728x90: Wehkamp Ad

Samsung Jet Bot AI+

De beste deal van vandaag

Bol.com

1.209,-

1.049,-

Uiterlijk 13 februari in huis

Samsung Jet Bot AI+ kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, deze Samsung robotstofzuiger is voorzien van AI technologie met objectherkenning, waardoor hij

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Samsung Jet Bot AI+ aanbiedingen

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 08:19 uur
Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 13:41 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 13:42 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 13:42 uur
Technisch voorop
Samsung Shop aanbieding: vandaag 13:42 uur
Ook voor wassen en drogen
Media Markt aanbieding: vandaag 13:34 uur
Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 13:34 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.049,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.049,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Samsung Jet Bot AI+

Algemeen

EAN code 8806092260085
Merk Samsung
Fabrikantcode (sku) VR50T95735W/WA
Release datum 2021
Top Product
Type stroomvoorziening Accu / batterij

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 30.5
Hoogte (centimeter) 13.65
Diepte (centimeter) 32
Gewicht (kilogram) 4,4
Materiaal Kunststof, Metaal
Kleur Wit
Vorm Rond
Display
Smartphone app

Schoonmaakresultaat

Wijze van stofopname Via zuigmond en onderhoudsvrije middenborstels
Geschikt voor laagpolig tapijt
Geschikt voor hoog polig tapijt
Geschikt voor donkere vloeren
Geschikt voor drempels
Maximale hoogte drempel (centimeter) 1,5
Tegen dierenharen
Dweilfunctie Geen dweilfunctie
Vuildetectie
Vuildetectie methode Echo
Maximale zuigoppervlakte per acculading (vierkante meter) 218
Anti-vastloop functie

Kenmerken

Volume opvang ( liter ) 0,2
Compatibel met smartphone / apps
Gebruik zonder wifi netwerk
Smart home platform Samsung SmartThings
Borstels
Instelbaar tijdschema Programmeerbaar tijdschema, Programmeerbaar tijdschema via app, Startuitstel
Maximaal geluidsniveau (dB) 74
Turbo Power Functie
Uitblaasfilter
Hepa-filter
Ingebouwde camera
Livetracking
Loopt niet vast op kabels
Tegen allergieën

Navigatie

Schoonmaakroute Systematisch
Automatische update navigatiekaart
Gebiedsafbakening
Afgrondsensoren
Navigatiemethode Zelflerend
Type gebiedsafbakening Applicatie
Touch sensoren
Afstandsensoren
Op afstand bestuurbaar Bestuurbaar op afstand met mobiel

Accessoires

Extra zijborstel
Extra filter
Borstel reiniger
Accessoires meegeleverd
Aantal meegeleverde accessoires 1

Fysieke eigenschappen

Oplaadtijd accu ( uur ) 3,5 uren
Accu/batterijspanning (volt) 230
Accu/batterij technologie Lithium-ion
Terugkeer naar laadstation Automatisch
Samsung Jet Bot AI+ kopen
Actuele prijs: € 1.049,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Samsung Jet Bot AI+ kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Samsung voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Samsung Jet Bot AI+ heeft de volgende EAN code 8806092260085. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen robot stofzuiger en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Samsung Jet Bot AI+ is van het merk Samsung en is een populair merk binnen de productgroep robot stofzuiger. Het loont om de Samsung robot stofzuiger bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Samsung Jet Bot AI+ - Afbeelding 1Samsung Jet Bot AI+ - Afbeelding 2Samsung Jet Bot AI+ - Afbeelding 3Samsung Jet Bot AI+ - Afbeelding 4
Een robot stofzuiger fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke robot stofzuiger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Samsung Jet Bot AI+ van Samsung is vr50t95735w/wa. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Samsung Jet Bot AI+ is sinds 2021 op de markt. In 2021 is Samsung Jet Bot AI+ van Samsung geïntroduceerd op de markt. Een ouder robot stofzuiger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige robot stofzuiger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals robot stofzuiger.

De Samsung Jet Bot AI+ heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Samsung Jet Bot AI+ het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van robot stofzuiger te weten. De Samsung Jet Bot AI+ van Samsung heeft een gewicht van 4,4. Het gewicht van 4,4 ligt dicht bij het gemiddelde robot stofzuiger gewicht.

Samsung Jet Bot AI+ - Afbeelding 5Samsung Jet Bot AI+ - Afbeelding 6Samsung Jet Bot AI+ - Afbeelding 7
Bij robot stofzuiger is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Samsung Jet Bot AI+ is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Tegenwoordig zijn steeds meer apparaten op het internet aangesloten, en zo ook de Samsung Jet Bot AI+. Het is erg handig als je via een app op de hoogte wordt gehouden of je Samsung klaar is, Met de Internet of Things (IoT) functie op de Samsung Jet Bot AI+ kun je goed de toekomst aan.

De plaatsing van de borstels is belangrijk. Iedere Samsung robotstofzuiger beschikt natuurlijk over een zuigmond die stof, dierenhaar en kruimels opzuigt. Daarnaast zal een goede Samsung stofzuiger meestal ook over borstels beschikken die het vuil opnemen. Een betere Samsung robotstofzuiger beschikt over zijborstels, middenborstels of allebei. De zijborstels pakken stof en vuil mee wat tegen de plinten of in de hoeken zit. De middenborstel zit in de zuigmond en zorgt ervoor dat vuil beter van grove ondergronden komt. De Samsung Jet Bot AI+ neemt stof op via zuigmond en onderhoudsvrije middenborstels.

Huisdiervriendelijk

Heb jij huisdieren? Dan is deze Samsung Jet Bot AI+ een goede keuze. De robotstofzuiger ruimt deze haren zonder problemen op. Deze Samsung stofzuiger beschikt over ronddraaiende middenborstels. Deze pakken de haren beter op van de grond dan een zuigmond zonder borstels. Daarnaast zorgen deze er ook voor dat de zuigmond niet verstopt raakt.

Samsung Jet Bot AI+ - Afbeelding 8Samsung Jet Bot AI+ - Afbeelding 9Samsung Jet Bot AI+ - Afbeelding 10Samsung Jet Bot AI+ - Afbeelding 11
Deze Samsung stofzuigrobot biedt een complete schoonmaakoplossing. Hij beschikt namelijk over een dweilfunctie. Sommige Samsung stofzuigers hebben een droge microvezeldoek die de robot achter zich aan over de vloer haalt. In andere gevallen is deze doek dikker en kun je hem nat maken met sop. De meest uitgebreide dweilfunctie voor Samsung robotstofzuigers bestaat uit een apart waterreservoir die de doek constant opnieuw vochtig maakt met schoon water en sop.

Samsung robotstofzuigers met anti-vastloop systeem zijn ontzettend handig. Heb je kabels op de grond liggen, bijvoorbeeld van een lamp, een computer of van speakers, dan kan een robotstofzuiger daar op vastlopen. Met een anti-vastloop systeem kan de Jet Bot AI+ zichzelf weer uit de kabel bevrijden. Het systeem herkent wanneer hij vast is gelopen en rijdt dan achteruit terug totdat hij niet meer vast zit.

Het stofreservoir van Samsung robotstofzuigers is over het algemeen klein. Hier is helaas niets aan te doen. Het is aan te raden om deze na elke stofzuigbeurt te legen. Heb je huisdieren, dan raden we een Samsung robotstofzuiger aan met een stofreservoir van meer dan 0,5 liter. Deze Samsung Jet Bot AI+ heeft een stofopvang van 0,2 liter. Hoe groter het opvangreservoir, hoe minder vaak je deze hoeft te legen.

Smart

Houd jij van de laatste technologische snufjes? Met deze Samsung stofzuiger stel je het schoonmaakgebied in via een applicatie op je smartphone of tablet. Zo kun je vanaf je device de gebiedsafbakening van je huis bepalen. Ook kun je met de applicatie het schoonmaakschema van jouw woning instellen. Tot slot kun je in de app meestal zien hoe lang een schoonmaakprogramma nog duurt, en hoe veel batterij de Jet Bot AI+ nog heeft.

Als je de robotstofzuiger vaak gebruikt als je thuis bent, is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille stofzuiger als deze 60 dB of minder geluid maakt. Deze Samsung robot produceert een geluid van 74 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de stofzuiger is.

De Jet Bot AI+ beschikt over een turbofunctie. Bij robotstofzuigers houdt dat in dat de zuigkracht tijdelijk toeneemt. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je tapijten in huis hebt of wanneer je huisdieren hebt. Er zijn zelfs Samsung robotstofzuigers waarbij dit automatisch gebeurt wanneer ze een tapijt op rijden.

Schoonmaakroute

Er zijn 2 manieren waarop een Samsung robotstofzuiger schoonmaakt. Willekeurig: de robotstofzuiger rijdt niet via een vast patroon door de ruimte maar gaat willekeurig te werk. Een nadeel hiervan is dat de kans bestaat dat de stofzuiger delen overslaat of juist dubbel doet. Systematisch: wanneer de Samsung robotstofzuiger systematisch te werk gaat, onthoudt hij precies waar hij gebleven is én slaat hij gegarandeerd geen plekje over. De schoonmaakroute van de Samsung Jet Bot AI+ is systematisch.

Deze Samsung robotstofzuiger is voorzien van AI technologie met objectherkenning, waardoor hij moeiteloos door je huis kan bewegen. Op die manier heb je meer tijd voor leuke dingen en kun je je stofzuigbeurten inplannen vanaf welke locatie dan ook.

Intelligent schoonmaken met Jet AI objectherkenning
De Intel AI-gestuurde robotstofzuiger maakt het eenvoudig om het hele huis schoon te maken. De AI-technologie en sensoren zijn vergelijkbaar met de sensoren in een zelfrijdende auto, omdat allerlei objecten worden herkend. De Jet Bot is bijvoorbeeld in staat speelgoed, kleding, porseleinen vazen en de poot van een stoel te herkennen. Vervolgens gebruikt hij deze informatie om rondom de objecten schoon te maken. Zo komen kwetsbare objecten dus niet in gevaar!

De 3D & LiDAR sensor voorkomen blokkades
De Jet Bot AI+ zal automatisch je huis scannen op eventuele blokkades. Doordat deze robotstofzuiger niet alleen is uitgerust met een LiDAR sensor maar ook een 3D sensor kan hij erg nauwkeurig navigeren. De 3D sensor kan brede oppervlakte scannen waardoor blokkades van kleine voorwerpen worden voorkomen. De 3D-dieptecamera in je telefoon maakt een goede scan van je huis en eventuele obstakels, en kan tot 256.000 afstandssensoren aan. Zo worden voorwerpen vanaf slechts 1 centimeter al waargenomen door de Jet Bot AI+. Met de LiDAR sensor daarbovenop wordt de ruimte om de locatie van de robotstofzuiger ook vastgesteld en afstandsinformatie verzameld. Vervolgens wordt de beste plek bepaald en wordt de route zo optimaal mogelijk uitgestippeld.

Tot wel 30W aan zuigkracht ongeacht de ondergrond
Je huis is razendsnel schoon met de extreme zuigkracht van wel 30W. De zuigkracht van deze slimme Jet Bot AI+ kan eenvoudig worden aangepast aan het oppervlak dat schoongemaakt moet worden. Bijvoorbeeld, als de robotstofzuiger een vloerkleed of tapijt schoonmaakt, zuigt de motor meer stof naar binnen, zodat ook de polen stof opgenomen worden.

Het Clean Station leegt automatisch het stofreservoir
De Samsung Jet Bot AI+ heeft een Clean Station, waardoor het ideaal is voor mensen met bijvoorbeeld allergieën. Dankzij het Clean Station wordt het stofreservoir automatisch geleegd na een schoonmaakbeurt waardoor er geen stof vrijkomt. Daarnaast zorgt het meerlaags filtersysteem dat er ook de fijne stofdeeltjes worden opgevangen en er nagenoeg geen stof in de lucht komt. Al het stof en vuil wordt opgevangen in een zak die in het Clean Station zit. Deze zak hoef je maar eens in de twee tot drie maanden te legen.

Stofreservoir en borstel van de EZ Clean
Met deze stofzuiger hoef je echt maar weinig tijd te besteden aan het schoonmaken van je huis. De robot is namelijk ook nog eens eenvoudig in onderhoud dankzij de EZ Clean borstel en opvangbak. Beide objecten kan je helemaal verwijderen en het gemakkelijk schoon te houden van stof, vuil en haren. Het stofreservoir ledigen doe je door aan de hendel te trekken, waarna je het stof eruit kan kloppen. Om vervolgens het stofreservoir en filter simpelweg schoon te spoelen onder de kraan. De borstel is ook eenvoudig schoon te maken door deze los te maken uit de stofzuigermond.

Houd een oogje in het zeil op afstand met Jet Live
Of je nou in een andere kamer bent of onderweg, met Jet Live kan je je huis of huisdier altijd in de gaten houden. Dit model beschikt over een voorzijde camera die live videobeelden van je huis streamt via de SmartThings App op je smartphone. In toezichtmodus kan je opvragen om bepaalde kamers in de gaten te houden. En geen zorgen! De robotstofzuiger VR50T95735W/WA heeft End-to-end (E2EE) ondersteuning, wat betekent dat alleen de bevoegde gebruiker met een wachtwoord de video's kan bekijken.

SAMSUNG JET BOT AI+

  • Volume opvang: 0,2 liter
  • Smart home platform: Samsung SmartThings
  • Extra zijborstel: Ja
  • Oplaadtijd accu: 3,5 uren uur
  • Terugkeer naar laadstation: Automatisch

Kom je er niet uit bij het kopen van de Samsung Jet Bot AI+ of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze robot stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je robot stofzuiger of staat jouw robot stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze robot stofzuiger keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Samsung Jet Bot AI+

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 08:19 uur
Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 13:41 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 13:42 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 13:42 uur
Technisch voorop
Samsung Shop aanbieding: vandaag 13:42 uur
Ook voor wassen en drogen
Media Markt aanbieding: vandaag 13:34 uur
Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 13:34 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen