LG f4j7vy2wd Twinwash

Prijzen vergelijken januari 2021

Wehkamp

475,-

475,-

Uitverkocht (bekijk alternatief)

LG f4j7vy2wd Twinwash actuele prijzen. Wasmachine - Best Reviewed - De F4J7VY2WD voorlader wasmachine van LG is geschikt voor LG's TWINWash en heeft een maximale wascapaciteit van 9 kg. De

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 19 januari 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 475,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 475,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties LG f4j7vy2wd Twinwash

Algemeen

Fabrikantcode f4j7vy2wd
EAN code 8806098078882
Releasedatum december 2017

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Geluidsniveau wassen (dB) 53

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Rechts
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 56
Hoogte (cm) 85
LG f4j7vy2wd Twinwash kopen?
Actuele prijs: € 475,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de LG f4j7vy2wd Twinwash is 9 kilogram.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De LG f4j7vy2wd Twinwash heeft een droogresultaat van a. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de LG f4j7vy2wd Twinwash gemeten tot maximaal 74 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De LG f4j7vy2wd Twinwash heeft een energieklasse van a+++. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Wasmachine - Best Reviewed - De F4J7VY2WD voorlader wasmachine van LG is geschikt voor LG's TWINWash en heeft een maximale wascapaciteit van 9 kg. De wasmachine beschikt over 14 programma's, zoals een nachtprogramma of een speciaal bedoeld voor het reinigen van je sportkleding. Wil je nog meer programma’s? Ze zijn eenvoudig te downloaden via de SmartThinQ-app op je smartphone of tablet. Hier download je programma’s voor bijvoorbeeld zweetvlekken of babykleding. De app maakt het zelfs mogelijk om je was op afstand te bedienen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Met het energielabel A+++-30% is de F4J7VY2WD zeer zuinig in gebruik. Op de koolborstelloze motor geeft LG nog eens 10 jaar garantie.

Let op: Dit apparaat is te combineren met de LG FH8G1MINI. In combinatie met elkaar wordt deze set de TWINWash genoemd. Hierdoor heb je 2 wasautomaten die tegelijkertijd op 1 aansluiting kunnen.

Kom je er niet uit bij het kopen van de LG f4j7vy2wd Twinwash of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Prijzen vergelijken LG f4j7vy2wd Twinwash. Januari 2021

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen