AEG l7fb60y ProSteam Lavamat

Prijzen vergelijken januari 2021

Wehkamp

659,-

549,-

Uitverkocht (bekijk alternatief)

AEG l7fb60y ProSteam Lavamat actuele prijzen. Wasmachine - Door deze wasmachine bespaar je uren aan strijkwerk, dankzij de ProSteam technologie. Na het wassen word je kleding gestoomd zodat het glad

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 30 november 2020

AEG l7fb60y ProSteam Lavamat aanbiedingen

Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Uitverkocht (bekijk alternatief)
Ook voor wassen en drogen
uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 549,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 549,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties AEG l7fb60y ProSteam Lavamat

Algemeen

Merk AEG
Fabrikantcode (sku) L7FB60Y
Release datum 2018
EAN code 7332543615742

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 8
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 51

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 77

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++ -30%

Gebruiksgemak

Startuitstel
Smartphone app

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 57
Hoogte (cm) 85
Plaatsing Vrijstaand
Vulopening (cm) 34

Kenmerken

Vulgewicht (kg) 8
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 77
Energieklasse A+++ -30%
AEG l7fb60y ProSteam Lavamat kopen?
Actuele prijs: € 549,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG l7fb60y ProSteam Lavamat heeft de volgende EAN code 7332543615742. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de AEG l7fb60y ProSteam Lavamat is 8 kilogram.

Wasresultaat

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De AEG l7fb60y ProSteam Lavamat heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De AEG l7fb60y ProSteam Lavamat heeft een droogresultaat van a. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de AEG l7fb60y ProSteam Lavamat gemeten tot maximaal 77 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De AEG l7fb60y ProSteam Lavamat heeft een energieklasse van a+++ -30%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Wasmachine - Door deze wasmachine bespaar je uren aan strijkwerk, dankzij de ProSteam technologie. Na het wassen word je kleding gestoomd zodat het glad uit de trommel komt. De machine heeft een vulgewicht van 8 kilogram. Hij is zeer energiezuinig met energielabel A+++ -30%, en is dus 30% energiezuiniger dan A+++. De wasmachine beschikt over 10 wasprogramma's. Met de draaiknop maak je een keuze uit programma's voor onder meer katoen, jeans en fijne was

ProSteam technologie, minder strijken
De AEG Lavamat l7fb60y bevat de innovatieve ProSteam technologie. Door je was cyclus af te sluiten met stoom worden kreukels tot wel een derde verminderd en ziet je kleding er een stuk beter uit wanneer deze uit de was komt. Zo hoef je nauwelijks meer te strijken en minder strijken zorgt voor minder vezelslijtage. Je kleding blijft er daardoor dag na dag prachtig uitzien en aanvoelen.

ProSteam technologie, opgefriste kleding
De ProSteam technologie zorgt niet alleen voor minder gekreukte kleding. Gedragen kledingstukken zijn vaak gekreukt maar bevatten soms ook geurtjes. Toch zijn ze niet vies en wil je ze nog niet wassen. De stoomfunctie biedt dan de ideale oplossing. Gekreukte kledingstukken met geurtjes worden snel en eenvoudig opgefrist door even het stoomprogramma aan te zetten. Zo kun je de kleding direct weer aan. Alle geurtjes zijn veilig verminderd en je kreukels verminderd. Minder wassen en minder strijken betekent langer mooie kleding.

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG l7fb60y ProSteam Lavamat of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Prijzen vergelijken AEG l7fb60y ProSteam Lavamat. Januari 2021

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen