728x90: Bol Ad

Beko Dc72301bx1


GEEN PRIJZEN BESCHIKBAAR

Op dit moment zijn er geen actuele prijzen bekend voor dit product.

Laatste prijs gevonden:

Specificaties Beko Dc72301bx1

Algemeen

EAN code 8690842467226
Merk Beko
Fabrikantcode (sku) 8690842467226
Release datum 2021

Fysieke kenmerken

Display

Algemeen

Energieklasse B
Type droger Condensdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 7
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 65
Aantal programma's 15

Gebruiksgemak

Antikreukfase
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Beko Dc72301bx1 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Beko voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Beko Dc72301bx1 heeft de volgende EAN code 8690842467226. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De Beko Dc72301bx1 is van het merk Beko en is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Het loont om de Beko wasdrogers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een wasdrogers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdroger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Beko Dc72301bx1 van Beko is 8690842467226. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Beko Dc72301bx1 is sinds 2021 op de markt. In 2021 is Beko Dc72301bx1 van Beko geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

Bij wasdrogers is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Beko Dc72301bx1 is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Energieverbruik van Beko Dc72301bx1

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Beko wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De Beko Dc72301bx1 heeft een energieklasse van b. Met een zuinige Beko wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De Beko Dc72301bx1 wasdroger is een condensdroger. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht, omdat ze het zuinigst omgaan met energie.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een Beko wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Beko Dc72301bx1 is 7 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau Beko Dc72301bx1

Bij het bepalen hoeveel geluid een Beko wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De Beko Dc72301bx1 heeft een maximaal geluidsniveau van 65 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je Beko droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Beko machine.

15 droogprogramma's op de Beko Dc72301bx1

De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De Beko Dc72301bx1 heeft 15 programma's. Meer programma's op je nieuwe Beko wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Beko Dc72301bx1 droger.

Met de antikreukfase, die de Beko Dc72301bx1 heeft, wordt het kreukelen van je wasgoed zo veel mogelijk voorkomen. Om kreukels te voorkomen draait de trommel, na het drogen nog even door. Zodra je de deur opent van de Beko wasdroger, stopt de antikreukfase.

De Beko DS8432TX0 is een condensdrogermet een vulgewicht van 7 kilogram. Het grote voordeel van een condensdroger is, dat je geen afvoerslang naar buiten nodig hebt. Deze wasdroger heeft energieklasse B.

Vulgewicht van 7 kg
De Beko condensdroger is met een vulgewicht van 7 kg geschikt voor huishoudens van ongeveer 2 tot 3 personen. Is je gezin groter dan 3 personen dan is het beter om te kiezen voor een machine met een vulgewicht van minimaal 8 kilogram.

AquaWave
AquaWave beschermt je wasgoed tijden het drogen. De peddels in de trommel zorgen voor een golvende beweging van het wasgoed. Zo wordt het wasgoed beter gedroogd en slijt het minder snel.

Highlights

  • 7 kg vulgewicht
  • Condensdroger, geen slang nodig
  • AquaWave

BEKO DC72301BX1

  • Energieklasse: B
  • Type droger: Condensdroger
  • Maximaal drooggewicht: 7 kg
  • Geluidsniveau: 65 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Beko Dc72301bx1 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen