728x90: Wehkamp Ad

AEG L7TBN73E ProSteam

De beste deal van vandaag

Bol.com

929,-

527,40

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

AEG L7TBN73E ProSteam kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine bovenlader - Deze AEG L7TBN73E bovenlader wasmachine beschikt over een toerental van 1300

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

AEG L7TBN73E ProSteam aanbiedingen

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 08:19 uur
Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 14:49 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 14:49 uur
De witgoedspeciaalzaak op internet
Witgoedhuis aanbieding: vandaag 14:49 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 527,40?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 527,40

Specificaties AEG L7TBN73E ProSteam

Algemeen

EAN code 7332543812141
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) L7TBN73E
Release datum 2021

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 40
Hoogte (centimeter) 89
Diepte (centimeter) 60
Gewicht (kilogram) 58
Display
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) C

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 7
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1300
Toerental instelbaar
Droogresultaat B

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Bovenlader
AEG L7TBN73E ProSteam kopen
Actuele prijs: € 527,40
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de AEG L7TBN73E ProSteam kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG L7TBN73E ProSteam heeft de volgende EAN code 7332543812141. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De AEG L7TBN73E ProSteam is van het merk AEG en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de AEG wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

AEG L7TBN73E ProSteam - Afbeelding 1AEG L7TBN73E ProSteam - Afbeelding 2AEG L7TBN73E ProSteam - Afbeelding 3AEG L7TBN73E ProSteam - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor AEG L7TBN73E ProSteam van AEG is l7tbn73e. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

AEG L7TBN73E ProSteam is sinds 2021 op de markt. In 2021 is AEG L7TBN73E ProSteam van AEG geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De AEG L7TBN73E ProSteam van AEG heeft een gewicht van 58. Het gewicht van 58 ligt dicht bij het gemiddelde wasmachine gewicht.

Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De AEG L7TBN73E ProSteam is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

AEG L7TBN73E ProSteam - Afbeelding 5AEG L7TBN73E ProSteam - Afbeelding 6AEG L7TBN73E ProSteam - Afbeelding 7
De nieuwe AEG energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de AEG L7TBN73E ProSteam heeft een energieklasse van c. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommelcapaciteit van 7 kilogram

De capaciteit van een AEG wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de L7TBN73E ProSteam is 7 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 7 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat AEG wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

De AEG L7TBN73E ProSteam is uitgerust met een stoomfunctie. Als een AEG wasmachine uitgevoerd is met een stoomfunctie dan wordt het wasgoed aan het einde van het wasprogramma kort gestoomd. Hierdoor komt het wasgoed minder gekreukt uit de trommel van de AEG L7TBN73E ProSteam en hierdoor strijken gaat makkelijker. Daarnaast doodt stoom 99,9% van de bacteriŽn en verwijdert het nare luchtjes. Grootste voordelen van een stoomfunctie zijn dus minder strijkwerk, frisse was en hygiŽnisch.

Maximaal centrifugeren 1300 toeren AEG L7TBN73E ProSteam

AEG wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variŽrend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De AEG L7TBN73E ProSteam wasmachine heeft 1300 toeren per minuut. 1300 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de AEG droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij AEG wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

AEG L7TBN73E ProSteam - Afbeelding 8AEG L7TBN73E ProSteam - Afbeelding 9AEG L7TBN73E ProSteam - Afbeelding 10
Veel wasmachines hebben tegenwoordig ook de mogelijkheid om het toerental in te stellen. Dit wil zeggen dat de toeren per wasbeurt op de AEG wasmachine kunt instellen. Bij de AEG L7TBN73E ProSteam kun je het toerental ook instellen. Bij delicaat wasgoed wil je minder hoge toeren, want anders gaat het te veel kreukelen. Handdoeken wil je zo droog mogelijk, dus een zo hoog mogelijk toerental. Super fijn!

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de AEG wasmachine komt. De L7TBN73E ProSteam heeft een droogresultaat van b. Dit resultaat wordt uitgedrukt met de letters A (best) tot en met G (minst). Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

De AEG L7TBN73E ProSteam beschikt over startuitstel, waarmee je de AEG wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de AEG wasautomaat niet helemaal vol is. De L7TBN73E ProSteam wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De AEG L7TBN73E ProSteam is een bovenlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze AEG wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine bovenlader - Deze AEG L7TBN73E bovenlader wasmachine beschikt over een toerental van 1300 per minuut. Je wasgoed komt nog droger uit je machine. Met de Pro-Steam technologie wordt er stoom toegevoegd om kreukels uit je kleding te verwijderen en op te frissen.

Kleding snel opgefrist & minder strijkwerk
Met de ProSteam-technologie kun je een wascyclus afronden met stoom om kreukels in je kleding te verminderen, of je kunt een apart stoomprogramma gebruiken om je favoriete kleding snel op te frissen. Door de SoftPlus-optie komt wasverzachter in elk deel van de kleding. De wasverzachter wordt voordat het in de trommel komt gemengd met water.

ProSense-technologie
Met deze technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen. De minimale tijd die nodig is voor een schoon resultaat wordt automatisch ingesteld. Slijtage wordt op deze manier verminderd en je favoriete kleding blijft langer mooi. Tevens bespaar je met deze technologie water en energie en dat zie je weer terug op je rekening.

Soft opening-systeem
De deksel met drukknop en zachte deuren van de binnentrommel in het Soft Opening-systeem zorgen ervoor dat het in- en uitladen van je wasgoed makkelijker en veiliger gaat dan ooit.

Een betrouwbare wasmachine
De inverter motor in deze machine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. Deze motor heeft betere prestaties met een minimum aan geluid, maar 79 decibel. De ÖKOInverter motor wordt geleverd met 10 jaar garantie.

AEG L7TBN73E PROSTEAM

  • Energieklasse: C Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Vulgewicht: 7 kilogram
  • Toerental: 1300 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Nee
  • Type wasmachine: Bovenlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG L7TBN73E ProSteam of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Populaire video voor artikel: AEG L7TBN73E ProSteam

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 08:19 uur
Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 14:49 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 14:49 uur
De witgoedspeciaalzaak op internet
Witgoedhuis aanbieding: vandaag 14:49 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen