AEG l7wb86gw

De beste deal van vandaag

Coolblue

769,-

679,-

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.

AEG l7wb86gw actuele prijzen. Wasdroogcombinatie - De energiezuinige combinatie kan zowel wassen als drogen en bespaart hierom al veel energie. Daarnaast heeft hij ook nog energielabel A. De machine

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 3 augustus 2021

AEG l7wb86gw aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
De witgoed winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.
Ook voor wassen en drogen
Voor 23.30 besteld, morgen in huis
De witgoedspeciaalzaak op internet
Bezorging mogelijk vanaf woensdag 11 augustus
Die doet het
Levertijd 1-3 werkdagen
Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Direct leverbaar
Dat is zeker
3-4 dagen
Begrijpt 't
1-2 werkdagen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 679,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 679,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties AEG l7wb86gw

Algemeen

Merk AEG
Fabrikantcode (sku) L7WB86GW
Release datum 2018
EAN code 7332543548378
Top Product

Fysieke kenmerken

Plaatsing apparaat Vrijstaand

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 8
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 51

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht (kg) 4
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 76

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Breedte (cm) 59,70
Diepte (cm) 54,70
Hoogte (cm) 84,80
Plaatsing Vrijstaand
AEG l7wb86gw kopen?
Actuele prijs: € 679,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG l7wb86gw heeft de volgende EAN code 7332543548378. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen was-droogcombinatie en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de AEG l7wb86gw het predicaat "Top Product" gegeven.

Vulcapaciteit

Hoeveel kilo wasgoed past er in de trommel? De capaciteit van een wasdroogcombinatie wordt aangeven door middel van het vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de machine geplaatst kan worden en voor de AEG l7wb86gw is dat 8 kilogram.

Wasresultaat

Was-droog combinaties wordt volgens Europese richtlijnen beoordeeld op wasresultaat. Elke machine krijgt een beoordeling op een schaal van A tot en met G waarvan A de beste score is. De AEG l7wb86gw heeft een wasresultaat van a. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat je wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Geluidsniveau

Het geluidsniveau tijdens het wassen is voor de AEG l7wb86gw gemeten tot maximaal 51 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het afwerken van het wasprogramma.

Geluid centrifugeren

Het geluid wat deze was-droogcombinatie maakt tijdens het centrifugeren is voor de AEG l7wb86gw gemeten tot een waarde van maximaal 76 decibel.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een was-droogcombinatie is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De wascombinatie AEG l7wb86gw heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot ongeveer honderd euro per jaar op je huidige energierekening.

Wasdroogcombinatie - De energiezuinige combinatie kan zowel wassen als drogen en bespaart hierom al veel energie. Daarnaast heeft hij ook nog energielabel A. De machine heeft een maximaal vulgewicht van 8 kilogram om te wassen en 4 kilogram om te drogen. Dit maakt de AEG geschikt voor gezinnen van 3, 4 of 5 personen. De machine is voorzien van DualSense technologie. Dit wast je kleding extra behoedzaam schoon. Dankzij de lagere temperatuur en de gecontroleerde beweging worden alle stoffen op een voorzichtige manier gewassen en gedroogd.

Dual-technologie voor behoedzaam wassen
De DualSense-technologie wast en droogt zelfs je wollen en fijne handwas behoedzaam. Onze DualSense-technologie past de temperatuur en beweging van de trommel aan op de verschillende stoffen. Met de lagere temperatuur en gecontroleerde beweging wordt al je kleding behoedzaam gewassen en gedroogd.

Hoogste precisie zelfs voor de kleinste ladingen
ProSense Technology past de was- en droogtijd automatisch aan de hoeveelheid wasgoed aan. Dit zorgt voor handige en economische cycli – waardoor er tijd, energie en water wordt bespaard – of de lading nu klein of groot is.

Kleding binnen één uur klaar om te dragen
Was en droog je kleding in een moeite door. 1 kg in 1 uur, van droog tot droog. Het programma NonStop 1h/1kg doet maar een uur over het wassen en drogen van kleine ladingen. Dit betekent op verzoek klaar om te dragen. En je profiteert van de eenvoudigste manier om voor je kleding te zorgen - zonder gedoe.

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG l7wb86gw of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze was-droogcombinatie keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je was-droogcombinatie? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze was-droogcombinatie keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen