728x90: Bol Ad

Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood

De beste deal van vandaag

Art & Craft

479,99

289,-

Op voorraad

Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, met SpeedPro Max haal je de snelste manier van snoerloos schoonmaken in huis. Je kunt in

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50,-
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Prijs beschikbaar vanaf:

Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood aanbiedingen

Kom je ook shoppen?
Art & Craft aanbieding: vandaag 12:19 uur
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 11:15 uur
Consumentenelektronica
CoolSound aanbieding: vandaag 12:19 uur
Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 13:34 uur
Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 12:18 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 12:18 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 12:18 uur
Ontdek en proef
Philips Shop aanbieding: vandaag 12:19 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 289,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 289,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood

Algemeen

EAN code 8710103918950
Merk Philips
Fabrikantcode (sku) XC7043/01
Release datum 2019

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 26
Hoogte (centimeter) 117
Diepte (centimeter) 22
Gewicht (kilogram) 2,7
Materiaal Kunststof
Kleur Rood, Zilver, Zwart
Lengte stroomkabel (meter) 1

Gebruiksmogelijkheden

Geschikt voor vloertype Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt
Mondstuk met LED-verlichting
Geintegreerde kruimeldief
Turbo Power Functie

Algemene eigenschappen

Type stofopvang Zonder zak
Maximaal geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 84
Regelbare zuigkracht
Motorfilter
Uitblaasfilter
Type uitblaasfilter Microfilter
Stofbak hygiŽnisch te legen

Accessoires

Combiborstel
Parketborstel
Turboborstel
Mini turboborstel
Kierenzuigmond
Meubelzuigmond
Zachte afstofborstel

Stroomvoorziening

Indicator van batterij-niveau
Maximale accu/batterijduur ( minuten ) 65
Gemiddelde accuduur (minuten) 65
Maximale accu/batterijduur op hoogste stand (uur) (minuten) 21
Wandoplader
Indicator van batterij-niveau
Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood kopen
Actuele prijs: € 289,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Philips voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood heeft de volgende EAN code 8710103918950. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen steel stofzuiger en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood is van het merk Philips en is een populair merk binnen de productgroep steel stofzuiger. Het loont om de Philips steel stofzuiger bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood - Afbeelding 1Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood - Afbeelding 2Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood - Afbeelding 3Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood - Afbeelding 4
Een steel stofzuiger fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke steel stofzuiger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood van Philips is xc7043/01. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood van Philips geÔntroduceerd op de markt. Een ouder steel stofzuiger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige steel stofzuiger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals steel stofzuiger.

Het is goed om het gewicht van steel stofzuiger te weten. De Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood van Philips heeft een gewicht van 2,7. Het gewicht van 2,7 ligt dicht bij het gemiddelde steel stofzuiger gewicht.

Om steel stofzuiger te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood is 1 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood - Afbeelding 5Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood - Afbeelding 6Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood - Afbeelding 7
De Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood is geschikt voor de volgende vloertypen: harde vloeren, hoogpolig tapijt, houten vloeren, laagpolig tapijt. Je moet er rekening mee houden dat niet iedere steelstofzuiger geschikt is voor alle vloertypen. Controleer of deze Philips stofzuiger geschikt is voor jouw vloer.

De Philips stofzuiger is uitgevoerd met een geÔntegreerde kruimelzuiger. Een kruimelzuiger of kruimeldief is een kleine stofzuiger die je makkelijk in de hand kunt houden. Ideaal om broodkruimels of ander klein vuil op te zuigen. Deze Philips stofzuiger wordt zo nog veelzijdiger en een echte toevoeging in elk huishouden.

Turbo Power Functie

De Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood heeft een turbofunctie, waarmee je de zuigkracht kunt verhogen. De turbofunctie op deze Philips stofzuiger is handig wanneer je bijvoorbeeld tapijten in huis hebt of wanneer er huisdieren rondlopen. Het verhogen van de zuigkracht vraagt wel meer van de accu, dus gebruik deze alleen wanneer je hem nodig hebt zodat je langer door kunt stofzuigen.

Stofzuigers zijn te verdelen in twee groepen: met of zonder stofzak. De Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood is een steel stofzuiger uit de categorie: zonder zak. De grootste voordelen van een zakloze stofzuiger zijn: energiezuiger, zuigkracht blijft behouden en je hoeft geen stofzakken te kopen. De grootste voordelen van een stofzuiger met zak zijn: grotere capaciteit, minder geluid en schoner. Deze Philips stofzuiger is zonder zak.

Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood - Afbeelding 8Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood - Afbeelding 9Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood - Afbeelding 10Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood - Afbeelding 11
Het maximale geluidsniveau bij het zuigen van de Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood is gemeten tot maximaal 84 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de Philips steel stofzuiger is. Traditionele stofzuigers zijn over het algemeen stiller dan steelstofzuigers.

Bij deze Philips stofzuiger kun je de zuigkracht handmatig aanpassen. Voor harde oppervlakken heb je minder zuigkracht nodig dan voor bijvoorbeeld vloerbedekking. Minder zuigkracht scheelt energie en op die manier gaat je accu langer mee.

Een uitblaasfilter voorkomt dat allerkleinste stofdeeltjes en allergenen van de Philips stofzuiger weer terug in de ruimte worden geblazen. Er zijn verschillende soorten uitblaasfilters en de Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood heeft een microfilter uitblaasfilter. Ben je allergisch voor stof, pollen, huisstofmijt of allergenen? Dan is een HEPA filter erg fijn.

Bij de Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood wordt een kierenzuigmond meegeleverd. Hiermee kom je heel makkelijk op moeilijk bereikbare plekken in je huis. Denk aan de ruimte tussen de kast en de muur en bijvoorbeeld tussen de kussens op de bank. Dit zijn plekken waar je met een gewone zuigmond niet bij kunt, omdat deze veel te breed is. Bij bijna iedere nieuwe Philips stofzuiger krijg je een kierenzuigmond meegeleverd.

Maximale accu/batterijduur

Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood - Afbeelding 12Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood - Afbeelding 13Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood - Afbeelding 14Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood - Afbeelding 15
De Philips stofzuiger heeft een maximale accuduur van 65 minuten, met een volle accu in de laagste stand. Met een hogere stand zal de accu uiteraard sneller leeg zijn. De maximale accuduur van 65 minuten is in de gunstigste situatie voor deze Philips steelstofzuiger.

De gemiddelde accuduur van de Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood steelstofzuiger is 65 minuten. Bij het gemiddelde is rekening gehouden met verschillende opzetstukken, maar wel op de laagste stand. Met een turbostand zal de accu uiteraard sneller leeg zijn. De gemiddelde accuduur van 65 minuten is de tijd dat je daadwerkelijk de vloer zuigt op de minimale zuigstand.

De Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood kan maximaal 21 minuten functioneren op maximaal vermogen. De hoogste zuigstand bij een Philips steelstofzuiger vraagt veel van de accu. Uiteraard kun je minder lang schoonmaken op de hoogste stand dan op de laagste stand. Houd hier dus rekening mee wanneer je deze inschakelt op de Philips stofzuiger of gebruik deze stand alleen wanneer je vloerkleden of tapijten stofzuigt.

Met SpeedPro Max haal je de snelste manier van snoerloos schoonmaken in huis. Je kunt in één keer je hele huis stofzuigen door de lange accuduur van 65 minuten. Met iedere beweging neemt het 360 graden mondstuk stof en vuil op, zelfs achterwaarts en in hoeken. Dit unieke mondstuk is geschikt voor alle typen vloeren, wisselen is niet meer nodig. Je kunt de kleine gemotoriseerde turboborstel gebruiken voor moeilijk te reinigen oppervlakken en de geïntegreerde borstel op de steel voor nauwe kieren.

Highlights

 • 360 graden mondstuk verzamelt stof en vuil van alle kanten
 • Unieke 360 graden mondstuk
 • De PowerBlade motor
 • Tot wel 65 minuten gebruikstijd
 • Slim digitaal display geeft snelheid en accugebruik aan
 • LED verlichting maakt verborgen stof en vuil zichtbaar
 • Geïntegreerde kruimelzuiger, spleetmondstuk en borstel op de steel

PHILIPS SPEEDPRO MAX XC7043/01 ROOD

 • Geintegreerde kruimeldief: Ja
 • Type stofopvang: Zonder zak
 • Maximaal geluidsniveau: 84 Decibel (dB)
 • Motorfilter: Ja
 • Type uitblaasfilter: Microfilter
 • Maximale accu/batterijduur: 65 minuten

Kom je er niet uit bij het kopen van de Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze steel stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je steel stofzuiger of staat jouw steel stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze steel stofzuiger keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Philips SpeedPro Max XC7043/01 Rood

Kom je ook shoppen?
Art & Craft aanbieding: vandaag 12:19 uur
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 11:15 uur
Consumentenelektronica
CoolSound aanbieding: vandaag 12:19 uur
Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 13:34 uur
Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 12:18 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 12:18 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 12:18 uur
Ontdek en proef
Philips Shop aanbieding: vandaag 12:19 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen