Indesit bwa 71483x w eu

Prijzen vergelijken januari 2021

Wehkamp

349,99

309,-

Uitverkocht (bekijk alternatief)

Indesit bwa 71483x w eu actuele prijzen. Wasmachine- Indesit BWA 71483X W EU Innex wasmachine met energieklasse A+++, 1400 toeren (instelbaar) en een maximale belading van 7 kg. De BWA 71483X W EU

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 14 januari 2021

Indesit bwa 71483x w eu aanbiedingen

Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Uitverkocht (bekijk alternatief)
Ook voor wassen en drogen
uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 309,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 309,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Indesit bwa 71483x w eu

Algemeen

Fabrikantcode bwa 71483x w eu
EAN code 8050147537527
Releasedatum februari 2018

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 7
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 51
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Toerental instelbaar
Droogresultaat B
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 51

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++
Waterbeveiliging
Warmwateraansluiting

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Breedte (cm) 59,5
Diepte (cm) 56
Hoogte (cm) 84,5
Vulopening (cm) 34
Koolborstelloze motor
Indesit bwa 71483x w eu kopen?
Actuele prijs: € 309,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Indesit bwa 71483x w eu is 7 kilogram.

Wasresultaat

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Indesit bwa 71483x w eu heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Indesit bwa 71483x w eu heeft een droogresultaat van b. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Indesit bwa 71483x w eu gemeten tot maximaal 51 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Indesit bwa 71483x w eu heeft een energieklasse van a+++. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Wasmachine- Indesit BWA 71483X W EU Innex wasmachine met energieklasse A+++, 1400 toeren (instelbaar) en een maximale belading van 7 kg. De BWA 71483X W EU heeft onder andere een startuitstel functie op het display en geeft een eindsignaal. Tevens beschikt de wasmachine over een vulopening van 34 centimeter en een Push and Wash-button. Verder beschikt de machine over 16 geïntegreerde wasprogramma's die geschikt zijn voor verschillende stoffen en vlekken. Naast de standaard programma´s beschikt deze wasmachine ook over speciale vlekkenfunctie: vlekken van bv. voeding of drank. werk, vet, iinkt en vlekken van bv. modder of gras. De wasmachine maakt maximaal 1400 toeren per minuut waardoor het wasgoed droger uit de wasmachine komt. En op de koolborstelvrije motor krijg je maar liefst 10 garantie!

Push and Wash-button
Was het meest voorkomende wasgoed met slechts één druk op de knop. Alle Indesit Innex wasmachines zijn voorzien van deze Push and Wash-button.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Indesit bwa 71483x w eu of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen