728x90: Bol Ad

AEG L6fbn9eco Prosense

De beste deal van vandaag

BCC

699,-

Vandaag besteld, morgen in huis!

AEG L6fbn9eco Prosense kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - De AEG L6Fbn9Eco wasmachine heeft 9 kilogram vulgewicht dat maakt de machine geschikt

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

AEG L6fbn9eco Prosense aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 13:34 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 13:42 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 699,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 699,-

Specificaties AEG L6fbn9eco Prosense

Algemeen

EAN code 7332543802142
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) 914 915 514
Release datum 2021
Type stroomvoorziening Netstroom
Taal bedieningspaneel Nederlands, Symbolen

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 60
Gewicht (kilogram) 68,5
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1,8
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links
Vulopening (cm) 49

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) A
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 76

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 9
Aantal programma's 10
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1400
Toerental instelbaar
Droogresultaat B
Restvochtpercentage (% (Procent)) 53,4

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering
Warmwateraansluiting

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
AEG L6fbn9eco Prosense kopen
Actuele prijs: € 699,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de AEG L6fbn9eco Prosense kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG L6fbn9eco Prosense heeft de volgende EAN code 7332543802142. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

De AEG L6fbn9eco Prosense is van het merk AEG en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de AEG wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

AEG L6fbn9eco Prosense - Afbeelding 1AEG L6fbn9eco Prosense - Afbeelding 2AEG L6fbn9eco Prosense - Afbeelding 3AEG L6fbn9eco Prosense - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor AEG L6fbn9eco Prosense van AEG is 914 915 514. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

AEG L6fbn9eco Prosense is sinds 2021 op de markt. In 2021 is AEG L6fbn9eco Prosense van AEG geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De AEG L6fbn9eco Prosense van AEG heeft een gewicht van 68,5. Het gewicht van 68,5 ligt dicht bij het gemiddelde wasmachine gewicht.

Om wasmachines te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de AEG L6fbn9eco Prosense is 1,8 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,8 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

AEG L6fbn9eco Prosense - Afbeelding 5AEG L6fbn9eco Prosense - Afbeelding 6AEG L6fbn9eco Prosense - Afbeelding 7
Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De AEG L6fbn9eco Prosense is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasmachines inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De AEG L6fbn9eco Prosense is een vrijstaand model. Vrijstaande wasmachines zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasmachines in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

De nieuwe AEG energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de AEG L6fbn9eco Prosense heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau AEG L6fbn9eco Prosense

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de AEG L6fbn9eco Prosense gemeten tot maximaal 76 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

AEG L6fbn9eco Prosense - Afbeelding 8AEG L6fbn9eco Prosense - Afbeelding 9AEG L6fbn9eco Prosense - Afbeelding 10
De capaciteit van een AEG wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de L6fbn9eco Prosense is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat AEG wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

10 wasprogramma's op de AEG L6fbn9eco Prosense

De meeste wasmachines hebben tegenwoordig veel verschillende wasprogramma's. De AEG L6fbn9eco Prosense heeft 10 programma's. Meer programma's op je nieuwe AEG wasmachine is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de AEG L6fbn9eco Prosense wasmachine. Bijvoorbeeld: sport je veel? Dan is sport wasprogramma handig. Wil je energie besparen? Dan is een eco stand handig.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren AEG L6fbn9eco Prosense

AEG wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variërend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De AEG L6fbn9eco Prosense wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de AEG droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij AEG wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Veel wasmachines hebben tegenwoordig ook de mogelijkheid om het toerental in te stellen. Dit wil zeggen dat de toeren per wasbeurt op de AEG wasmachine kunt instellen. Bij de AEG L6fbn9eco Prosense kun je het toerental ook instellen. Bij delicaat wasgoed wil je minder hoge toeren, want anders gaat het te veel kreukelen. Handdoeken wil je zo droog mogelijk, dus een zo hoog mogelijk toerental. Super fijn!

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de AEG wasmachine komt. De L6fbn9eco Prosense heeft een droogresultaat van b. Dit resultaat wordt uitgedrukt met de letters A (best) tot en met G (minst). Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

Met een restvochtpercentage van 53,4%, weet je hoeveel vocht er na het centrifugeren nog aanwezig is bij deze AEG wasmachine. Hoe hoger het toerental van de AEG wasmachine, hoe droger het wasgoed wordt. Bij 1400 toeren is er een gemiddeld restvochtpercentage van 50% en bij 1600 toeren is dit gemiddeld 44%. De AEG L6fbn9eco Prosense heeft een restvochtpercentage van 53,4 procent.

De AEG L6fbn9eco Prosense beschikt over startuitstel, waarmee je de AEG wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de AEG wasautomaat niet helemaal vol is. De L6fbn9eco Prosense wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

Deze AEG wasmachine is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt vaak aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je AEG L6fbn9eco Prosense wasmachine te plaatsen.

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De AEG L6fbn9eco Prosense is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze AEG wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - De AEG L6Fbn9Eco wasmachine heeft 9 kilogram vulgewicht dat maakt de machine geschikt voor een gezin van 5 personen of meer. De wasmachine beschikt over een duurzame ÖKOInverter-motor en ProSense. Daarmee is deze machine niet alleen ruim, maar bespaart hij ook energie. De ÖKOInverter-motor is namelijk zeer energiezuinig en duurzaam. De ProSense-technologie weegt het wasgoed in de trommel, waarna het programma hier automatisch op wordt afgestemd. Zo verbruik je nooit meer energie en water dan nodig is. De AEG wasmachine heeft ook een speciale ProTex-trommel. Deze trommel heeft meer gaatjes dan een traditionele trommel en hierdoor worden stoffen minder opgerekt en je kleding beter beschermd. Je hebt keuze uit 10 programma’s, waaronder een extra grondig anti-allergieprogramma en een zorgvuldige behandeling voor wollen kleding. Wanneer je maar een kleine lading wasgoed hebt dan kun je het extra snelle programma gebruiken die in slechts 20 minuten je kleding weer gewassen heeft. Als laatste een handige functie is de startuitstelfunctie. Hiermee kun je vooraf instellen hoe laat een programma mag beginnen.

AEG L6FBN9ECO PROSENSE

  • Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau centrifugeren: 76 Decibel (dB)
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Nee
  • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG L6fbn9eco Prosense of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Populaire video voor artikel: AEG L6fbn9eco Prosense

Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 13:34 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 13:42 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen