728x90: Wehkamp Ad

Miele Triflex HX2 Lotus Wit

De beste deal van vandaag

Bol.com

599,-

529,-

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Miele Triflex HX2 Lotus Wit kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, consumentenbond Beste Getest - Geniet van maximale flexibiliteit met de Miele Triflex HX2. De

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Miele Triflex HX2 Lotus Wit aanbiedingen

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 11:15 uur
Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 13:41 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 13:42 uur
Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 13:34 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 13:42 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 529,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 529,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Miele Triflex HX2 Lotus Wit

Algemeen

EAN code 4002516445586
Merk Miele
Fabrikantcode (sku) 11805990
Release datum 2018
Best Getest

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 26
Hoogte (centimeter) 129,7
Diepte (centimeter) 22
Gewicht (kilogram) 3,63
Materiaal Kunststof
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1,8
Vermogen (watt) 272

Gebruiksmogelijkheden

Geschikt voor vloertype Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt
Mondstuk met LED-verlichting
Geintegreerde kruimeldief
Turbo Power Functie

Algemene eigenschappen

Type stofopvang Zonder zak
Maximaal geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 77
Regelbare zuigkracht
Motorfilter
Uitblaasfilter
Type uitblaasfilter HEPA
Stofbak hygiŽnisch te legen

Accessoires

Combiborstel
Parketborstel
Turboborstel
Mini turboborstel
Kierenzuigmond
Meubelzuigmond
Zachte afstofborstel

Stroomvoorziening

Indicator van batterij-niveau
Maximale accu/batterijduur ( minuten ) 60
Gemiddelde accuduur (minuten) 60
Maximale accu/batterijduur op hoogste stand (uur) (minuten) 14
Wandoplader
Indicator van batterij-niveau
Miele Triflex HX2 Lotus Wit kopen
Actuele prijs: € 529,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Miele Triflex HX2 Lotus Wit kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Miele voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele Triflex HX2 Lotus Wit heeft de volgende EAN code 4002516445586. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen steel stofzuiger en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De Miele Triflex HX2 Lotus Wit is van het merk Miele en is een populair merk binnen de productgroep steel stofzuiger. Het loont om de Miele steel stofzuiger bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Miele Triflex HX2 Lotus Wit - Afbeelding 1Miele Triflex HX2 Lotus Wit - Afbeelding 2Miele Triflex HX2 Lotus Wit - Afbeelding 3Miele Triflex HX2 Lotus Wit - Afbeelding 4
Een steel stofzuiger fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke steel stofzuiger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Miele Triflex HX2 Lotus Wit van Miele is 11805990. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Miele Triflex HX2 Lotus Wit is sinds 2018 op de markt. In 2018 is Miele Triflex HX2 Lotus Wit van Miele geÔntroduceerd op de markt. Een ouder steel stofzuiger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige steel stofzuiger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals steel stofzuiger.

Miele Triflex HX2 Lotus Wit Best Getest

Dit product heeft het predicaat Ja ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel steel stofzuiger en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Miele Triflex HX2 Lotus Wit dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Het is goed om het gewicht van steel stofzuiger te weten. De Miele Triflex HX2 Lotus Wit van Miele heeft een gewicht van 3,63. Het gewicht van 3,63 ligt dicht bij het gemiddelde steel stofzuiger gewicht.

Miele Triflex HX2 Lotus Wit - Afbeelding 5Miele Triflex HX2 Lotus Wit - Afbeelding 6Miele Triflex HX2 Lotus Wit - Afbeelding 7
Om steel stofzuiger te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Miele Triflex HX2 Lotus Wit is 1,8 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,8 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Het stroomverbruik van Miele Triflex HX2 Lotus Wit is 272 watt. Het vermogen van steel stofzuiger wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals steel stofzuiger, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. steel stofzuiger die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

De Miele Triflex HX2 Lotus Wit is geschikt voor de volgende vloertypen: harde vloeren, hoogpolig tapijt, houten vloeren, laagpolig tapijt. Je moet er rekening mee houden dat niet iedere steelstofzuiger geschikt is voor alle vloertypen. Controleer of deze Miele stofzuiger geschikt is voor jouw vloer.

De Miele stofzuiger is uitgevoerd met een geÔntegreerde kruimelzuiger. Een kruimelzuiger of kruimeldief is een kleine stofzuiger die je makkelijk in de hand kunt houden. Ideaal om broodkruimels of ander klein vuil op te zuigen. Deze Miele stofzuiger wordt zo nog veelzijdiger en een echte toevoeging in elk huishouden.

Turbo Power Functie

Miele Triflex HX2 Lotus Wit - Afbeelding 8Miele Triflex HX2 Lotus Wit - Afbeelding 9Miele Triflex HX2 Lotus Wit - Afbeelding 10Miele Triflex HX2 Lotus Wit - Afbeelding 11
De Miele Triflex HX2 Lotus Wit heeft een turbofunctie, waarmee je de zuigkracht kunt verhogen. De turbofunctie op deze Miele stofzuiger is handig wanneer je bijvoorbeeld tapijten in huis hebt of wanneer er huisdieren rondlopen. Het verhogen van de zuigkracht vraagt wel meer van de accu, dus gebruik deze alleen wanneer je hem nodig hebt zodat je langer door kunt stofzuigen.

Stofzuigers zijn te verdelen in twee groepen: met of zonder stofzak. De Miele Triflex HX2 Lotus Wit is een steel stofzuiger uit de categorie: zonder zak. De grootste voordelen van een zakloze stofzuiger zijn: energiezuiger, zuigkracht blijft behouden en je hoeft geen stofzakken te kopen. De grootste voordelen van een stofzuiger met zak zijn: grotere capaciteit, minder geluid en schoner. Deze Miele stofzuiger is zonder zak.

Het maximale geluidsniveau bij het zuigen van de Miele Triflex HX2 Lotus Wit is gemeten tot maximaal 77 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de Miele steel stofzuiger is. Traditionele stofzuigers zijn over het algemeen stiller dan steelstofzuigers.

Bij deze Miele stofzuiger kun je de zuigkracht handmatig aanpassen. Voor harde oppervlakken heb je minder zuigkracht nodig dan voor bijvoorbeeld vloerbedekking. Minder zuigkracht scheelt energie en op die manier gaat je accu langer mee.

Een uitblaasfilter voorkomt dat allerkleinste stofdeeltjes en allergenen van de Miele stofzuiger weer terug in de ruimte worden geblazen. Er zijn verschillende soorten uitblaasfilters en de Miele Triflex HX2 Lotus Wit heeft een hepa uitblaasfilter. Ben je allergisch voor stof, pollen, huisstofmijt of allergenen? Dan is een HEPA filter erg fijn.

Een turboborstel wordt ook meegeleverd bij de Miele Triflex HX2 Lotus Wit. Een turboborstel is een zuigmond met een ronddraaiende borstel die ervoor zorgt dat je makkelijker dierenharen opzuigt en vuil opzuigt van hoogpolig tapijt. Naast dierenharen, is de Miele stofzuiger met turboborstel ook goed geschikt voor ander vuil dat strakker vastzit op deze zachte ondergronden. Deze accessoire maakt je Miele stofzuiger extra krachtig.

Bij de Miele Triflex HX2 Lotus Wit wordt een kierenzuigmond meegeleverd. Hiermee kom je heel makkelijk op moeilijk bereikbare plekken in je huis. Denk aan de ruimte tussen de kast en de muur en bijvoorbeeld tussen de kussens op de bank. Dit zijn plekken waar je met een gewone zuigmond niet bij kunt, omdat deze veel te breed is. Bij bijna iedere nieuwe Miele stofzuiger krijg je een kierenzuigmond meegeleverd.

Maximale accu/batterijduur

De Miele stofzuiger heeft een maximale accuduur van 60 minuten, met een volle accu in de laagste stand. Met een hogere stand zal de accu uiteraard sneller leeg zijn. De maximale accuduur van 60 minuten is in de gunstigste situatie voor deze Miele steelstofzuiger.

De gemiddelde accuduur van de Miele Triflex HX2 Lotus Wit steelstofzuiger is 60 minuten. Bij het gemiddelde is rekening gehouden met verschillende opzetstukken, maar wel op de laagste stand. Met een turbostand zal de accu uiteraard sneller leeg zijn. De gemiddelde accuduur van 60 minuten is de tijd dat je daadwerkelijk de vloer zuigt op de minimale zuigstand.

De Miele Triflex HX2 Lotus Wit kan maximaal 14 minuten functioneren op maximaal vermogen. De hoogste zuigstand bij een Miele steelstofzuiger vraagt veel van de accu. Uiteraard kun je minder lang schoonmaken op de hoogste stand dan op de laagste stand. Houd hier dus rekening mee wanneer je deze inschakelt op de Miele stofzuiger of gebruik deze stand alleen wanneer je vloerkleden of tapijten stofzuigt.

Consumentenbond Beste Getest - Geniet van maximale flexibiliteit met de Miele Triflex HX2. De PowerUnit kun zowel boven- als onderaan plaatsen. Op die manier kun je heel makkelijk onder lage meubels komen en ook grote oppervlakken zuig je zonder moeite. Ook solo kun je de PowerUnit direct gebruiken. Ideaal om bijvoorbeeld de autostoelen of de bank even snel schoon te maken. Het opbouwconcept van de Triflex past zich helemaal aan jouw wensen aan. Hij is perfect voor grote oppervlakken. Plaats de PowerUnit onderaan je Miele stofzuiger. Op die manier zuig je ruimtes met een groot oppervlak heel comfortabel, bijvoorbeeld lange gangen of grote woonkamers. Door het lage gewicht ligt de stofzuiger erg goed in de hand. Voor kleine pauzes tussendoor heeft de steelstofzuiger een parkeerfunctie. Wanneer het stofreservoir van de stofzuiger vol is kun je het reservoir zonder problemen legen door slechts één keer te draaien dankzij het Twist2open systeem. Het reservoir gaat direct open en je kunt het stof in de afvalemmer laten vallen.De Triflex HX2 beschikt over het HEPA Lifetime-filter. Hiermee wordt je woning een allergievriendelijke zone. Zelfs microscopisch kleine deeltjes en allergenen worden voor 99,999% afgevangen en gefilterd. Deze dwarrelen niet meer door de lucht. Personen met een allergie hebben zo minder last van pollen of huisstof.

Highlights

 • Wordt geleverd met extra accu voor een extra lange gebruiksduur.
 • Snel en nauwkeurig alle type vloeren stofzuigen met de intelligente XXL borstel.
 • Het HEPA-filter verwijdert meer dan 99,9% van de deeltjes uit de luchtstroom
 • Het oplaadstation is aan de muur te monteren voor eenvoudig opladen en makkelijk opbergen.
 • Bij de nieuwe HX2 wordt een accessoirehouder bijgeleverd.
 • De Powerunit is verstelbaar voor optimale wendbaarheid.
 • Ook te gebruiken als kruimelzuiger.

MIELE TRIFLEX HX2 LOTUS WIT

 • Best Getest: Ja
 • Geintegreerde kruimeldief: Ja
 • Type stofopvang: Zonder zak
 • Maximaal geluidsniveau: 77 Decibel (dB)
 • Motorfilter: Ja
 • Type uitblaasfilter: HEPA
 • Maximale accu/batterijduur: 60 minuten

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele Triflex HX2 Lotus Wit of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze steel stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je steel stofzuiger of staat jouw steel stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze steel stofzuiger keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Miele Triflex HX2 Lotus Wit

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 11:15 uur
Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 13:41 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 13:42 uur
Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 13:34 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 13:42 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen