728x90: Wehkamp Ad

Indesit idv75


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de Indesit idv75 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Indesit voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Indesit idv75 heeft de volgende EAN code 8007842629682, 8007842629781. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Indesit idv75 is van het merk Indesit en het merk Indesit is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Indesit wasdrogers kun je vinden in winkels en webshops. Indesit producten behoren tot de topmerken wasdrogers in Nederland. Koop Indesit idv75 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een wasdrogers fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdrogers producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Indesit idv75 van Indesit is idv75. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Indesit SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Indesit idv75 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Indesit idv75 is sinds 2009 op de markt. In 2009 is Indesit idv75 van Indesit geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2009 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

Indesit idv75 Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasdrogers en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Indesit idv75 dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

De Indesit idv75 heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Indesit idv75 het predicaat "Top Product" gegeven.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasdrogers inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Indesit idv75 is een vrijstaand model. Vrijstaande wasdrogers zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasdrogers in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Energieverbruik van Indesit idv75

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Indesit wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De Indesit idv75 heeft een energieklasse van b. Met een zuinige Indesit wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De Indesit idv75 wasdroger is een afvoerdroger. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht, omdat ze het zuinigst omgaan met energie.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een Indesit wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Indesit idv75 is 7 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau Indesit idv75

Bij het bepalen hoeveel geluid een Indesit wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De Indesit idv75 heeft een maximaal geluidsniveau van 69 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je Indesit droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Indesit machine.

16 droogprogramma's op de Indesit idv75

De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De Indesit idv75 heeft 16 programma's. Meer programma's op je nieuwe Indesit wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Indesit idv75 droger.

Geluidsniveau

Bij het bepalen hoeveel geluid een wasdroger maakt wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. Het maximaal geluidsniveau is voor de Indesit idv75 69 decibel.

Wasdroger - Hoogste score afvoerdroger Consumentenbond - De Indesit IDV75 is een betaalbare afvoerdroger die zeer gemakkelijk te bedienen is. Vul de droger tot maximaal zeven kilo en stel de droogtijd in. De capaciteit van zeven kilo is voldoende voor gezinnen met een of twee kinderen en de bediening is erg simpel gehouden met een grote draaiknop. Zo stel je met gemak de droogtijd in. Het bedieningspaneel van de Indesit IDV75 is geheel Nederlandstalig. De plaatsing van dit model is daarnaast zeer flexibel. Dankzij de afmetingen van 85 cm hoog, 59,5 cm breed en 58,4 cm diep is dit model niet alleen geschikt als vrijstaand model, maar kan deze ook als onderbouw model geplaatst worden.

Zoek je een betaalbare afvoerdroger zonder functies die je waarschijnlijk toch niet zult gebruiken?
De Indesit IDV75 is dan dé afvoerdroger voor jou. Het is misschien niet de meest energiezuinige wasdroger met energieklasse B, maar dit wordt helemaal goed gemaakt door de lage aanschafprijs, de gebruiksvriendelijkheid en de uitstekende capaciteit van zeven kilo.

INDESIT IDV75

  • Best Getest: Consumentenbond Beste uit de Test
  • Energieklasse: B
  • Type droger: Afvoerdroger
  • Maximaal drooggewicht: 7 kg
  • Geluidsniveau: 69 Decibel (dB)
  • Maximaal drooggewicht: 7 kg
  • Geluidsniveau: 69 dB
  • Energieklasse: B

Kom je er niet uit bij het kopen van de Indesit idv75 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Specificaties Indesit idv75

Algemeen

EAN code 8007842629682, 8007842629781
Merk Indesit
Fabrikantcode (sku) idv75
Release datum 2009
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test
Top Product

Fysieke kenmerken

Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse B
Type droger Afvoerdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 7
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 69
Aantal programma's 16

Gebruiksgemak

Startuitstel
Indicator condensbak legen
Indicator pluizenfilter reinigen
Zelfreinigende condensor
Vochtigheidssensor
Stoomfunctie
Antikreukfase
Geursysteem

Algemeen

Fabrikantcode idv 75
EAN Code 8007842629682
Releasedatum Augustus 2009

Kenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 7
Geluidsniveau ( dB ) 69
Energieklasse B
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen