Miele Classic wdb005 wcs

Prijzen vergelijken januari 2021

Media Markt

799,99

799,99

uitverkocht

Miele Classic wdb005 wcs actuele prijzen. Wasmachine-De Miele WDB 005 WCS is een A+++ wasmachine voor een huishouden van 1 tot 2 personen. Je hebt keuze uit programma's voor katoen, fijne was en

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 25,-
Levertijd: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 29 december 2020

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 799,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 799,99

Specificaties Miele Classic wdb005 wcs

Algemeen

Fabrikantcode Miele WDB 005 WCS
EAN code 4002516134626
Releasedatum oktober 2018

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 7
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 50
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Droogresultaat B
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++
Waterbeveiliging

Gebruiksgemak

Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Rechts
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 63,6
Hoogte (cm) 85
Koolborstelloze motor
Miele Classic wdb005 wcs kopen?
Actuele prijs: € 799,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Miele Classic wdb005 wcs is 7 kilogram.

Wasresultaat

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Miele Classic wdb005 wcs heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Miele Classic wdb005 wcs heeft een droogresultaat van b. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Miele Classic wdb005 wcs gemeten tot maximaal 74 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Miele Classic wdb005 wcs heeft een energieklasse van a+++. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Wasmachine-De Miele WDB 005 WCS is een A+++ wasmachine voor een huishouden van 1 tot 2 personen. Je hebt keuze uit programma's voor katoen, fijne was en overhemden. Om je favoriete wasgoed extra te beschermen gebruik je CapDosing wascapsules. Per wasbeurt doe je één wascapsule in de zelfreinigende wasmiddellade. De capsules zijn geschikt voor bijvoorbeeld wol, zijde of donkere kleding. Door de honingraatstructuur van de SoftCare trommel hoef je niet bang te zijn dat je wasgoed slijt. Topjes en broeken glijden soepel door de trommel. Hierdoor gaat je kleding langer mee. Zet je de wasmachine in de buurt van je slaapkamer? Geen probleem. De koolborstelloze ProfiEco motor voorkomt trillingen en lawaai, waardoor je rustig slaapt.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele Classic wdb005 wcs of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Prijzen vergelijken Miele Classic wdb005 wcs. Januari 2021

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen