728x90: Bol Ad

AEG t6db72gp ProSense

De beste deal van vandaag

Media Markt

599,-

470,-

Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

AEG t6db72gp ProSense kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasdroger - Condensdroger heeft een vulgewicht van 7 kilogram en valt in de energieklasse B. Door de

Wasdrogers

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 25,-
Levertijd: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

AEG t6db72gp ProSense aanbiedingen

Ook voor wassen en drogen
Media Markt aanbieding: vandaag 01:51 uur
Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 01:49 uur
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:14
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 02:00 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 01:59 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 470,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 470,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties AEG t6db72gp ProSense

Algemeen

EAN code 7332543490936
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) T6DB72GP
Release datum 2016
Top Product
Energieverbruik per jaar 504
Taal bedieningspaneel Nederlands

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 60
Gewicht (kilogram) 43,4
Kleur Wit
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse B
Type droger Condensdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 7
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 66
Aantal programma's 10

Gebruiksgemak

Startuitstel
Indicator condensbak legen
Antikreukfase
Kledingbeschermende trommel
Condenswaterafvoer Opvang in reservoir, Via waterafvoer

Algemeen

Fabrikantcode t6db72gp
EAN Code 916098000
Releasedatum September 2016

Kenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 7
Geluidsniveau ( dB ) 65
Energieklasse B
AEG t6db72gp ProSense kopen
Actuele prijs: € 470,-

REVIEW

8.3
 • ProSense beladingssensor • Mogelijkheid voor condensafvoerslang •
 • Kleiner vulgewicht • Minder energiezuinig • Condensafvoerslang niet meegeleverd
 • Experts

  5 bedrijven die een review hebben geschreven over de AEG t6db72gp ProSense geven in totaal een 8.3 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Wil je graag de AEG t6db72gp ProSense kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG t6db72gp ProSense heeft de volgende EAN code 7332543490936. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

  De AEG t6db72gp ProSense is van het merk AEG en is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Het loont om de AEG wasdrogers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

  AEG t6db72gp ProSense - Afbeelding 1AEG t6db72gp ProSense - Afbeelding 2AEG t6db72gp ProSense - Afbeelding 3AEG t6db72gp ProSense - Afbeelding 4
  Een wasdrogers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdroger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor AEG t6db72gp ProSense van AEG is t6db72gp. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

  AEG t6db72gp ProSense is sinds 2016 op de markt. In 2016 is AEG t6db72gp ProSense van AEG geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2016 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

  De AEG t6db72gp ProSense heeft een Top Product predicaat ontvangen

  De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de AEG t6db72gp ProSense het predicaat "Top Product" gegeven.

  Het energieverbruik van AEG t6db72gp ProSense is 504 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik van de AEG t6db72gp ProSense is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Je moet er wel rekening mee houden dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken. Het aantal euro's dat je bespaart met een energiezuinige wasdrogers kan per jaar aardig oplopen.

  AEG t6db72gp ProSense - Afbeelding 5AEG t6db72gp ProSense - Afbeelding 6AEG t6db72gp ProSense - Afbeelding 7
  Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De AEG t6db72gp ProSense van AEG heeft een gewicht van 43,4. Het gewicht van 43,4 ligt dicht bij het gemiddelde wasdroger gewicht.

  Bij wasdrogers is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De AEG t6db72gp ProSense is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

  Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasdrogers inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De AEG t6db72gp ProSense is een vrijstaand model. Vrijstaande wasdrogers zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasdrogers in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

  Energieverbruik van AEG t6db72gp ProSense

  De energieklasse geeft aan hoe zuinig de AEG wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De AEG t6db72gp ProSense heeft een energieklasse van b. Met een zuinige AEG wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

  Type wasdroger

  AEG t6db72gp ProSense - Afbeelding 8AEG t6db72gp ProSense - Afbeelding 9AEG t6db72gp ProSense - Afbeelding 10AEG t6db72gp ProSense - Afbeelding 11
  Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De AEG t6db72gp ProSense wasdroger is een condensdroger. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht, omdat ze het zuinigst omgaan met energie.

  Vulcapaciteit

  De capaciteit van een AEG wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de AEG t6db72gp ProSense is 7 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

  Maximale geluidsniveau AEG t6db72gp ProSense

  Bij het bepalen hoeveel geluid een AEG wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De AEG t6db72gp ProSense heeft een maximaal geluidsniveau van 66 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je AEG droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere AEG machine.

  10 droogprogramma's op de AEG t6db72gp ProSense

  De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De AEG t6db72gp ProSense heeft 10 programma's. Meer programma's op je nieuwe AEG wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de AEG t6db72gp ProSense droger.

  Met een startuitstelfunctie op je wasdroger, kun je het drogen van de was uitstellen. Hiermee kun je de was drogen tijdens het daltarief. De AEG t6db72gp ProSense beschikt over startuitstel, waarmee je de AEG droger op een later tijdstip kunt laten starten. Dat is een stuk voordeliger!

  De t6db72gp ProSense wasdroger is uitgerust met een indicator wanneer je de condensbak moet legen. Simpel gezegd krijg je een seintje als de condensbak van je AEG droger vol is. Zo loopt de condensbak niet over.

  Met de antikreukfase, die de AEG t6db72gp ProSense heeft, wordt het kreukelen van je wasgoed zo veel mogelijk voorkomen. Om kreukels te voorkomen draait de trommel, na het drogen nog even door. Zodra je de deur opent van de AEG wasdroger, stopt de antikreukfase.

  Een kledingbeschermende trommel van AEG voorkomt dat je wasgoed slijt dankzij de speciale wandstructuur van de wastrommel. De AEG t6db72gp ProSense heeft een speciale beschermende trommel om de kwaliteit van je kleding te beschermen en slijtage te verminderen. Miele noemt het bijvoorbeeld SoftCare-trommel met speciale honingraatstructuur en Beko noemt het Aquawave trommeltechnologie.

  Het condenswater van de t6db72gp ProSense kan worden afgevoerd middels een condenswaterafvoer. Niet alle wasdrogers hebben een condenswaterafvoer en vangen het water op in een condensbak. De AEG t6db72gp ProSense heeft dit wel en dan hoef je nooit het condenswater te legen.

  Geluidsniveau

  Bij het bepalen hoeveel geluid een wasdroger maakt wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. Het maximaal geluidsniveau is voor de AEG t6db72gp ProSense 65 decibel.

  Wasdroger - Condensdroger heeft een vulgewicht van 7 kilogram en valt in de energieklasse B. Door de ProSense®-technologie worden de droogtijd en het energiegebruik aan je was aangepast. Zo wordt er niet overmatig gedroogd en blijft je kleding mooi. Handig, want zo verbruikt deze droger van AEG bij een kleinere belading ook minder energie. De speciale kleding beschermende ProTex-trommel draait in beide richtingen waardoor je kleding minder kreukt en beschermd wordt. Tenslotte kun je de deur van deze condensdroger omkeren.

  ProSense-technologie, beste bescherming voor je kleding
  Deze AEG Condensdroger beschikt over de ProSense®-technologie. Met geavanceerde vochtigheids- en temperatuursensoren worden de droogtijd en het energieverbruik aangepast aan de hoeveelheid wasgoed. Zo wordt ervoor gezorgd dat je droogprogramma niet langer duurt dan nodig is en er niet overmatig wordt gedroogd. Dit bespaart tijd en energie. Je kleding wordt iedere keer weer efficiënt gedroogd, constant gecontroleerd en goed verzorgd.

  ProTex-trommel, de beste bescherming voor je kleding
  De AEG T6DB72GP heeft een geavanceerde ProTex-trommel. Deze trommel is speciaal ontworpen om kleding te verzorgen. De ProTex-trommel draait in beide richtingen en zorgt voor de meest efficiënte luchtstroom. Dit voorkomt dat kleding in de knoop raakt en erg kreukt. Zo worden kledingstukken gelijkmatig gedroogd en
  kreuken ze minder.

  Omkeerbare deur, voor een optimale toegang
  Deze droger heeft een omkeerbare deur. Dat wil zeggen dat het scharnier van de deur zowel links als rechts bevestigd kan worden. Daarnaast kan het handvat op vier verschillende posities worden gemonteerd. Zo kun je altijd goed bij je was, waar je de droger ook installeert.

  Startuitstel, jij kiest het beste moment om te drogen
  Met de functie 'Startuitstel' kun je drogen wanneer het jou uitkomt. Je stelt de starttijd zelf in zodat het droogprogramma begint wanneer jij dat wilt.

  AEG T6DB72GP PROSENSE

  • Energieklasse: B
  • Type droger: Condensdroger
  • Maximaal drooggewicht: 7 kg
  • Geluidsniveau: 66 Decibel (dB)
  • Maximaal drooggewicht: 7 kg
  • Geluidsniveau: 65 dB
  • Energieklasse: B

  Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG t6db72gp ProSense of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

  Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

  Populaire video voor artikel: AEG t6db72gp ProSense

  Ook voor wassen en drogen
  Media Markt aanbieding: vandaag 01:51 uur
  Alles voor een glimlach
  Coolblue aanbieding: vandaag 01:49 uur
  De witgoed winkel van ons allemaal
  Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:14
  Die doet het
  EP aanbieding: vandaag 02:00 uur
  Dat is zeker
  BCC aanbieding: vandaag 01:59 uur

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen