728x90: Wehkamp Ad

AEG wasmachine LR85944

De beste deal van vandaag

Expert

1.029,99

1.029,-

1-2 werkdagen

AEG wasmachine LR85944 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - De AEG LR85944 8000 serie PowerCare Wasmachine is een voorlader met een vulgewicht van

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50,-
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

AEG wasmachine LR85944 aanbiedingen

Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 14:49 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 14:49 uur
Ook voor wassen en drogen
Media Markt aanbieding: vandaag 14:46 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.029,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.029,-

Specificaties AEG wasmachine LR85944

Algemeen

EAN code 7332543842322
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) LR85944
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.7
Hoogte (centimeter) 84.7
Diepte (centimeter) 63.1
Gewicht (kilogram) 76
Kleur Wit
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) A

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 9
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1400
Toerental instelbaar
Droogresultaat B

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering
AEG wasmachine LR85944 kopen
Actuele prijs: € 1.029,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de AEG wasmachine LR85944 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG wasmachine LR85944 heeft de volgende EAN code 7332543842322. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De AEG wasmachine LR85944 is van het merk AEG en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de AEG wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

AEG wasmachine LR85944 - Afbeelding 1AEG wasmachine LR85944 - Afbeelding 2AEG wasmachine LR85944 - Afbeelding 3AEG wasmachine LR85944 - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor AEG wasmachine LR85944 van AEG is lr85944. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

De AEG wasmachine LR85944 heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de AEG wasmachine LR85944 het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De AEG wasmachine LR85944 van AEG heeft een gewicht van 76. Het gewicht van 76 ligt dicht bij het gemiddelde wasmachine gewicht.

Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De AEG wasmachine LR85944 is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasmachines inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De AEG wasmachine LR85944 is een vrijstaand model. Vrijstaande wasmachines zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasmachines in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

De nieuwe AEG energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de AEG wasmachine LR85944 heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een AEG wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de wasmachine LR85944 is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat AEG wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

De AEG wasmachine LR85944 is uitgerust met een stoomfunctie. Als een AEG wasmachine uitgevoerd is met een stoomfunctie dan wordt het wasgoed aan het einde van het wasprogramma kort gestoomd. Hierdoor komt het wasgoed minder gekreukt uit de trommel van de AEG wasmachine LR85944 en hierdoor strijken gaat makkelijker. Daarnaast doodt stoom 99,9% van de bacteriŽn en verwijdert het nare luchtjes. Grootste voordelen van een stoomfunctie zijn dus minder strijkwerk, frisse was en hygiŽnisch.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren AEG wasmachine LR85944

AEG wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variŽrend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De AEG wasmachine LR85944 wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de AEG droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij AEG wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Veel wasmachines hebben tegenwoordig ook de mogelijkheid om het toerental in te stellen. Dit wil zeggen dat de toeren per wasbeurt op de AEG wasmachine kunt instellen. Bij de AEG wasmachine LR85944 kun je het toerental ook instellen. Bij delicaat wasgoed wil je minder hoge toeren, want anders gaat het te veel kreukelen. Handdoeken wil je zo droog mogelijk, dus een zo hoog mogelijk toerental. Super fijn!

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de AEG wasmachine komt. De wasmachine LR85944 heeft een droogresultaat van b. Dit resultaat wordt uitgedrukt met de letters A (best) tot en met G (minst). Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

De AEG wasmachine LR85944 beschikt over startuitstel, waarmee je de AEG wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de AEG wasautomaat niet helemaal vol is. De wasmachine LR85944 wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

Deze AEG wasmachine is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt vaak aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je AEG wasmachine LR85944 wasmachine te plaatsen.

Wasmachine - De AEG LR85944 8000 serie PowerCare Wasmachine is een voorlader met een vulgewicht van maar liefst 9 kg en beschikt ook nog over een stoomfunctie. De 8000 serie PowerCare wasmachine gebruikt een unieke techniek om wasmiddel snel vooraf te mengen, waarna het gelijkmatig over je kleren wordt verdeeld voor een opmerkelijk schoon wasgoed. Het versterkt de kracht van het wasmiddel, zelfs op 30°C wat uitstekende wasresultaten geeft in minder dan een uur. Een kort programma al voldoende om alle vlekken te verwijderen. Met de Steam Refesh functie neutraliseer je geurtjes en verminder je kreuken in jouw kleding in slechts 25 minuten. Wanneer je een extra boost frisheid wilt, is het mogelijk een aromatische stoomgeur toe te voegen. Hierdoor ruikt jouw kleding als net gewassen. Het hygiëneprogramma is een hoogwaardige wascyclus die meer dan 99,99% van alle bacteriën en virussen uit kleding verwijdert. Door op temperaturen hoger dan 60 °C je wasgoed te wassen, kun je ook heel handig allergenen verminderen. Deze wasmachine bespaart energie, tijd en water doordat het energieverbruik en de instellingen van de wasmachine door middel van PreciseWash automatisch worden aangepast op basis van het gewicht van de was.

AEG WASMACHINE LR85944

  • Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Nee

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG wasmachine LR85944 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Populaire video voor artikel: AEG wasmachine LR85944

Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 14:49 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 14:49 uur
Ook voor wassen en drogen
Media Markt aanbieding: vandaag 14:46 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen