Whirlpool wtd 850b w


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Whirlpool wtd 850b w heeft de volgende EAN code 8003437237577. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Whirlpool wtd 850b w het predicaat "Top Product" gegeven.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Whirlpool wtd 850b w is 8 kilogram. Het drooggewicht geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Geluidsniveau tijdens centrifugeren

Bij het bepalen hoeveel geluid een wasdroger maakt wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. Voor de Whirlpool wtd 850b w is het maximaal geluidsniveau 69 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kan je zelf filteren op het gewenste aantal decibel.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Whirlpool wtd 850b w heeft een energieklasse van b. Met een zuinige wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms heeft een wasdrogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De Whirlpool wtd 850b w wasdroger is een condensdroger. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht aangezien ze het zuinigst omgaan met energie.

De Whirlpool WTD 850B W EU is een condensdroger met een maximaal laadvermogen van 8 kg. Of je nu vaak kleine wasjes laat lopen of in het weekend alles in één keer wast, deze condensdroger droogt alle textiel snel voor jou. Het toestel beschikt over maar liefst zestien programma's. Daardoor kun je steeds het geknipte programma voor type wasgoed instellen.

Beladingssensor en kinderbeveiliging
De Whirlpool WTD 850B W EU beschikt bovendien over heel wat slimme functies. Zo is er een beladingssensor die het gewicht van je wasgoed meet en de droogtijd hierop afstemt. De kinderbeveliging verhindert dat je kinderen per ongeluk de droger openmaken op het moment dat er een droogprogramma loopt. En het toestel houdt ook voor jou bij wanneer je de condensbak moet legen of wanneer je de pluizenfilter moet schoonmaken. Loopt er een programma, dan krijg je steeds de resttijd te zien op het digitale display.

Droog zelfs delicate stoffen en jeans
Je kunt heel wat verschillende types textiel drogen. Zo is er een speciaal droogprogramma voor katoen of voor beddengoed. Daarnaast kun je ook delicate stoffen en zelfs jeans drogen in deze droger. Dankzij een speciaal antikreukprogramma haal je wasgoed uit de trommel zonder kreuken . Hiervoor maakt de trommel zachte bewegingen. De trommel zelf is gemaakt uit gegalvaniseerd staal, dat je wasgoed met zorg behandelt. Dankzij de trommelverlichting heb je steeds een goed uitzicht over de inhoud van de trommel. Het waterreservoir neem je eenvoudig uit het toestel om het leeg te maken, waarna je weer was kunt drogen.

Startuitstel van 24 uur
Droog je graag 's nachts je wasgoed aan het goedkoper energietarief, dan kan dit met de Whirlpool condensdroger WTD 850B W EU. Je beschikt over een maximaal startuitstel van maar liefst 24 uur. Afhankelijk van de inrichting van je huis, kun je de draairichting van de deur gemakkelijk aanpassen. Kortom, ben je op zoek naar een handige en gebruiksvriendelijke condensdroger voor het hele gezin, dan is de Whirlpool condensdroger WTD 850B W EU de perfecte condensdroger!

Kom je er niet uit bij het kopen van de Whirlpool wtd 850b w of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdrogers keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasdrogers keuzehulp.

Specificaties Whirlpool wtd 850b w

Algemeen

Merk Whirlpool
Fabrikantcode (sku) WTD 850B W
EAN code 8003437237577
Top Product

Fysieke kenmerken

Plaatsing apparaat Vrijstaand

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht (kg) 8
Geluidsniveau (dB) 69
Energieklasse B

Gebruiksgemak

Startuitstel
Antikreukfase

Fysieke kenmerken

Type condensdroger
Standaard draairichting deur Rechts
Breedte (cm) 59,5
Diepte (cm) 61
Hoogte (cm) 85
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen