Beko wte10744xdos

Prijzen vergelijken januari 2021

Witgoedhuis

549,-

498,-

Bezorging mogelijk vanaf vrijdag 19 februari

Beko wte10744xdos actuele prijzen. Wasmachine- In deze fraaie wasmachine zit een ProSmart inverter-motor en een beschermende AquaWave trommel. De wasautomaat heeft 16 programma’s, waaronder een

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 10 januari 2021

Beko wte10744xdos aanbiedingen

De witgoedspeciaalzaak op internet
Bezorging mogelijk vanaf vrijdag 19 februari
De witgoed winkel van ons allemaal
Uiterlijk 29 januari in huis
Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Uitverkocht (bekijk alternatief)
Ook voor wassen en drogen
Online uitverkocht
Begrijpt 't
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 498,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 498,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Beko wte10744xdos

Algemeen

Fabrikantcode wte10744xdos
EAN code 8690842189364
Releasedatum april 2018

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 10
Geluidsniveau wassen (dB) 51
Kledingbeschermende trommel

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Droogresultaat B
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 51

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++ -20%

Gebruiksgemak

Startuitstel
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Rechts
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 64
Hoogte (cm) 84
Vulopening (cm) 30
Beko wte10744xdos kopen?
Actuele prijs: € 498,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Beko wte10744xdos is 10 kilogram.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Beko wte10744xdos heeft een droogresultaat van b. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Beko wte10744xdos gemeten tot maximaal 51 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Beko wte10744xdos heeft een energieklasse van a+++ -20%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Wasmachine- In deze fraaie wasmachine zit een ProSmart inverter-motor en een beschermende AquaWave trommel. De wasautomaat heeft 16 programma’s, waaronder een StainExpert programma voor het verwijderen van vlekken. AutoDosing doseert het wasmiddel.


Voor al je wasgoed het juiste programma
De wasmachine is uitgerust met 16 programma’s, waarbij de temperatuur, zeepfasen en wastijden nauwkeurig zijn afgestemd op de lading. Er zijn programma’s voor o.a. lingerie, donker textiel, eco katoen en outdoor kleding.

  • Het StainExpert programma heeft speciale inweekfasen en wastemperaturen om vlekken te verwijderen op alle textielsoorten.
  • Het Handwas programma is voorzien van het WoolMark Apparel zorgcertificaat. Dit betekent dat zelfs wollen kleren met een handwas label veilig in de machine kunnen worden gewassen.
  • Met het DailyXpress programma was je in 28 minuten een volle lading wasgoed op een temperatuur van 30 °C.

Features van de Beko wasmachine WTE10744XDOS

  • Dankzij AutoDosing hoef je niet meer te raden hoeveel wasmiddel en wasverzachter je aan het wasgoed moet toevoegen. Je hoeft slechts de voorraadbakken in wasmachine te vullen. AutoDosering verdeelt automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel voor gemiddeld 23 wasbeurten.
  • AquaWave-technologie beschermt je kleding in de trommel. De set peddels en het speciaal ontworpen trommelpatroon creëren een golfvormige beweging die je wasgoed behoedzaam verplaatst tijdens de cyclus.
  • De ProSmart inverter-motor heeft een uniek detectie systeem voor ongelijke verdeling. Dit levert een hoge energiebesparing op en laat de wasmachine op een laag geluidsniveau werken.

Volumaxx: maximale benutting van het volume
De WTE10744XDOS heeft een capaciteit van 10 kg wasgoed, maar is dankzij het Volumaxx ontwerp een stuk kleiner dan andere wasmachines met dezelfde trommelinhoud. Het bespaart je 10% aan ruimte in de badkamer of bijkeuken. De vrijstaande wasautomaat heeft een grote deur van getint glas en een stijlvol maar eenvoudig bedieningspaneel. Het LCD scherm toont je onder meer de gekozen instellingen, de resttijd en meldingen voor het aanvullen van wasmiddel. Voor een fijn bedrag haal je een complete wasmachine in huis die alle textielsoorten zuinig, snel en behoedzaam wast.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Beko wte10744xdos of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen