Samsung ww70j5525fw EcoBubble

Prijzen vergelijken januari 2021

Wehkamp

399,99

399,99

Uitverkocht (bekijk alternatief)

Samsung ww70j5525fw EcoBubble actuele prijzen. Wasmachine - De zuinige Samsung ww70j5525fw is met een vulgewicht van 7 kilogram zeer geschikt voor huishoudens van 1 tot 2 personen. Door de EcoBubble

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 11 januari 2021

Samsung ww70j5525fw EcoBubble aanbiedingen

Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Uitverkocht (bekijk alternatief)
Ook voor wassen en drogen
uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 399,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 399,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Samsung ww70j5525fw EcoBubble

Algemeen

Merk Samsung
Fabrikantcode (sku) WW70J5525FW/EN
Release datum 2017
EAN code 880608884228
Energieverbruik per jaar 153
Waterverbruik (liters) 7400

Fysieke kenmerken

Plaatsing apparaat Vrijstaand

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 7
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 62

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Toerental instelbaar
Droogresultaat B
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 79

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++ -10%

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 85
Vulopening (cm) 32

Algemeen

Fabrikantcode ww70j5525fw
EAN code 8806088842288
Releasedatum November 2017

Kenmerken

Vulgewicht (kg) 7
Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 79
Energieklasse A+++ -10%
Samsung ww70j5525fw EcoBubble kopen?
Actuele prijs: € 399,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Samsung ww70j5525fw EcoBubble heeft de volgende EAN code 880608884228. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Energieverbruik

Het energieverbruik van Samsung ww70j5525fw EcoBubble is 153 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Houd er rekening mee dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken.

Trommel capaciteit

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Samsung ww70j5525fw EcoBubble is 7 kilogram.

Wasresultaat

Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Samsung ww70j5525fw EcoBubble heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

Droogresultaat

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Samsung ww70j5525fw EcoBubble heeft een droogresultaat van b. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Samsung ww70j5525fw EcoBubble gemeten tot maximaal 79 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Energieverbruik

De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Samsung ww70j5525fw EcoBubble heeft een energieklasse van a+++ -10%. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Wasmachine - De zuinige Samsung ww70j5525fw is met een vulgewicht van 7 kilogram zeer geschikt voor huishoudens van 1 tot 2 personen. Door de EcoBubble schuimbubbels over je wasgoed te verspreiden, wast deze wasmachine je kleding in een mum van tijd schoon en vlekkeloos. Ook de wasmiddellade blijft vrij van zeepresten doordat deze zichzelf schoon spoelt. Om het je nog gemakkelijker te maken weegt de wasmachine het gewicht van de lading van je was. Zowel het wasprogramma als het waterverbruik worden hierop aangepast. Wil je de was alvast vooruit plannen? Met de startuitstel functie laat je de wasmachine op een later tijdstip beginnen met wassen.

Energiezuinig wasmachine kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Samsung ww70j5525fw EcoBubble kopen, omdat hij 10% hoger dan de hoogste energieklasse op de markt heeft. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -10%.

Krachtige reiniging door EcoBubble
EcoBubble technologie wast krachtig, zelfs op lagere temperaturen. De EcoBubble motor mengt water, wasmiddel en lucht, waarna het wasmiddel als schuim de trommel in geblazen wordt. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen door het wasgoed waardoor het sneller werkzaam is en kleding beter schoon wordt. Hierdoor kun je ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Goed voor je was en je portemonnee.

Intensieve vlekverwijdering met Bubble Soak
Met een simpele druk op de knop helpt Bubble Soak technologie allerlei vlekken te verwijderen die normaal heel lastig zijn. Het voegt aan een normale wasbeurt een extra fase toe waarin de kleding grondig in actieve bubbels geweekt wordt. Daardoor lossen vlekken en vuil op, zodat ze veel beter verwijderd worden.

Zelfreinigende wasmiddellade
De Zelfreinigende wasmiddellade met speciaal ontworpen waterspoelsysteem zorgt dat er meer wasmiddel wordt weggespoeld. Daardoor blijven er minder sopresten achter en blijft de wasmiddellade schoner en hygiënischer.

Stijlvol ontwerp door Crystal Gloss
Dankzij de transparante Crystal Gloss deur ziet de wasmachine er stijlvol en aantrekkelijk uit en past hij perfect in je huis.

Gemakkelijk problemen oplossen
De functionaliteit Smart Check ontdekt problemen en stelt een diagnose in het geval van problemen met uw wasmachine. De app biedt snelle, gemakkelijke oplossingen via uw smartphone. Dit bespaart je dus tijd en wellicht hoge reparatiekosten.         

IN DE DOOS

  • Aanvoerslang 1,5 m
  • Afvoerslang 1,5 m
  • Handleiding

Kom je er niet uit bij het kopen van de Samsung ww70j5525fw EcoBubble of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen