Siemens wm14t6h6nl iQ500 iSensoric

Prijzen vergelijken augustus 2020

Bol.com

689,-

534,26

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Wasmachine - Met de Siemens wm14t6h6nl iSensoric verbruik je nooit meer wasmiddel dan nodig is. Het i-Dos systeem doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel, afgestemd op het wasgoed. In de trommel past 8 kilogram aan kleding, dat is genoeg

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 3 augustus 2020

Siemens wm14t6h6nl iQ500 iSensoric aanbiedingen

De witgoed winkel van ons allemaal

€ 534,26

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Ga naar Bol.com

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 534,26?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 534,26

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Siemens wm14t6h6nl iQ500 iSensoric

Algemeen

Fabrikantcode wm14t6h6nl
EAN code 4242003818138
Releasedatum September 2017

Kenmerken

Vulgewicht (kg) 8
Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Energieklasse A+++ -30%
Siemens wm14t6h6nl iQ500 iSensoric prijzen?
Actuele prijs: € 534,26
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasmachine - Met de Siemens wm14t6h6nl iSensoric verbruik je nooit meer wasmiddel dan nodig is. Het i-Dos systeem doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel, afgestemd op het wasgoed. In de trommel past 8 kilogram aan kleding, dat is genoeg voor een huishouden van 3 tot 5 personen. Het digitale display werkt met een simpele touch-functie. Zo stel je eenvoudig de hoeveelheid graden en toeren in. Tijdens het wassen, lees je op het display binnen hoeveel minuten je gekleurde was weer schoon is. Heb je een iPhone of Android telefoon? Met de HomeConnect app bedien je de wasmachine ook op afstand. Zo laat je de wasmachine draaien, wanneer je van je werk onderweg bent naar huis. Deze Siemens iQ500 biedt twee van de meest geavanceerde functies van dit moment, voor een betaalbare prijs en degelijke Duitse kwaliteit van Siemens.

Energiezuinige wasmachine kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Siemens wm14t6h6nl kopen, omdat hij 30% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -30%.

Te bedienen via WiFi met HomeConnect
Met de eenvoudig te bedienen Home Connect App heb je toegang tot, en beheer je de instellingen van, de wasmachine waar en wanneer je maar wilt (beschikbaar voor iOS en Android).

iDos: automische wasmiddeldosering
Meest handige functie op deze wasmachine is het iDos-systeem: een automatisch doseersysteem voor je wasmiddel. De werking is eenvoudig: je gooit simpelweg een vloeibaar hoofdwasmiddel in de doseerbak. Door de slimme sensoren en automatische programma's zorgt de machine vervolgens ervoor dat je verschillende soorten kleding niet alleen het juiste programma, maar ook de ideale hoeveelheid wasmiddel krijgen. Dit kan een zeer groot verschil maken voor de houdbaarheid van je kleding.

Grote trommel van 8kg
De wasmachines en drogers van Siemens blinken uit in gebruiksgemak. Zo beschikken de betere modellen over een laadvermogen tot maar liefst 8 kg, waardoor je hem makkelijk voor een gezin kunt gebruiken.

Wast in 15 minuten door superKort15
Het superKort15-programma wast, centrifugeert en spoelt uw was in slechts 15 minuten. Daardoor is het ideaal voor iedereen die licht vervuilde was (bijvoorbeeld kleding na één keer kort dragen) snel weer schoon wil hebben.

Bijvul funtie voor ‘vergeten’ wasgoed
Wasgoed vergeten in de machine te doen? Dat is snel opgelost. Dankzij de bijvulfunctie kan ‘vergeten’ wasgoed toegevoegd worden gedurende de gehele wascyclus. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. Daarmee kan de deur van de machine geopend worden en kan het wasgoed gemakkelijk worden toegevoegd.

Speciaal wolprogramma
Waar je dit vroeger nooit zou durven, kun je met dit model ook wol behandelen, met een speciaal programma. Fijn voor sjaals en truien!

Extra stil door minder trillingen
Uniek design beperkt trillingen tot het minimum. Dit automatische stabilisatiesysteem heeft zeer gevoelige sensoren, die zelfs de kleinste trillingen detecteren en direct reageren om elke onbalans, hoe gering ook, te corrigeren. De unieke anti-vibratiewanden maken de machine buitengewoon stil, zelfs bij centrifuge op hogere toerentallen.

Kies voor extra tijd- of energiebesparing
Zodra speedPerfect is geactiveerd zullen de sensoren ervoor zorgen dat je 65% van de tijd bespaart met dezelfde resultaten. Met de watersensor en laadsensorPlus wordt de beladinghoeveelheid en textielsoort vastgesteld, om het wasproces tijdbesparend in gang te kunnen zetten. Bovendien wordt het bleekmiddel in het wasmiddel door een licht verhoogde temperatuur sneller geactiveerd. Je kunt er echter ook voor kiezen om langer te wassen, met 50% energiebesparing. Wat je fijn vindt dus!

10 jaar motorgarantie
Deze wasmachine heeft een koolborstelloze motor, die vele jaren langer meegaat dan koolborstelmotors uit goedkopere modellen. Mocht er toch iets mee misgaan, dan kun je rekenen op 10 jaar motorgarantie. Geen zorgen dus!

Trommelreinigingsfunctie
Deze functie zorgt voor optimale verzorging en reiniging van de trommel en interieur. Zo blijft de trommel zacht voor je kleding en voorkom je op de korte termijn dat hij gaat stinken.

Trommelverlichting: handig in het donker!
Dit model heeft verlichting in de trommel, waardoor je in donkere ruimtes gewoon kunt zien of je alle kledingstukken er uit hebt gehaald. Net even handig!

Tot op de druppel nauwkeurig watergebruik
Met waterPerfect Plus komt altijd de optimale hoeveelheid water in de trommel. Het uitgekiende sensorsysteem van dit intelligente waterbeheersysteem zorgt voor optimale waterefficiëntie: het herkent niet alleen de textielsoort, maar ook precies hoe zwaar de machine beladen is. Afhankelijk van deze beide factoren bepaalt waterPerfect Plus de benodigde hoeveelheid water - net zo automatisch als nauwkeurig. Zo bereik je met elke wasbeurt altijd een perfect wasresultaat bij optimaal waterverbruik.

aquaStop met levenslange garantie
Bij deze wasmachine krijg je een speciale aansluiting die overstroming voorkomt. Hierbij krijg je een levenslange garantie op waterschade. Dat geeft een prettig gevoel.

IN DE DOOS

  • Aanvoerslang 1,5 m
  • Afvoerslang 1,5 m
  • Handleiding

Kom je er niet uit, heb je meer hulp nodig, of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen