Indesit btw d61253 (eu)

Prijzen vergelijken januari 2021

Witgoedhuis

449,99

429,-

Bezorging mogelijk vanaf vrijdag 22 januari

Indesit btw d61253 (eu) actuele prijzen. Wasmachine- Indesit BTW D61253 (EU) bovenlader wasmachine met energieklasse A+++, 1200 toeren (instelbaar) en een maximale belading van 6 kg. Deze machine

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 1 december 2020

Indesit btw d61253 (eu) aanbiedingen

De witgoedspeciaalzaak op internet
Bezorging mogelijk vanaf vrijdag 22 januari
Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Uitverkocht (bekijk alternatief)
Ook voor wassen en drogen
uitverkocht
Begrijpt 't
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 429,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 429,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Indesit btw d61253 (eu)

Algemeen

Fabrikantcode btw d61253
EAN code 8050147535059
Releasedatum november 2017

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 6
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 59
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1200
Toerental instelbaar
Droogresultaat B
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 59

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++
Waterbeveiliging
Warmwateraansluiting

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app

Fysieke kenmerken

Type Bovenlader
Draairichting deur aanpasbaar
Breedte (cm) 40
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 90
Koolborstelloze motor
Indesit btw d61253 (eu) kopen?
Actuele prijs: € 429,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Indesit btw d61253 (eu) is 6 kilogram.

Wasresultaat

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Indesit btw d61253 (eu) heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Indesit btw d61253 (eu) heeft een droogresultaat van b. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Indesit btw d61253 (eu) gemeten tot maximaal 59 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Indesit btw d61253 (eu) heeft een energieklasse van a+++. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Wasmachine- Indesit BTW D61253 (EU) bovenlader wasmachine met energieklasse A+++, 1200 toeren (instelbaar) en een maximale belading van 6 kg. Deze machine beschikt over de Turn & Wash technologie.In minder dan 45 minuten, garandeert dit speciale programma uitstekende resultaten die iedereen kan behalen. Vul de machine met je katoenen en synthetische wasgoed, draai aan de knop en selecteer Turn&Wash. Ga vervolgens lekker iets anders doen: dat is alles wat er nodig is om de was aan te zetten. De BTW D61253 (EU) EU heeft een startuitstel functie (1,3, 6, 9, 12 uur) en je kunt de resttijd af lezen op een display. Je hebt de wel de beschikking over 11 programma’s waaronder o.a; wol, handwas en sport, De wasmachine maakt gebruik van een Energiesaver en Ecotime. Deze optie biedt op de programma´s katoen, synthetisch het beste wasresultaat met een energiebesparing tot wel 70% (in vergelijking met een katoencyclus op 30°C). De Ecotime technologie maakt het mogelijk in minder tijd meer te wassen.

Push & Open systeem
Dankzij het nieuwe Push&Open systeem kun je eenvoudig de wasmachine openen, ook als je handen vol zijn. Je hebt enkel een vinger of een elleboog nodig om op de bovenkant van de machine te drukken en hij gaat al open.

Uitgestelde start
Met de uitgestelde startoptie kan je het begin van een wasprogramma tot wel 24u uitstellen. Stop de was in de machine, voeg wasmiddel toe en kies het programma en de machine begint op het door jou gewenste tijdstip.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Indesit btw d61253 (eu) of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen