728x90: Bol Ad

Miele Scout RX3

De beste deal van vandaag

BCC

699,95

669,-

Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

Miele Scout RX3 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, leun achterover en maak tegelijkertijd je huis schoon met de robotstofzuiger Scout RX3 Home Vision van

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Miele Scout RX3 aanbiedingen

Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 13:41 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 13:42 uur
Ook voor wassen en drogen
Media Markt aanbieding: vandaag 13:34 uur
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 13:36 uur
Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 13:34 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 13:42 uur
Consumentenelektronica
CoolSound aanbieding: vandaag 13:42 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 669,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 669,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Miele Scout RX3

Algemeen

EAN code 4002516403890
Merk Miele
Fabrikantcode (sku) 11713580
Release datum 2021
Type stroomvoorziening Accu / batterij

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 35.4
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 32
Gewicht (kilogram) 3,2
Materiaal Kunststof
Kleur Zwart
Vorm Rond
Display
Smartphone app

Schoonmaakresultaat

Wijze van stofopname Via zuigmond en middenborstels
Geschikt voor laagpolig tapijt
Geschikt voor hoog polig tapijt
Geschikt voor donkere vloeren
Geschikt voor drempels
Maximale hoogte drempel (centimeter) 1,7
Tegen dierenharen
Dweilfunctie
Vuildetectie
Vuildetectie methode Echo
Maximale zuigoppervlakte per acculading (vierkante meter) 60
Anti-vastloop functie

Kenmerken

Volume opvang ( liter ) 0,4
Compatibel met smartphone / apps
Gebruik zonder wifi netwerk
Smart home platform Amazon Alexa
Borstels
Aantal zijborstels 2
Instelbaar tijdschema Programmeerbaar tijdschema, Programmeerbaar tijdschema via app, Startuitstel
Maximaal geluidsniveau (dB) 71
Turbo Power Functie
Uitblaasfilter
Hepa-filter
Ingebouwde camera
Livetracking
Loopt niet vast op kabels
Tegen allergieën

Navigatie

Schoonmaakroute Systematisch
Automatische update navigatiekaart
Gebiedsafbakening
Afgrondsensoren
Navigatiemethode Plafondherkenning
Type gebiedsafbakening Applicatie, Magneetstrip
Touch sensoren
Afstandsensoren
Op afstand bestuurbaar Bestuurbaar op afstand met mobiel, Bestuurbaar via afstanediening

Accessoires

Afstandsbediening meegeleverd
Extra zijborstel
Extra filter
Borstel reiniger
Accessoires meegeleverd
Aantal meegeleverde accessoires 1

Fysieke eigenschappen

Oplaadtijd accu ( uur ) 3
Accu/batterijspanning (volt) 240
Accu/batterij technologie Lithium-ion
Terugkeer naar laadstation Automatisch
Miele Scout RX3 kopen
Actuele prijs: € 669,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Miele Scout RX3 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Miele voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele Scout RX3 heeft de volgende EAN code 4002516403890. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen robot stofzuiger en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Miele Scout RX3 is van het merk Miele en is een populair merk binnen de productgroep robot stofzuiger. Het loont om de Miele robot stofzuiger bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Miele Scout RX3 - Afbeelding 1Miele Scout RX3 - Afbeelding 2Miele Scout RX3 - Afbeelding 3Miele Scout RX3 - Afbeelding 4
Een robot stofzuiger fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke robot stofzuiger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Miele Scout RX3 van Miele is 11713580. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Miele Scout RX3 is sinds 2021 op de markt. In 2021 is Miele Scout RX3 van Miele geïntroduceerd op de markt. Een ouder robot stofzuiger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige robot stofzuiger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals robot stofzuiger.

Het is goed om het gewicht van robot stofzuiger te weten. De Miele Scout RX3 van Miele heeft een gewicht van 3,2. Het gewicht van 3,2 ligt dicht bij het gemiddelde robot stofzuiger gewicht.

Bij robot stofzuiger is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Miele Scout RX3 is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Miele Scout RX3 - Afbeelding 5Miele Scout RX3 - Afbeelding 6Miele Scout RX3 - Afbeelding 7
Tegenwoordig zijn steeds meer apparaten op het internet aangesloten, en zo ook de Miele Scout RX3. Het is erg handig als je via een app op de hoogte wordt gehouden of je Miele klaar is, Met de Internet of Things (IoT) functie op de Miele Scout RX3 kun je goed de toekomst aan.

De plaatsing van de borstels is belangrijk. Iedere Miele robotstofzuiger beschikt natuurlijk over een zuigmond die stof, dierenhaar en kruimels opzuigt. Daarnaast zal een goede Miele stofzuiger meestal ook over borstels beschikken die het vuil opnemen. Een betere Miele robotstofzuiger beschikt over zijborstels, middenborstels of allebei. De zijborstels pakken stof en vuil mee wat tegen de plinten of in de hoeken zit. De middenborstel zit in de zuigmond en zorgt ervoor dat vuil beter van grove ondergronden komt. De Miele Scout RX3 neemt stof op via zuigmond en middenborstels.

Huisdiervriendelijk

Heb jij huisdieren? Dan is deze Miele Scout RX3 een goede keuze. De robotstofzuiger ruimt deze haren zonder problemen op. Deze Miele stofzuiger beschikt over ronddraaiende middenborstels. Deze pakken de haren beter op van de grond dan een zuigmond zonder borstels. Daarnaast zorgen deze er ook voor dat de zuigmond niet verstopt raakt.

Miele robotstofzuigers met anti-vastloop systeem zijn ontzettend handig. Heb je kabels op de grond liggen, bijvoorbeeld van een lamp, een computer of van speakers, dan kan een robotstofzuiger daar op vastlopen. Met een anti-vastloop systeem kan de Scout RX3 zichzelf weer uit de kabel bevrijden. Het systeem herkent wanneer hij vast is gelopen en rijdt dan achteruit terug totdat hij niet meer vast zit.

Miele Scout RX3 - Afbeelding 8Miele Scout RX3 - Afbeelding 9Miele Scout RX3 - Afbeelding 10Miele Scout RX3 - Afbeelding 11
Het stofreservoir van Miele robotstofzuigers is over het algemeen klein. Hier is helaas niets aan te doen. Het is aan te raden om deze na elke stofzuigbeurt te legen. Heb je huisdieren, dan raden we een Miele robotstofzuiger aan met een stofreservoir van meer dan 0,5 liter. Deze Miele Scout RX3 heeft een stofopvang van 0,4 liter. Hoe groter het opvangreservoir, hoe minder vaak je deze hoeft te legen.

Smart

Houd jij van de laatste technologische snufjes? Met deze Miele stofzuiger stel je het schoonmaakgebied in via een applicatie op je smartphone of tablet. Zo kun je vanaf je device de gebiedsafbakening van je huis bepalen. Ook kun je met de applicatie het schoonmaakschema van jouw woning instellen. Tot slot kun je in de app meestal zien hoe lang een schoonmaakprogramma nog duurt, en hoe veel batterij de Scout RX3 nog heeft.

Als je de robotstofzuiger vaak gebruikt als je thuis bent, is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille stofzuiger als deze 60 dB of minder geluid maakt. Deze Miele robot produceert een geluid van 71 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de stofzuiger is.

De Scout RX3 beschikt over een turbofunctie. Bij robotstofzuigers houdt dat in dat de zuigkracht tijdelijk toeneemt. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je tapijten in huis hebt of wanneer je huisdieren hebt. Er zijn zelfs Miele robotstofzuigers waarbij dit automatisch gebeurt wanneer ze een tapijt op rijden.

Schoonmaakroute

Er zijn 2 manieren waarop een Miele robotstofzuiger schoonmaakt. Willekeurig: de robotstofzuiger rijdt niet via een vast patroon door de ruimte maar gaat willekeurig te werk. Een nadeel hiervan is dat de kans bestaat dat de stofzuiger delen overslaat of juist dubbel doet. Systematisch: wanneer de Miele robotstofzuiger systematisch te werk gaat, onthoudt hij precies waar hij gebleven is én slaat hij gegarandeerd geen plekje over. De schoonmaakroute van de Miele Scout RX3 is systematisch.

Leun achterover en maak tegelijkertijd je huis schoon met de robotstofzuiger Scout RX3 Home Vision van Miele. Via de 2 camera's aan de voorkant kun je controleren of de Scout RX3 nog ijverig aan het werk is, en dat in de beste HD-kwaliteit. Je kunt het reinigingsproces in real time vanuit het perspectief van de robot volgen. Zo weet je altijd waar de Scout zich bevindt. Met de pijltjestoetsen kun je hem navigeren. En de live camerabeelden zijn natuurlijk versleuteld.

Miele Scout-app
In de nieuwe Miele Scout-app zijn nu nog meer bedieningsfuncties voor je robot. Wil je alleen een bepaald gedeelte van je huis schoonmaken, zoals de woonkamer? Dan kun je deze in de app favoriet maken. Je kunt ook geselecteerde zones, zoals tapijten, blokkeren. Jouw Scout RX3 zal deze zones tijdens het reinigingsprogramma dan niet schoonmaken.

Corner Brush
De zwenkbare 20-armige zijborstels die buiten het apparaat kunnen reiken zorgen ervoor dat de Scout RX3 ook op zeer moeilijk bereikbare plekken komt. De 20 borstels verwijderen lastige stofvlokken grondig. Wanneer de Scout RX3 een obstakel tegenkomt, schuiven de zijborstels heel eenvoudig terug. Zo kan het werk gewoon doorgaan zonder dat de robot blijft steken.

Efficiënt zuigsysteem
Het zuigsysteem met vier bijzondere specificaties garandeert een prima reinigingscapaciteit.

  • Zwenkbare zijborstels vegen grof vuil onder de robot
  • Een borstelas neemt het vuil op en brengt het naar de zuigopening aan de voorkant
  • De zuigopening achteraan zorgt ervoor dat fijn vuil grondig wordt opgezogen
  • Door een sterke ventilator belandt het vuil veilig in het stofreservoir in het apparaat

MIELE SCOUT RX3

  • Volume opvang: 0,4 liter
  • Smart home platform: Amazon Alexa
  • Extra zijborstel: Ja
  • Oplaadtijd accu: 3 uur
  • Terugkeer naar laadstation: Automatisch

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele Scout RX3 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze robot stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je robot stofzuiger of staat jouw robot stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze robot stofzuiger keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Miele Scout RX3

Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 13:41 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 13:42 uur
Ook voor wassen en drogen
Media Markt aanbieding: vandaag 13:34 uur
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 13:36 uur
Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 13:34 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 13:42 uur
Consumentenelektronica
CoolSound aanbieding: vandaag 13:42 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen