Siemens wm16wh67nl i-Dos HomeConnect iQ700

Prijzen vergelijken januari 2021

Wehkamp

1.049,-

776,-

Uitverkocht (bekijk alternatief)

Siemens wm16wh67nl i-Dos HomeConnect iQ700 actuele prijzen. Wasmachine - Met de Siemens WM16WH67NL Home Connect wasmachine ben je altijd verbonden met je wasmachine. Handig, want zo kan je hem al

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 12 november 2020

Siemens wm16wh67nl i-Dos HomeConnect iQ700 aanbiedingen

Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Uitverkocht (bekijk alternatief)
Ook voor wassen en drogen
uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 776,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 776,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Siemens wm16wh67nl i-Dos HomeConnect iQ700

Algemeen

Fabrikantcode wm16wh67nl
EAN code 4242003821664
Releasedatum december 2017

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 47
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Toerental instelbaar
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 47

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++ -30%
Waterbeveiliging
Warmwateraansluiting

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Breedte (cm) 59,8
Diepte (cm) 59
Hoogte (cm) 85
Vulopening (cm) 32
Koolborstelloze motor
Siemens wm16wh67nl i-Dos HomeConnect iQ700 kopen?
Actuele prijs: € 776,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Siemens wm16wh67nl i-Dos HomeConnect iQ700 is 9 kilogram.

Wasresultaat

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Siemens wm16wh67nl i-Dos HomeConnect iQ700 heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Siemens wm16wh67nl i-Dos HomeConnect iQ700 heeft een droogresultaat van a. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Siemens wm16wh67nl i-Dos HomeConnect iQ700 gemeten tot maximaal 47 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Siemens wm16wh67nl i-Dos HomeConnect iQ700 heeft een energieklasse van a+++ -30%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Wasmachine - Met de Siemens WM16WH67NL Home Connect wasmachine ben je altijd verbonden met je wasmachine. Handig, want zo kan je hem al aanzetten wanneer je nog op het werk bent of langs het sportveld staat. Je beheert de instellingen eenvoudig waar en wanneer je maar wilt met de app. Naast dat je connected bent, is de wasmachine met een A+++ -30% uiterst efficiënt. 30% zuiniger dan de hoogste energieklasse. Je hebt keuze uit 14 verschillende wasprogramma's en een aantal speciale programma's zoals Outdoor en Super15. Met het Outdoor wasprogramma voor functionele kleding, gaan gevoelige materialen veel langer mee. Het programma Super15 zorgt voor wassen en drogen in recordtijd. Met een vulgewicht van 9 kilogram is de wasmachine geschikt voor een huishouden tot zes personen. Wanneer het nodig is, past de wasmachine zelf het watergebruik aan. De sensoren meten namelijk de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Zo verbruik je nooit te veel water. De wasmachine geeft zelf aan wanneer het tijd is om de trommel te reinigen en heeft hier een speciaal trommelreinigingsprogramma voor. Daarnaast beschikt hij over een handige bijvulfunctie, een waveTrommel voor extra bescherming van je kleding en een goor LED display. De Siemens WM16WH67NL wasmachine heeft een koolborstelloze motor voor extra stilte, zuinigheid en lange levensduur.

Wasmachine die automatisch doseert
Dankzij het handige automatische doseringssysteem wordt het wasmiddel nauwkeurig gedoseerd. Het enige wat je hoeft te doen is de fles wasmiddel leeg te schenken in de wasmiddellade. Per wasbeurt doseert de wasmachine zelf het wasmiddel. Ideaal want zo gebruik je altijd de juiste hoeveelheid, bespaar je wasmiddel en je bespaart energie.

Home Connect: bedien je huishoudapparaten, waar je ook bent
Met Home Connect kun je huishoudelijke apparaten van verschillende Europese merken gemakkelijk en intuïtief via je smartphone of tablet bedienen. Je hebt geen speciale smartphone of tablet nodig, het enige wat je nodig hebt is een apparaat met de Home Connect functionaliteit en de app. Deze is gratis te downloaden, zodat je vanaf je werk je oven kunt aanzetten om voor te verwarmen of in de supermarkt wilt weten of er nog spoelglansmiddel voor je vaatwasser moet meenemen. Je kunt zelfs in je koelkast kijken, het is nu allemaal mogelijk met Home Connect.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Siemens wm16wh67nl i-Dos HomeConnect iQ700 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Prijzen vergelijken Siemens wm16wh67nl i-Dos HomeConnect iQ700. Januari 2021

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen