728x90: Wehkamp Ad

Dyson V10 ABSOLUTE SV27

De beste deal van vandaag

Coolblue

499,-

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Dyson V10 ABSOLUTE SV27 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Dyson Cyclone V10 Absolute is een handige, snoerloze steelstofzuiger die speciaal gemaakt is voor

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Dyson V10 ABSOLUTE SV27 aanbiedingen

Toonaangevend in witgoed
de Bijenkorf aanbieding: vandaag 12:23 uur
Voor schone lucht en ondergronden
Dyson Shop aanbieding: vandaag 12:19 uur
Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 12:17 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 12:18 uur
Ook voor wassen en drogen
Media Markt aanbieding: vandaag 12:17 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 499,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 499,-

Specificaties Dyson V10 ABSOLUTE SV27

Algemeen

EAN code 5025155069295
Merk Dyson
Fabrikantcode (sku) V10 ABSOLUTE SV27
Release datum 2022

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 25
Hoogte (centimeter) 124.9
Diepte (centimeter) 25.6
Gewicht (kilogram) 2.68
Materiaal Kunststof, Metaal
Kleur Koper, Nickel

Gebruiksmogelijkheden

Geschikt voor vloertype Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt
Mondstuk met LED-verlichting
Geintegreerde kruimeldief
Turbo Power Functie

Algemene eigenschappen

Type stofopvang Zonder zak
Maximaal geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 87
Regelbare zuigkracht
Motorfilter
Uitblaasfilter
Type uitblaasfilter Anti allergie filter
Stofbak hygiŽnisch te legen

Accessoires

Combiborstel
Parketborstel
Turboborstel
Mini turboborstel
Kierenzuigmond
Meubelzuigmond
Zachte afstofborstel

Stroomvoorziening

Indicator van batterij-niveau
Maximale accu/batterijduur ( minuten ) 60
Maximale accu/batterijduur op hoogste stand (uur) (minuten) 5
Wandoplader
Indicator van batterij-niveau
Dyson V10 ABSOLUTE SV27 kopen
Actuele prijs: € 499,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Dyson V10 ABSOLUTE SV27 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Dyson voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Dyson V10 ABSOLUTE SV27 heeft de volgende EAN code 5025155069295. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen stofzuiger en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De Dyson V10 ABSOLUTE SV27 is van het merk Dyson en is een populair merk binnen de productgroep stofzuiger. Het loont om de Dyson stofzuiger bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Dyson V10 ABSOLUTE SV27 - Afbeelding 1Dyson V10 ABSOLUTE SV27 - Afbeelding 2Dyson V10 ABSOLUTE SV27 - Afbeelding 3Dyson V10 ABSOLUTE SV27 - Afbeelding 4
Een stofzuiger fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke stofzuiger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Dyson V10 ABSOLUTE SV27 van Dyson is v10 absolute sv27. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Dyson V10 ABSOLUTE SV27 is sinds 2022 op de markt. In 2022 is Dyson V10 ABSOLUTE SV27 van Dyson geÔntroduceerd op de markt. Een ouder stofzuiger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige stofzuiger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2022 zegt dus niet zoveel over producten, zoals stofzuiger.

Het is goed om het gewicht van stofzuiger te weten. De Dyson V10 ABSOLUTE SV27 van Dyson heeft een gewicht van 2.68. Het gewicht van 2.68 ligt dicht bij het gemiddelde stofzuiger gewicht.

De Dyson V10 ABSOLUTE SV27 is geschikt voor de volgende vloertypen: harde vloeren, hoogpolig tapijt, houten vloeren, laagpolig tapijt. Je moet er rekening mee houden dat niet iedere steelstofzuiger geschikt is voor alle vloertypen. Controleer of deze Dyson stofzuiger geschikt is voor jouw vloer.

Dyson V10 ABSOLUTE SV27 - Afbeelding 5Dyson V10 ABSOLUTE SV27 - Afbeelding 6Dyson V10 ABSOLUTE SV27 - Afbeelding 7
De Dyson stofzuiger is uitgevoerd met een geÔntegreerde kruimelzuiger. Een kruimelzuiger of kruimeldief is een kleine stofzuiger die je makkelijk in de hand kunt houden. Ideaal om broodkruimels of ander klein vuil op te zuigen. Deze Dyson stofzuiger wordt zo nog veelzijdiger en een echte toevoeging in elk huishouden.

Turbo Power Functie

De Dyson V10 ABSOLUTE SV27 heeft een turbofunctie, waarmee je de zuigkracht kunt verhogen. De turbofunctie op deze Dyson stofzuiger is handig wanneer je bijvoorbeeld tapijten in huis hebt of wanneer er huisdieren rondlopen. Het verhogen van de zuigkracht vraagt wel meer van de accu, dus gebruik deze alleen wanneer je hem nodig hebt zodat je langer door kunt stofzuigen.

Stofzuigers zijn te verdelen in twee groepen: met of zonder stofzak. De Dyson V10 ABSOLUTE SV27 is een stofzuiger uit de categorie: zonder zak. De grootste voordelen van een zakloze stofzuiger zijn: energiezuiger, zuigkracht blijft behouden en je hoeft geen stofzakken te kopen. De grootste voordelen van een stofzuiger met zak zijn: grotere capaciteit, minder geluid en schoner. Deze Dyson stofzuiger is zonder zak.

Het maximale geluidsniveau bij het zuigen van de Dyson V10 ABSOLUTE SV27 is gemeten tot maximaal 87 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de Dyson stofzuiger is. Traditionele stofzuigers zijn over het algemeen stiller dan steelstofzuigers.

Bij deze Dyson stofzuiger kun je de zuigkracht handmatig aanpassen. Voor harde oppervlakken heb je minder zuigkracht nodig dan voor bijvoorbeeld vloerbedekking. Minder zuigkracht scheelt energie en op die manier gaat je accu langer mee.

Een uitblaasfilter voorkomt dat allerkleinste stofdeeltjes en allergenen van de Dyson stofzuiger weer terug in de ruimte worden geblazen. Er zijn verschillende soorten uitblaasfilters en de Dyson V10 ABSOLUTE SV27 heeft een anti allergie filter uitblaasfilter. Ben je allergisch voor stof, pollen, huisstofmijt of allergenen? Dan is een HEPA filter erg fijn.

Een turboborstel wordt ook meegeleverd bij de Dyson V10 ABSOLUTE SV27. Een turboborstel is een zuigmond met een ronddraaiende borstel die ervoor zorgt dat je makkelijker dierenharen opzuigt en vuil opzuigt van hoogpolig tapijt. Naast dierenharen, is de Dyson stofzuiger met turboborstel ook goed geschikt voor ander vuil dat strakker vastzit op deze zachte ondergronden. Deze accessoire maakt je Dyson stofzuiger extra krachtig.

Bij de Dyson V10 ABSOLUTE SV27 wordt een kierenzuigmond meegeleverd. Hiermee kom je heel makkelijk op moeilijk bereikbare plekken in je huis. Denk aan de ruimte tussen de kast en de muur en bijvoorbeeld tussen de kussens op de bank. Dit zijn plekken waar je met een gewone zuigmond niet bij kunt, omdat deze veel te breed is. Bij bijna iedere nieuwe Dyson stofzuiger krijg je een kierenzuigmond meegeleverd.

Maximale accu/batterijduur

De Dyson stofzuiger heeft een maximale accuduur van 60 minuten, met een volle accu in de laagste stand. Met een hogere stand zal de accu uiteraard sneller leeg zijn. De maximale accuduur van 60 minuten is in de gunstigste situatie voor deze Dyson steelstofzuiger.

De Dyson V10 ABSOLUTE SV27 kan maximaal 5 minuten functioneren op maximaal vermogen. De hoogste zuigstand bij een Dyson steelstofzuiger vraagt veel van de accu. Uiteraard kun je minder lang schoonmaken op de hoogste stand dan op de laagste stand. Houd hier dus rekening mee wanneer je deze inschakelt op de Dyson stofzuiger of gebruik deze stand alleen wanneer je vloerkleden of tapijten stofzuigt.

De Dyson Cyclone V10 Absolute is een handige, snoerloze steelstofzuiger die speciaal gemaakt is voor het verwijderen van huisdierharen en allergenen. Dit maakt hem zeer geschikt voor woningen van echte dierenliefhebbers.

Genoeg kracht voor in je hele huis
De Dyson Cyclone V10 Absolute bijbehorende accessoires zijn zo ontworpen dat jij op plekken in je huis kunt schoonmaken die normaal lastig te bereiken zijn. De digitale motor wordt aangedreven door een Lithium-ion accu die tot 60 minuten lang constante zuigkracht en complete reiniging levert. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over een stopcontact in de buurt. De motor beschikt over maar liefst 14 cyclonen, die ervoor zorgen dat er genoeg kracht wordt geleverd om de meest microscopische bacteriën en pollen het stofreservoir in te zuigen. Zo hou jij elke kamer schoon en hygiënisch. De batterij is weer volledig opgeladen in 3,5 uur.

Veelzijdige functies voor elke soort vloer
Directe, krachtige zuigkracht op alle soorten tapijten en harde vloeren. De stroom trekt koele lucht naar binnen om de temperatuur te verlagen, zodat de motor kan draaien op een snelheid van wel 125.000 toeren per minuut en zo een hogere zuigkracht genereert. De vloerzuigmond van de steelstofzuiger heeft een compacte borstel die met hoge snelheid ronddraait om zowel fijn stof als grotere stukken vuil weg te halen. Je kunt de steelstofzuiger zonder moeite om bouwen tot kruimelzuiger en andersom, door de steel los of vast te maken. Je bepaalt zelf hoeveel vermogen je gebruikt tijdens het stofzuigen. De V10 beschikt over 3 verschillende zuigstanden, waarmee je zonder problemen en flexibel elke taak uitvoert op elk soort vloer. Gebruik bijvoorbeeld de boost-stand om intensiever schoon te maken.

Stil en efficiënt stofzuigen
De Dyson heeft een vermogen van 525 Watt. De steelstofzuiger is zo ontworpen dat het trillingen absorbeert en het geluid dempt, dit maakt het een stillere steelstofzuiger. Het ingebouwde stofreservoir is dankzij het handige mechanisme in een handomdraai te legen, hierdoor hoef jij het vuil niet aan te raken. Daarnaast stoot dankzij geavanceerde filtertechnologie schonere lucht uit en wordt het binnenfilter schoongemaakt door de rubberen rand. Het leegsysteem van de V10 zorgt voor een hygiënische verwijdering van het stof en vuil en jij bent ervan verzekerd dat de zuigkracht van de V10 constant blijft.

Hulpstukken voor elke taak
De V10 Absolute wordt geleverd met adapter, combinatie- accessoire, gemotoriseerde miniborstel, accessoire voor moeilijk bereikbare plekken, en een kierenzuiger. Maar ook met een handige bevestiging voor aan de wand. Met deze accessoire bevestig je de steelstofzuiger veilig aan de muur voor het opbergen en opladen. In een mum van tijd is hij weer gereed voor de volgende schoonmaakbeurt.

DYSON V10 ABSOLUTE SV27

  • Geintegreerde kruimeldief: Ja
  • Type stofopvang: Zonder zak
  • Maximaal geluidsniveau: 87 Decibel (dB)
  • Motorfilter: Ja
  • Type uitblaasfilter: Anti allergie filter
  • Maximale accu/batterijduur: 60 minuten

Kom je er niet uit bij het kopen van de Dyson V10 ABSOLUTE SV27 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je stofzuiger of staat jouw stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stofzuiger keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Dyson V10 ABSOLUTE SV27

Toonaangevend in witgoed
de Bijenkorf aanbieding: vandaag 12:23 uur
Voor schone lucht en ondergronden
Dyson Shop aanbieding: vandaag 12:19 uur
Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 12:17 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 12:18 uur
Ook voor wassen en drogen
Media Markt aanbieding: vandaag 12:17 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen