Stella Ad

Haier hw80-bp14636

De beste deal van vandaag

Coolblue

306,31

264,-

Tijdelijk uitverkocht

Haier hw80-bp14636 actuele prijzen. Wasmachine - Deze superzuinige wasmachine heeft namelijk de energie-efficiëntieklasse A+++-40%. Daarmee is hij 40 procent zuiniger dan energieklasse A+++. Dat

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 12 mei 2021

Haier hw80-bp14636 aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Tijdelijk uitverkocht
Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 264,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 264,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Haier hw80-bp14636

Algemeen

Merk Haier
Fabrikantcode (sku) hw80-bp14636
Release datum December 2018
EAN code 6921081577530
Top Product

Fysieke kenmerken

Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) A+++ 40%

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 8
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 56

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Droogresultaat B
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Breedte (cm) 59,5
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 85
Plaatsing Vrijstaand
Koolborstelloze motor
Haier hw80-bp14636 kopen?
Actuele prijs: € 264,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Haier hw80-bp14636 heeft de volgende EAN code 6921081577530. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Haier hw80-bp14636 het predicaat "Top Product" gegeven.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Haier hw80-bp14636 heeft een energieklasse van a+++ 40%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Haier hw80-bp14636 is 8 kilogram.

Wasresultaat

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Haier hw80-bp14636 heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Haier hw80-bp14636 heeft een droogresultaat van b. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Haier hw80-bp14636 gemeten tot maximaal 72 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Wasmachine - Deze superzuinige wasmachine heeft namelijk de energie-efficiëntieklasse A+++-40%. Daarmee is hij 40 procent zuiniger dan energieklasse A+++. Dat kan je jaarlijks een besparing opleveren van 20 euro op je energiekosten. En dat gaat beslist niet ten koste van de waskwaliteit!


Perfect voor grotere en kleinere wasjes
De Haier wasmachine HW80-BP14636 is een ideale wasmachine voor grotere gezinnen. Hij heeft namelijk een vulcapaciteit van 8 kilo. Maar ook als je minder wasgoed hebt, kun je profiteren van deze superzuinige wasmachine. Dankzij de AutoWeight functie is het namelijk niet nodig om het maximale vulgewicht te bereiken. Met AutoWeight past de machine het water- en energieverbruik automatisch aan op basis van het gewicht van de was. Daarmee bespaar je dus zowel water als energie. Daarmee is deze wasmachine ideaal voor zowel grotere gezinnen als voor een- en tweepersoonshuishoudens.


Uitgebreide programmakeuze
Met de Haier wasmachine HW80-BP14636 heb je de keuze uit 16 wasprogramma’s, waaronder katoen, synthetische stoffen die extra voorzichtig moeten worden behandeld, een wolwasprogramma en een speciaal programma voor babykleertjes. Extra handig is het Express 15 Minuten programma. Als je weinig tijd hebt, frist de machine in een kwartiertje je kleding op. De wasprogramma’s selecteer je eenvoudig met de draaiknop. Bovendien wast de machine je kleren extra schoon, want hij is uitgerust met Haiers Anti Bacteriële Technologie. Deze doodt tot 99,8 procent van alle bacteriën. De AB-technologie zit verstopt in de trommel en in de wasmiddellade.


Profiteer van startuitstel
De Haier wasmachine HW80-BP14636 is voorzien van een helder display. Dit display geeft je informatie over de resterende tijd, welk wasprogramma draait en dergelijke. Extra handig is de startuitstel-functie. Als je dubbel tarief hebt voor je stroomverbruik, dan zet je hem gewoon ’s nachts aan, zodat je was ’s ochtends schoon is. De zuinige prestaties worden geleverd door de Haier Direct Motion motor in de machine. Deze vermindert de wrijvingen en het geluid en zorgt voor minder trillingen. Daarmee is de Haier wasmachine HW80-BP14636 de perfecte wasmachine voor iedereen!

Kom je er niet uit bij het kopen van de Haier hw80-bp14636 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen