728x90: Bol Ad

Samsung RB34T600DSA

Laagste prijs gevonden vandaag 10:46 uur voor € 629,- bij Bol.com.

€ 629,-

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 10:46 uur

€ 629,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 629,-

Overweeg je de Samsung RB34T600DSA te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 629,- bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 629,-

Samsung: Relevante promoties

Populair product

Alle Samsung wasmachine & droger sets

Specificaties Samsung RB34T600DSA

Algemeen

EAN code 8806090561320
Merk Samsung
Release datum 2020

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)60
Hoogte (centimeter)185
Diepte (centimeter)66
Gewicht (kilogram)67
Lengte stroomkabel (meter)2
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Rechts

Algemene kenmerken

Model Koel-vriescombinatie
Maximaal geluidsniveau 35

Energieverbruik en energiekosten

Energieklasse D
Energieverbruik per jaar (kWh)204

Fysieke eigenschappen

Netto inhoud ( liter )344
Aantal koelkastdeuren 1
Omdraaibare deur
Standaard draairichting deur Rechts
Maximale omgevingstemperatuur (°C)10
Minimale omgevingstemperatuur (°C)43
Open deur alarm

Koelkenmerken

Geschikt voor aantal personen 3 - 4 personen
Netto inhoud koelgedeelte ( liter )230
Super koelen

Vrieskenmerken

Netto inhoud vriesgedeelte ( liter )114
Plaats vriesgedeelte Onder
Aantal vriesvakken 3
Supervriezen
Steraanduiding 4*
Invriesvermogen (kilo per dag)13
Bewaartijd bij stroomuitval (uur)18

Indeling van de koelkast

Uitneembare plateaus 3
Plastic plateaus 3
Aantal plateau's 3
Aantal groentelades 1
Samsung RB34T600DSA kopen
Actuele prijs: € 629,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Met de koelvriescombinatie van Samsung heb je alles wat je nodig hebt voor het vershouden van je etenswaren. De koelkast is milieuvriendelijk en met 344 liter netto inhoud passen de boodschappen van het hele huishouden er met gemak in. Het stijlvolle design is een aanwinst voor iedere keuken. De mooie platte deuren, strakke achterkant en standaard diepte van 60cm past hij ook in jouw keuken.

SpaceMaxTechnologie
Meer etenswaren bewaren in een koelkast met een grote capaciteit. De standaard buitendiepte van 60cm sluit perfect aan bij je keukenkastjes en aanrecht. De SpaceMax-technologie met efficiënte isolatie zorgt voor dunnere wanden. Zo heb je dus meer ruimte en steekt de koelkast ten opzichte van je aanrecht niet uit.

Nooit meer ontdooien
Geen tijd en energie meer verspillen aan het ontdooien van de koelkast. No Frost meet op basis van omgevingsfactoren wanneer het ontdooiproces moet worden gestart en dit voorkomt ijsvorming. Tevens wordt de beoogde temperatuur bijna twee keer zo snel bereikt, waardoor de koelkast ook nog eens langer meegaat.

Power Cool + Power Freeze
Je kunt vertrouwen op supersnelle koelprestaties. Één druk op de knop en Power Cool blaast intens koude lucht de koelkast binnen, om je boodschappen of favoriete drankjes snel te koelen. Power Freeze verspreidt een stoot ijskoude lucht door de vriezer. Ideaal om eten in te vriezen, of om zelf ijs te maken.

Meer plek in de deur
Je kunt nu grotere flessen (tot 2 liter) in de deur bewaren, zodat je geen plankruimte verspilt. In het bredere en diepere deurvak kun je grote flessen, pakken en andere drankverpakkingen eenvoudig opbergen.

Stil & energiezuinig
Een stille, energiezuinige en milieuvriendelijke koelkast, die ook zorgt voor een lagere energierekening. Reguliere compressors gaan alleen aan en uit. De Digital Inverter Compressor past automatisch zijn snelheid aan en koelt op 7 niveaus. Daardoor is hij zeer stil en produceert maar 35 decibel.

Eenvoudig schoon te maken achterkant
Houd de achterkant van je koelkast gemakkelijk schoon. De strakke achterkant is een gladde veiligheidscover voor de spoelen en kabels. Daardoor ziet de achterkant er netjes uit, is makkelijk schoon te maken en extra stevig. De onderdelen worden beschermd tegen stoten en er komt zo ook geen vuil binnen.

All Around Cooling
Perfect gekoelde etenswaren, overal in de koelkast. All Around Cooling koelt elk deel van de koelkast gelijkmatig. Het systeem controleert de temperatuur continue en laat koele lucht circuleren via slim geplaatste luchtgaten. Op die manier worden producten overal goed gekoeld en blijven ze verser.

SAMSUNG RB34T600DSA

  • Model: Koel-vriescombinatie
  • Energieklasse: D
  • Netto inhoud: 344 liter
  • Aantal koelkastdeuren: 1
  • Netto inhoud koelgedeelte: 230 liter
  • Netto inhoud vriesgedeelte: 114 liter

Samsung RB34T600DSA - Afbeelding 1Samsung RB34T600DSA - Afbeelding 2Samsung RB34T600DSA - Afbeelding 3Samsung RB34T600DSA - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de Samsung RB34T600DSA of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koelkast producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koelkasten of staat jouw koelkast keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koelkast keuzehulp.

Wil je graag de RB34T600DSA kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Samsung voor je hebt. Twijfel je of dit koelkasten product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Samsung RB34T600DSA heeft de volgende EAN code 8806090561320.

Als je de koelkast in de buurt van je woonkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille koelkast als deze 38 dB of minder geluid maakt. Deze Samsung RB34T600DSA produceert een geluid van 35 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de koelkast is.

Energieklasse

Samsung RB34T600DSA - Afbeelding 5Samsung RB34T600DSA - Afbeelding 6Samsung RB34T600DSA - Afbeelding 7
De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Samsung RB34T600DSA is. Deze staat op het energielabel, die opgesteld is door de Europese Unie. Energieklasse A is het meest energiezuinig en energieklasse G het minst. Hoe dichter bij de A, hoe energiezuiniger de Samsung koelkast is. Je energiekosten per jaar zijn dan laag. Heeft de koelkast een energieklasse van F of lager? Dan is de koelkast niet energiezuinig. Deze RB34T600DSA heeft energieklasse d.

Populaire video voor artikel: Samsung RB34T600DSA

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 10:46 uur

€ 629,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen