Siemens wm14t322nl iQ500 iSensoric

Prijzen vergelijken augustus 2020

Wehkamp

569,-

569,-

Uitverkocht

Wasmachine- De Siemens WM14T322NL wasmachine is met een maximale belading van 7 kilogram en een energieklasse A+++ -30% is geschikt voor een huishouden tot vijf personen. Met deze wasmachine beschik je over verschillende wasprogramma's zoals

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 8 juli 2020

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 569,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 569,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Siemens wm14t322nl iQ500 iSensoric

Algemeen

Fabrikantcode wm14t322nl
EAN code 4242003795316
Releasedatum augustus 2017

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 7
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 51
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Toerental instelbaar
Droogresultaat B
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 51

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++ -30%
Waterbeveiliging
Warmwateraansluiting

Gebruiksgemak

Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Breedte (cm) 59,8
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 84,8
Vulopening (cm) 32
Koolborstelloze motor
Siemens wm14t322nl iQ500 iSensoric prijzen?
Actuele prijs: € 569,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Siemens wm14t322nl iQ500 iSensoric is 7 kilogram.

Wasresultaat

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Siemens wm14t322nl iQ500 iSensoric heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Siemens wm14t322nl iQ500 iSensoric heeft een droogresultaat van b. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Siemens wm14t322nl iQ500 iSensoric gemeten tot maximaal 51 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Siemens wm14t322nl iQ500 iSensoric heeft een energieklasse van a+++ -30%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Wasmachine- De Siemens WM14T322NL wasmachine is met een maximale belading van 7 kilogram en een energieklasse A+++ -30% is geschikt voor een huishouden tot vijf personen. Met deze wasmachine beschik je over verschillende wasprogramma's zoals Fijn/Zijde, Super 30'/15' en Wol. En met de handige startuitstel functie met een maximale uitstel tot 24 uur bepaal jij zelf wanneer de was klaar is. Wasgoed vergeten? Dankzij de Start/Bijvullen functie pauzeer je het programma en kan je het eenvoudig nog even toevoegen. Tevens beschikt de WM14T322NL over de speedPerfect functie. Hiermee kan je tot 65% sneller wassen of juist kiezen voor energiebesparing op alle wasprogramma's. De wasmachine is voorzien van een antiVibration design. Dat is het o-ontwerp aan de zijkant. Ook beschikt hij over een iQdrive, een koolborstelloze motor. Dit zorgt voor extra stilte en zuinigheid. Bovendien krijg je 10 jaar garantie op de koolborstelloze motor van Siemens. Verder zit er een kinderbeveiliging op de deur.

Bedien je wasmachine intuïtief met het grote display
De Siemens WM14T322NL wasmachine heeft een groot display. Handig, want zo kan je in één oogopslag alle relevantie informatie aflezen, zoals programmastappen, temperatuur en snelheid.

Meervoudige waterbescherming op je wasmachine, bang voor wateroverlast?
Maak je geen zorgen. De Siemens WM14T322NL heeft een overloopbeveiliging die voorkomt dat het waterniveau ongecontroleerd kan stijgen. Zo wordt het water veilig door de wasmachine geleid. Tevens is de toevoerslang getest op een zevenvoudige drukvastheid. Een elektronische beveiliging op de deur maakt het onmogelijk de wasmachine te openen tijdens het wasprogramma. Geen zorgen dus!

Kom je er niet uit, heb je meer hulp nodig, of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Prijzen vergelijken Siemens wm14t322nl iQ500 iSensoric. Augustus 2020

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen