728x90: Wehkamp Ad

AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare

De beste deal van vandaag

Bol.com

929,-

849,-

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de AEG TR8TRIER AbsoluteCare Warmtepompdroger heeft een vulgewicht van 8 kilogram. Dat

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare aanbiedingen

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 08:17 uur
De grootste in Nederland
Budgetplan aanbieding: vandaag 12:19 uur
Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 12:18 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 12:18 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 849,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 849,-

Specificaties AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare

Algemeen

EAN code 7332543841417
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) TR8TRIER
Release datum 2022

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 64
Gewicht (kilogram) 48
Kleur Wit
Display
Draairichting deur aanpasbaar

Algemeen

Energieklasse A++
Type droger Warmtepompdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 8
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 66
AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare kopen
Actuele prijs: € 849,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare heeft de volgende EAN code 7332543841417. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

De AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare is van het merk AEG en is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Het loont om de AEG wasdrogers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare - Afbeelding 1AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare - Afbeelding 2AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare - Afbeelding 3AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare - Afbeelding 4
Een wasdrogers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdroger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare van AEG is tr8trier. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare is sinds 2022 op de markt. In 2022 is AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare van AEG geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2022 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare van AEG heeft een gewicht van 48. Het gewicht van 48 ligt dicht bij het gemiddelde wasdroger gewicht.

Bij wasdrogers is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Energieverbruik van AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare

AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare - Afbeelding 5AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare - Afbeelding 6AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare - Afbeelding 7
De energieklasse geeft aan hoe zuinig de AEG wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare heeft een energieklasse van a++. Met een zuinige AEG wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare wasdroger is een warmtepompdroger. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht, omdat ze het zuinigst omgaan met energie.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een AEG wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare is 8 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare

Bij het bepalen hoeveel geluid een AEG wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare heeft een maximaal geluidsniveau van 66 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je AEG droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere AEG machine.

De AEG TR8TRIER AbsoluteCare Warmtepompdroger heeft een vulgewicht van 8 kilogram. Dat maakt hem geschikt voor huishoudens van ongeveer 2 tot 4 personen. Een warmtepompdroger is energiezuiniger en beter voor je kleding dan een traditionele droger. Deze wasdroger heeft energieklasse A++.

SensiDry
De SensiDry technologie is bespaart energie en zorgt voor goede droogresulaten. Kleding krimpt niet en blijft goed in vorm. Doordat kleding op een veilige, lage temperatuur wordt gedroogd, bespaar je ook energie.

AbsoluteCare
Het AbsoluteCare systeem zorgt voor de perfecte hoeveelheid warmte voor je wasgoed. Dit is voor iedere stof anders. AbsoluteCare is de ideale bescherming voor je kleding omdat voor elke was de beweging en temperatuur wordt aangepast.

Highlights

  • 8 kg vulgewicht:
  • Warmtepompdroger: energiezuiniger en beter voor je kleding
  • SensiDry: kleding blijft langer mooi en krimpen wordt voorkomen
  • AbsoluteCare beschermt het kleding tijdens het drogen

AEG TR8TRIER 8000 SERIE ABSOLUTECARE

  • Energieklasse: A++
  • Type droger: Warmtepompdroger
  • Maximaal drooggewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 66 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Populaire video voor artikel: AEG TR8TRIER 8000 serie AbsoluteCare

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 08:17 uur
De grootste in Nederland
Budgetplan aanbieding: vandaag 12:19 uur
Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 12:18 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 12:18 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen