Samsung ww91k6404sw AddWash


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wasmachine - Duurzame wasmachine met een vulcapaciteit van 9 kg. Deze machine van Samsung is van vele gemakken voorzien en daarom het ideale apparaat om jouw huishouden nog efficiënter te laten verlopen. Tijdens het wassen ontstaan er dankzij EcoBubble technologie zeepbellen die extra diep in je kleding doordringen. Je wast hierdoor op lage temperaturen van 15 of 30 graden hygiënisch schoon. Handig, selecteer het trommelreinigingsprogramma en de wasmachine spoelt zichzelf schoon. Zo voorkom je nare geurtjes en wasmiddelresten. Het apparaat is ook voorzien van een spoelsysteem dat de lade voor het wasmiddel automatisch reinigt. Je hoeft dus nooit meer zelf de lade te reinigen en kunt altijd genieten van een frisse wasmiddellade. Wanneer je op zoek bent naar een apparaat dat schoon wast en betrouwbaar is, is dit apparaat zeker het aanschaffen waard.

Energiezuinig wasmachine kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Samsung ww91k6404sw EcoBubble kopen, omdat hij de hoogste energieklasse op de markt heeft. Dit wordt aangemerkt met: A+++.

EcoBubble en Bubblesoak voor schonere was
De EcoBubble motor mengt water en wasmiddel met lucht en blaast het wasmiddel als schuim de trommel in. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen door het wasgoed waardoor het sneller werkzaam is en kleding beter schoon wordt. Hierdoor kun je ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Goed voor je was en je portemonnee! Er zijn veel manieren om je kleren vuil te maken. BubbleSoak maakt gebruik van de EcoBubble-technologie voor het grondig, voorzichtig en effectief reinigen van je kleding. BubbleSoak verwijderd de meest hardnekkige vlekken zoals wijn, tomaat, bloed, chocolade en gras.   

AddWash voor vergeten wasgoed
Bijna 80% van Nederlandse gezinnen vergeet regelmatig iets in de was te doen. Vanaf nu is vergeten wasgoed geen probleem meer dankzij Samsung's AddWash! Je kunt snel en gemakkelijk iets toevoegen wanneer de was al draait, tijdens het gehele wasprogramma. Heb je een wasje met de hand gewassen? met de AddWash kun je deze eenvoudig alleen mee laten spoelen en centrifugeren. Voeg tijdens het wasprogramma simpel een vergeten sok toe aan de wasmachine. Je drukt op pauze, opent het deurtje en drukt op start. De wasmachine gaat verder met het programma.

QuickWash en SpeedSpray voor sneller wassen
Zelfs wanneer je het heel erg druk heeft, kun je nog steeds tijd vrijmaken om de was te doen met QuickWash. Zit er een vlek op het shirt dat je net aan wil trekken? Met QuickWash is jouw broek, trui of jurk in een kwartier weer schoon. Even snel tussendoor een volledige was draaien? Geen probleem! SpeedSpray spuit water sneller in de trommel, hierdoor werkt de Samsung wasmachine in slechts 59 minuten een compleet programma af.

SmartControl om de was op afstand te bedienen
Met Smart Control bedien je de wasmachine met je smartphone, waar en wanneer je wilt. Je kan op je telefoon het wasprogramma bekijken en aanpassen. Een melding ontvangen als de was niet uit de machine is gehaald? Dankzij Smart Control kan je makkelijk meerdere wasjes achter elkaar doen en vergeet je nooit de was uit de machine te halen. Door pas een paar uur voor je thuiskomt de was aan te zetten, ligt je wasgoed niet te lang stil in de trommel. Hiermee voorkom je muffe kleding

IN DE DOOS

  • Aanvoerslang (1.5 meter)
  • Afvoerslang (1 meter)
  • Handleiding

Kom je er niet uit bij het kopen van de Samsung ww91k6404sw AddWash of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

Specificaties Samsung ww91k6404sw AddWash

Algemeen

Fabrikantcode ww91k6404sw
EAN code 8806088809441
Releasedatum November 2017

Kenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74
Energieklasse A+++
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen