728x90: Bol Ad

Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw

De beste deal van vandaag

EP

174,99

149,-

3 dagen

Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, james is een eenvoudige stofzuiger van het merk Numatic. Gewoon functioneel en

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 17:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw aanbiedingen

Consumentenelektronica
CoolSound aanbieding: vandaag 13:42 uur
Eigentijds witgoed webwarenhuis
fonQ aanbieding: vandaag 13:42 uur
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 08:19 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 13:42 uur
Kom je ook shoppen?
Art & Craft aanbieding: vandaag 13:42 uur
Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 13:41 uur
Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 13:34 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 149,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 149,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw

Algemeen

EAN code 5028965789377
Merk Numatic
Fabrikantcode (sku) 909821

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 34
Hoogte (centimeter) 41
Diepte (centimeter) 34
Gewicht (kilogram) 6
Materiaal Kunststof
Kleur Blauw
Lengte stroomkabel (meter) 10
Vermogen (watt) 620

Algemeen

Type stofopvang Met zak
Geschikt voor vloertype Harde vloeren, Laagpolig tapijt
Maximaal geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 72
Regelbare zuigkracht
Capaciteit opvangzak ( Liter ) 8
Telescopische steel
Bediening via handgreep

Filters

Hepa-filter
Uitblaasfilter
Motorfilter
Type uitblaasfilter EPA

Fysieke kenmerken

Diameter stofzuigerbuis (mm) 32
Zwenkwielen
Materiaal stofzuigerslang Kunststof
Materiaal wielen Rubber
Actieradius ( meter ) 13,2

Accessoires

Kierenzuigmond
Turboborstel
Meubelzuigmond
Parketborstel
Combiborstel
Mini turboborstel
Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw kopen
Actuele prijs: € 149,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Numatic voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw heeft de volgende EAN code 5028965789377. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen stofzuiger en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw is van het merk Numatic en is een populair merk binnen de productgroep stofzuiger. Het loont om de Numatic stofzuiger bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw - Afbeelding 1Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw - Afbeelding 2Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw - Afbeelding 3Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw - Afbeelding 4
Een stofzuiger fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke stofzuiger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw van Numatic is 909821. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Het is goed om het gewicht van stofzuiger te weten. De Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw van Numatic heeft een gewicht van 6. Het gewicht van 6 ligt dicht bij het gemiddelde stofzuiger gewicht.

Om stofzuiger te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw is 10 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 10 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Het stroomverbruik van Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw is 620 watt. Het vermogen van stofzuiger wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals stofzuiger, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. stofzuiger die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Met of zonder zak?

Stofzuigers zijn te verdelen in twee groepen: met of zonder stofzak. De Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw is een stofzuiger uit de categorie: met zak. De grootste voordelen van een zakloze stofzuiger zijn: energiezuiger, zuigkracht blijft behouden en je hoeft geen stofzakken te kopen. De grootste voordelen van een stofzuiger met zak zijn: grotere capaciteit, minder geluid en schoner. Deze Numatic stofzuiger heeft met zak.

De Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw is geschikt voor de volgende vloertypen: harde vloeren, laagpolig tapijt. Je moet er rekening mee houden dat niet iedere steelstofzuiger geschikt is voor alle vloertypen. Controleer of deze Numatic stofzuiger geschikt is voor jouw vloer.

Het maximale geluidsniveau bij het zuigen van de Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw is gemeten tot maximaal 72 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de Numatic stofzuiger is. Traditionele stofzuigers zijn over het algemeen stiller dan steelstofzuigers.

Op de Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw kun je de zuigkracht handmatig aanpassen. Hiermee pas je de zuigkracht aan de ondergrond aan. Voor harde vloeren heb je minder zuigkracht nodig dan voor bijvoorbeeld tapijt. Ook kan het van pas komen om de zuigkracht te verlagen zodat de Numatic stofzuiger geen vacuüm trekt.

De capaciteit van de stofzuigerzak wordt aangegeven in liters. De Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw heeft een capaciteit van 8 liter. Gemiddeld is de capaciteit van de stofzak 3,5 liter. Hoe groter de capaciteit van de stofzak, hoe minder vaak de stofzuigerzak van je Numatic stofzuiger te vervangen hoeft te worden.

Een uitblaasfilter voorkomt dat allerkleinste stofdeeltjes en allergenen van de Numatic stofzuiger weer terug in de ruimte worden geblazen. Er zijn verschillende soorten uitblaasfilters en de Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw heeft een epa uitblaasfilter. Ben je allergisch voor stof, pollen, huisstofmijt of allergenen? Dan is een HEPA filter erg fijn.

De Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw heeft een actieradius van 13,2 meter. Met de actieradius wordt het bereik bedoeld van de Numatic stofzuiger. Simpel gezegd hoe ver kun je gaan met de James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw, met de stekker in het stopcontact. Met een verlengsnoer kun je het bereik van 13,2 meter eenvoudig verlengen.

Bij de Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw wordt een kierenzuigmond meegeleverd. Hiermee kom je heel makkelijk op moeilijk bereikbare plekken in je huis. Denk aan de ruimte tussen de kast en de muur en bijvoorbeeld tussen de kussens op de bank. Dit zijn plekken waar je met een gewone zuigmond niet bij kunt, omdat deze veel te breed is. Bij bijna iedere nieuwe Numatic stofzuiger krijg je een kierenzuigmond meegeleverd.

James is een eenvoudige stofzuiger van het merk Numatic. Gewoon functioneel en klaar voor het zware werk, net als Henry. De James JVP187 is gemaakt van lichtgewicht aluminium en heeft een handige opbergruimte voor accessoires. Deze stofzuiger is voorzien van een krachtige 620 Watt-motor en een tank van 8 liter. Bovenop is ruimte om het stofzuigersnoer op te bergen. De Numatic NVM-1CH stofzakken zijn geschikt voor deze vrolijke James. De James JVP187 is extra stil en energiezuinig.

NUMATIC JAMES ECO JVH-187 STOFZUIGER BLAUW

  • Type stofopvang: Met zak
  • Maximaal geluidsniveau: 72 Decibel (dB)
  • Capaciteit opvangzak: 8 Liter
  • Hepa-filter: Ja
  • Uitblaasfilter: Ja
  • Motorfilter: Nee
  • Type uitblaasfilter: EPA
  • Actieradius: 13,2 meter

Kom je er niet uit bij het kopen van de Numatic James Eco JVH-187 Stofzuiger Blauw of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je stofzuiger of staat jouw stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stofzuiger keuzehulp.

Consumentenelektronica
CoolSound aanbieding: vandaag 13:42 uur
Eigentijds witgoed webwarenhuis
fonQ aanbieding: vandaag 13:42 uur
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 08:19 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 13:42 uur
Kom je ook shoppen?
Art & Craft aanbieding: vandaag 13:42 uur
Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 13:41 uur
Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 13:34 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen