728x90: Wehkamp Ad

AEG LF6KIEL ProSense

De beste deal van vandaag

AEG LF6KIEL ProSense

Witgoedhuis

649,-

648,-

Thuiswinkel

Tijdelijke aanbieding - Laagste prijs

AEG LF6KIEL ProSense kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - Kleding is gemaakt om te dragen, maar heeft verzorging nodig...

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door: PostNL
Betaling: iDeal
Prijs beschikbaar vanaf:

AEG LF6KIEL ProSense aanbiedingen

Logo Witgoedhuis
Witgoedhuis aanbieding: vandaag 17:29 uur
€ 648,-
Logo Expert
Expert aanbieding: vandaag 17:29 uur
€ 649,-
Logo EP
EP aanbieding: vandaag 17:29 uur
€ 649,-

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 648,-?

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 648,-

Specificaties AEG LF6KIEL ProSense

Algemeen

EAN code 7332543982585
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) 7332543982585
Release datum 2022

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)59,6
Hoogte (centimeter)84,7
Diepte (centimeter)54,7
Gewicht (kilogram)68,5
Display

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 )A
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) )75

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram )8

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) )1400
Toerental instelbaar

Gebruiksgemak

Startuitstel

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Materiaal kuip Carboran
AEG LF6KIEL ProSense kopen
Actuele prijs: € 648,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasmachine - Kleding is gemaakt om te dragen, maar heeft verzorging nodig om mooi te blijven. Of je nu één kledingstuk of een volledige lading wast, de wasmachines van AEG passen de cyclus aan en verminderen zo slijtage door grondig te wassen met zo min mogelijk tijd, water en energie. Op die manier blijft kleding op zijn mooist.

Verzorgt je kleding & bespaart water en energie.
Met ProSense-technologie wordt iedere lading automatisch gewogen om zo het programma af te stemmen met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en jouw kleding blijft mooi. Tevens bespaart deze technologie water en energie.

Extra bescherming
Alle AEG wasmachines hebben een zachte ProTex-trommel die speciaal is ontworpen om je kleding te verzorgen. Zachte waterstralen tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het. De trommel bechikt over meer gaatjes dan een traditionele trommel waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur zullen behouden.

Betrouwbaar & duurzaam
De inverter motor in deze machine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor functioneert zonder de gebruikelijke koolborstels hierdoor wordem trillingen en slijtage verminderd. Tevens levert deze motor betere prestaties met een minimum aan geluid.

Startuitstel
Met deze functie kun je wassen wanneer het jou uitkomt door de start van een programma in te stellen.

Anti-allergieprogramma
Het anti-allergieprogramma maakt gebruik van stoom voor een krachtige wasbeurt. Dit reinigt je kleding en verwijdert bacteriën.

AEG LF6KIEL PROSENSE

  • Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau centrifugeren: 75 Decibel (dB)
  • Vulgewicht: 8 kilogram
  • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)

AEG LF6KIEL ProSense - Afbeelding 1AEG LF6KIEL ProSense - Afbeelding 2AEG LF6KIEL ProSense - Afbeelding 3AEG LF6KIEL ProSense - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG LF6KIEL ProSense of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Wil je graag de AEG LF6KIEL ProSense kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG LF6KIEL ProSense heeft de volgende EAN code 7332543982585. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Trommelcapaciteit van 8 kilogram

De capaciteit van een AEG wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de LF6KIEL ProSense is 8 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 8 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat AEG wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren AEG LF6KIEL ProSense

AEG LF6KIEL ProSense - Afbeelding 5AEG LF6KIEL ProSense - Afbeelding 6AEG LF6KIEL ProSense - Afbeelding 7
AEG wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variërend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De AEG LF6KIEL ProSense wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de AEG droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij AEG wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Populaire video voor artikel: AEG LF6KIEL ProSense

Logo Witgoedhuis
Witgoedhuis aanbieding: vandaag 17:29 uur
€ 648,-
Logo Expert
Expert aanbieding: vandaag 17:29 uur
€ 649,-
Logo EP
EP aanbieding: vandaag 17:29 uur
€ 649,-

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen