Bosch wtw87560nl Serie 8

De beste deal van vandaag

Coolblue

879,99

369,-

Tijdelijk uitverkocht

Bosch wtw87560nl Serie 8 actuele prijzen. Wasdroger - Deze droger is een relatief energiezuinige A++ warmtepompdroger met een vulgewicht van 8 kilogram. Hiermee heeft deze droger genoeg plek voor het

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 1 juli 2021

Bosch wtw87560nl Serie 8 aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Tijdelijk uitverkocht
Ook voor wassen en drogen
uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 369,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 369,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Bosch wtw87560nl Serie 8

Algemeen

Fabrikantcode WTW87560NL
Releasedatum April 2016

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht (kg) 8
Geluidsniveau (dB) 64
Aantal programma's 14
Gemiddelde condensatie, maximum belading (% (procent)) 91
Energieklasse A++

Gebruiksgemak

Taal bedieningspaneel Nederlands
Startuitstel
Indicator condensbak legen
Indicator pluizenfilter reinigen
Zelfreinigende condensor
Vochtigheidssensor
Antikreukfase
Kledingbeschermende trommel

Fysieke kenmerken

Type Warmtepomp
Condenswaterafvoer
Standaard draairichting deur Rechts
Grootte vulopening (cm) 39
Breedte (cm) 59,8
Diepte (cm) 65,2
Hoogte (cm) 84,2
Bosch wtw87560nl Serie 8 kopen?
Actuele prijs: € 369,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Vulcapaciteit

De capaciteit van een wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Bosch wtw87560nl Serie 8 is 8 kilogram. Het drooggewicht geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Geluidsniveau tijdens centrifugeren

Bij het bepalen hoeveel geluid een wasdroger maakt wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. Voor de Bosch wtw87560nl Serie 8 is het maximaal geluidsniveau 64 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kan je zelf filteren op het gewenste aantal decibel.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Bosch wtw87560nl Serie 8 heeft een energieklasse van a++. Met een zuinige wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms heeft een wasdrogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De Bosch wtw87560nl Serie 8 wasdroger is een warmtepomp. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht aangezien ze het zuinigst omgaan met energie.

Wasdroger - Deze droger is een relatief energiezuinige A++ warmtepompdroger met een vulgewicht van 8 kilogram. Hiermee heeft deze droger genoeg plek voor het wasgoed van 3 tot 5 personen. Zodra je het wasgoed in de trommel doet, maak je met de draaiknop een keuze uit de 14 programma's. Zo weet je zeker dat alle soorten wasgoed ongeschonden uit de trommel komen. Je hebt verder geen omkijken naar deze Bosch wasdroger. Zo is de condensor zelfreinigend en voer je het water af met de meegeleverde afvoerslang.

Energiezuinige droger kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Bosch wtw87560nl kopen, omdat hij één van de energiezuinigste wasdrogers is op de markt. Dit wordt aangemerkt met energieklasse: A++. Hou er rekening mee dat wasdrogers doorgaans minder energiezuinig zijn dan wasmachines en daarom een lagere energieklasse krijgen.

Zelfreinigend en blijvend zuinig
De Bosch droger reinigt zijn eigen condensor. Het apparaat blijft zijn hele levensduur superzuinig, is eenvoudig te bedienen en zorgt ervoor dat je wasgoed minder gekreukt uit de machine komt. Toch is deze stille machine aanmerkelijk sneller klaar met drogen dan andere zuinige warmtepompdrogers.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch wtw87560nl Serie 8 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdrogers keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasdrogers keuzehulp.

Prijzen vergelijken Bosch wtw87560nl Serie 8. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen