728x90: Wehkamp Ad

Zanussi zwy61225nw

De beste deal van vandaag

Witgoedhuis

599,-

Bezorging mogelijk vanaf vrijdag 07 oktober

Zanussi zwy61225nw kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - De compacte wasmachine is energiezuinig met energielabel A++. Bij het wassen hoef je niet te

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 5 oktober 2022

Zanussi zwy61225nw aanbiedingen

Alles voor een glimlach
We houden je op de hoogte
De witgoedspeciaalzaak op internet
Bezorging mogelijk vanaf vrijdag 07 oktober

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 599,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 599,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Zanussi zwy61225nw

Algemeen

EAN code 7332543549351
Merk Zanussi
Fabrikantcode (sku) ZWY61225NW
Release datum 2017

Fysieke kenmerken

Draairichting deur aanpasbaar
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) F
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 76
Geluidsniveau wassen ( decibel (dB) ) 57

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 6
Wasresultaat A
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1200
Droogresultaat B

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Bovenlader
Koolborstelloze motor

Algemeen

Fabrikantcode Coolblue.nl
Releasedatum Maart 2018

Kenmerken

Vulgewicht ( kg ) 6
Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1200
Geluidsniveau centrifugeren ( dB ) 76
Energieklasse A++
Zanussi zwy61225nw kopen?
Actuele prijs: € 599,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Zanussi zwy61225nw kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Zanussi voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Zanussi zwy61225nw heeft de volgende EAN code 7332543549351. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De Zanussi zwy61225nw is van het merk Zanussi en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de Zanussi wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Zanussi zwy61225nw - Afbeelding 1Zanussi zwy61225nw - Afbeelding 2Zanussi zwy61225nw - Afbeelding 3Zanussi zwy61225nw - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Zanussi zwy61225nw van Zanussi is zwy61225nw. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Zanussi zwy61225nw is sinds 2017 op de markt. In 2017 is Zanussi zwy61225nw van Zanussi geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2017 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

De nieuwe Zanussi energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de Zanussi zwy61225nw heeft een energieklasse van f. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau Zanussi zwy61225nw

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Zanussi zwy61225nw gemeten tot maximaal 76 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Tijdens het wassen produceert de Zanussi zwy61225nw maximaal 57 decibel geluid. Hoe meer decibel, hoe luider de machine is tijdens het wassen. Staat je Zanussi wasautomaat in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Zanussi machine.

Trommelcapaciteit van 6 kilogram

De capaciteit van een Zanussi wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de zwy61225nw is 6 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 6 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Zanussi wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Zanussi zwy61225nw heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je Zanussi wasmachine en kleding komen.

Koud wassen met de Zanussi zwy61225nw

Koud wassen is de trend, om zo veel mogelijk het milieu sparen en daarnaast ook geld te besparen. Met Zanussi zwy61225nw is het mogelijk om koud te wassen. De meeste Zanussi wasmachines hebben wel de mogelijkheid om koud te wassen. Je kunt niet alle was koud wassen. Koud wassen in je nieuwe Zanussi wasmachine is alleen geschikt voor wasgoed dat niet al te vuil is. Gebruik wel speciale wasmiddelen voor koude wasjes. Handig, want sommig kleding en delicaat ondergoed moet je gewoon koud wassen.

Maximaal centrifugeren 1200 toeren Zanussi zwy61225nw

Zanussi wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variŽrend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Zanussi zwy61225nw wasmachine heeft 1200 toeren per minuut. 1200 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Zanussi droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Zanussi wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de Zanussi wasmachine komt. De zwy61225nw heeft een droogresultaat van b. Dit resultaat wordt uitgedrukt met de letters A (best) tot en met G (minst). Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

De Zanussi zwy61225nw beschikt over startuitstel, waarmee je de Zanussi wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Deze Zanussi wasmachine is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt vaak aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je Zanussi zwy61225nw wasmachine te plaatsen.

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De Zanussi zwy61225nw is een bovenlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Zanussi wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - De compacte wasmachine is energiezuinig met energielabel A++. Bij het wassen hoef je niet te bukken, aangezien je je wasgoed er aan de bovenkant in kan doen. Met een vulgewicht van 6 kilo is het apparaat geschikt voor huishoudens van 1 tot 2 personen. Heb je een keer minder wasgoed? Het Fuzzy Logic systeem past het wasprogramma aan op de hoeveelheid was die jij in de bovenlader stopt. Zo hoef je zelf geen keuze te maken voor halve of hele belading. Op het display lees je precies het aantal resterende minuten voor je was klaar is.

Schone kleding in slechts 30 minuten
Eenvoudig en handig: druk op Start voor een wascyclus van 30 minuten. Met de eenvoudige gebruikersinterface biedt deze wasmachine je alles wat je echt nodig hebt. Druk gewoon op Start voor een wascyclus van 30 minuten. De makkelijkste manier om je kleding snel te wassen.

Nooit meer onaangename geurtjes in de wasmachine
AirFlow-technologie voor een altijd frisse en schone trommel. Je hoeft het deksel van dit apparaat nooit meer open te laten om te luchten. Airflow-technologie voorkomt dat onaangename geurtjes en schimmel zich vormen, zo blijft de trommel altijd fris.

Eindtijduitstel-functie voor meer flexibiliteit in het plannen van je was
Stel de start van de wascyclus uit met behulp van de Eindtijduitstel functie en selecteer wanneer je de was klaar wilt hebben. Kies een tijd tussen 3 en 20 uur en jouw was zal dan klaar zijn. In het display wordt aangegeven wanneer de was klaar zal zijn. Verkort de wastijd met 50%. Met de optie 'Snel' wordt de wasduur met 50% verminderd.

ZANUSSI ZWY61225NW

 • Energieklasse: F Nieuw: Vanaf maart 2021
 • Geluidsniveau centrifugeren: 76 Decibel (dB)
 • Geluidsniveau wassen: 57 decibel (dB)
 • Vulgewicht: 6 kilogram
 • Toerental: 1200 TPM (Toeren Per Minuut)
 • Automatische wasmiddeldosering: Nee
 • Type wasmachine: Bovenlader
 • Vulgewicht: 6 kg
 • Toerental: 1200 TPM (Toeren Per Minuut)
 • Geluidsniveau centrifugeren: 76 dB
 • Energieklasse: A++

Kom je er niet uit bij het kopen van de Zanussi zwy61225nw of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Zanussi zwy61225nw

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen