AEG l8fe96cs 8000 serie ÖKOMix

Prijzen vergelijken september 2020

Witgoedhuis

899,-

Onbekende voorraad

AEG l8fe96cs 8000 serie ÖKOMix actuele prijzen. Wasmachine - In een traditionele wasmachine bereikt wasverzachter minder dan een derde van de vezels. Dankzij de ÖKOMix-technologie worden

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 8 juli 2020

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 899,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 899,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties AEG l8fe96cs 8000 serie ÖKOMix

Algemeen

Fabrikantcode L8FE96CS
EAN code 7332543496631
Releasedatum September 2016

Kenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 75
Energieklasse A+++
AEG l8fe96cs 8000 serie ÖKOMix kopen?
Actuele prijs: € 899,-

REVIEW

9.0
 • Grote trommel • Veel programma's
 • Geen tussendoor deuronderbreking • Gevoeligheid toetsen
 • Experts

  3 bedrijven die een review hebben geschreven over de AEG l8fe96cs 8000 serie ÖKOMix geven in totaal een 9.0 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Wasmachine - In een traditionele wasmachine bereikt wasverzachter minder dan een derde van de vezels. Dankzij de ÖKOMix-technologie worden wasmiddel en wasverzachter vooraf vermengd met water zodat ze volledig worden opgelost en geactiveerd nog voordat ze in de trommel terechtkomen. Het is de eerste technologie voor wasmachines ooit die wasmiddelen en wasverzachters helemaal gelijkmatig verdeelt, zodat ze elke vezel kunnen bereiken, reinigen en verzorgen.

  Met ProSense-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen – met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en jouw basics blijven mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie. ÖKOPower is het dagelijks wasprogramma dat alles biedt wat jij nodig hebt. Wast kleding in slechts 59 minuten met fantastische resultaten en minder energiegebruik. Het ideale programma voor dagelijks gebruik. Duurzaam en met de beste resultaten. Dankzij DirectSpray maakt de wasmachine efficiënter gebruik van water. De was wordt tijdens het wasprogramma voortdurend besproeid, zodat de hele lading gelijkmatig wordt bevochtigd. DirectSpray helpt bovendien prestaties verbeteren door ervoor te zorgen dat het vooraf gemixte mengsel van water, wasmiddel en wasverzachter gelijkmatiger over de lading wordt verdeeld.

  Jouw favoriete kleding moet behoedzaam worden behandeld om zo lang mogelijk mooi te blijven, hoe vaak je het ook draagt. Voor de eerste keer ooit garandeert de ÖKOMix-technologie in wasmachines van AEG dat iedere vezel wordt gewassen en verzorgd, zelfs in kortere cycli. Iedere draad.


  Elke vezel gereinigd en beschermd
  In een traditionele wasmachine bereikt wasverzachter minder dan een derde van de vezels. Dankzij de ÖKOMix-technologie worden wasmiddel en wasverzachter vooraf vermengd met water zodat ze volledig worden opgelost en geactiveerd nog voordat ze in de trommel terechtkomen. Het is de eerste technologie voor wasmachines ooit die wasmiddelen en wasverzachters helemaal gelijkmatig verdeelt, zodat ze elke vezel kunnen bereiken, reinigen en verzorgen.


  Verzorgt kleding, bespaart water en energie
  Met ProSense-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen – met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en jouw basics blijven mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie.


  De dagelijkse was veel efficiënter
  ÖKOPower is het dagelijks wasprogramma dat alles biedt wat jij nodig hebt. Wast kleding in slechts 59 minuten met fantastische resultaten en minder energiegebruik. Het ideale programma voor dagelijks gebruik. Duurzaam en met de beste resultaten.


  Gelijkmatiger wassen dankzij sproeitechniek
  Dankzij DirectSpray maakt de wasmachine efficiënter gebruik van water. De was wordt tijdens het wasprogramma voortdurend besproeid, zodat de hele lading gelijkmatig wordt bevochtigd. DirectSpray helpt bovendien prestaties verbeteren door ervoor te zorgen dat het vooraf gemixte mengsel van water, wasmiddel en wasverzachter gelijkmatiger over de lading wordt verdeeld.


  ÖKOInverter, het laagste energieverbruik
  De zuinig ÖKO-Inverter-motor is uitermate efficiënt en duurzaam en levert superieure prestaties, bij elk wasprogramma.

  Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG l8fe96cs 8000 serie ÖKOMix of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

  Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

  Prijzen vergelijken AEG l8fe96cs 8000 serie ÖKOMix. September 2020

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen