbe m10 72 is een vrijstaand model. Vrijstaande wasdrogers zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasdrogers in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Type wasdroger

Whirlpool ftbe m10 72 - Afbeelding 5Whirlpool ftbe m10 72 - Afbeelding 6Whirlpool ftbe m10 72 - Afbeelding 7
Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De Whirlpool ftbe m10 72 wasdroger is een warmtepompdroger. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht, omdat ze het zuinigst omgaan met energie.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een Whirlpool wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Whirlpool ftbe m10 72 is 7 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau Whirlpool ftbe m10 72

Bij het bepalen hoeveel geluid een Whirlpool wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De Whirlpool ftbe m10 72 heeft een maximaal geluidsniveau van 65 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je Whirlpool droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Whirlpool machine.

15 droogprogramma's op de Whirlpool ftbe m10 72

De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De Whirlpool ftbe m10 72 heeft 15 programma's. Meer programma's op je nieuwe Whirlpool wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Whirlpool ftbe m10 72 droger.

Whirlpool ftbe m10 72 - Afbeelding 8Whirlpool ftbe m10 72 - Afbeelding 9Whirlpool ftbe m10 72 - Afbeelding 10Whirlpool ftbe m10 72 - Afbeelding 11
Met een startuitstelfunctie op je wasdroger, kun je het drogen van de was uitstellen. Hiermee kun je de was drogen tijdens het daltarief. De Whirlpool ftbe m10 72 beschikt over startuitstel, waarmee je de Whirlpool droger op een later tijdstip kunt laten starten. Dat is een stuk voordeliger!

Met de antikreukfase, die de Whirlpool ftbe m10 72 heeft, wordt het kreukelen van je wasgoed zo veel mogelijk voorkomen. Om kreukels te voorkomen draait de trommel, na het drogen nog even door. Zodra je de deur opent van de Whirlpool wasdroger, stopt de antikreukfase.

Een kledingbeschermende trommel van Whirlpool voorkomt dat je wasgoed slijt dankzij de speciale wandstructuur van de wastrommel. De Whirlpool ftbe m10 72 heeft een speciale beschermende trommel om de kwaliteit van je kleding te beschermen en slijtage te verminderen. Miele noemt het bijvoorbeeld SoftCare-trommel met speciale honingraatstructuur en Beko noemt het Aquawave trommeltechnologie.

Wasdroger- De Whirlpool FTBE M10 72 is een warmtepompdroger met een vulgewicht van 7 kilo en energieklasse A++. Dit maakt deze droger geschikt voor een huishouden van 1 tot 2 personen. Heb je niet veel kledingstukken te drogen? Dankzij de 6th SENSE technologie past het apparaat het water- en energieverbruik aan op de hoeveelheid kleding. Sensoren meten voortdurend de vochtigheid en temperatuur van je kleding. Wanneer je wasgoed droog is, stopt het programma. Zo hoef je niet bang te zijn dat je kleding krimpt of beschadigt. Je hebt de keuze uit 15 verschillende programma's om je kleding te drogen. Wanneer je wollen truien wil drogen, selecteer je het WoolExcellence programma. Dit programma gaat extra voorzichtig met wol om, zodat je trui langer mooi blijft en niet gaat rafelen

Whirlpool ftbe m10 72 - Afbeelding 12Whirlpool ftbe m10 72 - Afbeelding 13Whirlpool ftbe m10 72 - Afbeelding 14Whirlpool ftbe m10 72 - Afbeelding 15
WHIRLPOOL FTBE M10 72

  • Type droger: warmtepompdroger
  • Maximaal drooggewicht: 7 kg
  • Geluidsniveau: 65 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Whirlpool ftbe m10 72 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Prijzen vergelijken Whirlpool ftbe m10 72. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen