Stella Ad

Bosch way32541nl

De beste deal van vandaag

Media Markt

703,-

618,97

9 werkdagen of meer

Bosch way32541nl actuele prijzen. Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test & Beste Koop - Deze wasmachine is buitengewoon zuinig en met een 1600 instelbaar toerental en een maximale

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 25,-
Levertijd: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 26 maart 2021

Bosch way32541nl aanbiedingen

Ook voor wassen en drogen
9 werkdagen of meer
Alles voor een glimlach
Tijdelijk uitverkocht
Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 618,97?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 618,97

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Bosch way32541nl

Algemeen

Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) way32541nl
Release datum 2016
EAN code 4242002756554
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test & Beste Koop

Fysieke kenmerken

Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) A+++ -10%

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 50
Aantal programma's 14
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Toerental instelbaar
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Watersensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app
Waterbeveiliging
Warmwateraansluiting

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 59
Hoogte (cm) 85
Plaatsing Vrijstaand
Vulopening (cm) 32
Koolborstelloze motor
Bosch way32541nl kopen?
Actuele prijs: € 618,97

REVIEW

9.3
 • Beste volgens Consumentenbond • Grote trommel van 9kg • Stil • Zuinig
 • Eerst de machine aan dan pas de was erin vanwege ingeboude weegschaal
 • Experts

  9 bedrijven die een review hebben geschreven over de Bosch way32541nl geven in totaal een 9.3 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch way32541nl heeft de volgende EAN code 4242002756554. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

  Best Getest

  Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test & beste koop ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasmachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Bosch way32541nl dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

  Energieverbruik

  De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Bosch way32541nl heeft een energieklasse van a+++ -10%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

  Trommel capaciteit

  De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Bosch way32541nl is 9 kilogram.

  Wasresultaat

  Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Bosch way32541nl heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

  Droogresultaat

  Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Bosch way32541nl heeft een droogresultaat van a. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

  Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

  Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Bosch way32541nl gemeten tot maximaal 74 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

  Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test & Beste Koop - Deze wasmachine is buitengewoon zuinig en met een 1600 instelbaar toerental en een maximale belading van maar liefst 9 kg is deze beste koop wasmachine van Bosch een populair product. Deze wasmachine heeft ook nog een startuitstel functie, resttijdindicatie op het LCD display en geeft een eindsignaal. Tevens beschikt de wasmachine over Varioperfect, een varioSoft-trommel en de ActiveWater-technologie. Verder zit er een kinderbeveiliging op de deur en wordt er 10 jaar garantie gegeven op de EcoSilence koolborstelloze motor waarover de machine beschikt. Dit is een zeer stille motor die weinig energie verbruikt en welke een lange levensduur kent. Met beladingssensor en doseeradvies - deze toont de hoeveelheid wasgoed en geeft doseer advies voor een optimaal wasresultaat.

  Energiezuinig wasmachine kopen?
  Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Bosch way32541nl kopen omdat hij 10% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -10%

  Als beste getest & Beste koop
  De Bosch way32541nl kopen of vergelijken met andere wasmachines is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de consumentenbond in juni 2015 de way32541nl als beste heeft getest en in december 2015 heeft benoemd als beste koop.

  VarioPerfect
  VarioPerfect biedt een bijzondere programmaflexibiliteit. De optie SpeedPerfect versnelt het wassen met één druk op een knop. En met EcoPerfect wast men bijzonder energiezuinig.

  VarioSoft-trommel
  Druppelstructuur en asymmetrische meenemers hebben elk een steile en een platte kant. De steile kant zorgt voor maximale reinigingskracht, terwijl de platte kant zorgt voor kwetsbaar textiel.

  ActiveWater
  Met ActiveWater wordt elke druppel water maximaal benut. 1 liter water ontwikkelt de reinigingskracht van meer dan 300 liter. Met het watermanagement waarover de machine beschikt wordt water uit de laatste spoelcyclus bewaard en hergebruikt voor de volgende voorspoelcyclus.

  Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch way32541nl of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

  Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen